Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí.
Bledule, máte nějaký tip?
Aktuálně mám už zmíněný gel na obočí od Essence. Předtím jsem měla Alverde z DM, ale měli jen až moc světlé odstiny. Ovšem vydrží podstatně déle (6ml) než Essence (3,8 ml).
@Katcha píše:
Aktuálně mám už zmíněný gel na obočí od Essence. Předtím jsem měla Alverde z DM, ale měli jen až moc světlé odstiny. Ovšem vydrží podstatně déle (6ml) než Essence (3,8 ml).
Jak déle, mám ho celý den na sobě a drží až do večera.
@nikitice píše:
Jak déle, mám ho celý den na sobě a drží až do večera.
Myslím jako že ta lahvička má větší objem takže ji vypotřebuji za delší dobu ![]()
@nikitice píše:
Tužka nic moc, ta je vidět na bílém obočí. Zkus ty řasenky na obočí co tu jsou. Můžeš zkusit tu nejsvětlejší, která je fakt pro blonýny. Já jsem teď víc opálenější, tak mám tu druhou, ale furt je to jemné.
Díky, asi vyzkouším. K vlasům bych potřebovala spíš tmavší, aby to trochu sedělo, budu muset zkoušet.
@Bandii píše:
Díky, asi vyzkouším. K vlasům bych potřebovala spíš tmavší, aby to trochu sedělo, budu muset zkoušet.
Jasný, já zas od moře mám vlasy světlejší, než v zimě. Když mám tmavší, je to zas moc
@nikitice píše:
Jasný, já zas od moře mám vlasy světlejší, než v zimě. Když mám tmavší, je to zas moc
Jo, slunce to umí „hezky“ vyžrat. U moře jsem nejvíce právě v zimě, to jsou asi nejsvětlejší, tak asi koupím oba odstíny a uvidím.
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí.
Bledule, máte nějaký tip?
@Zeoli píše:vtipná.
Tak ho nemáš no a co… asi jsi světlá modrooká blondýna ne? Tak jak bys chtěla mít tmavý obočí, aby to vypadalo přirozeně? To nejde.
Proc tmave?
Pro svetle typy je dobry odstin taupe.
@Zeoli píše:vtipná.
Tak ho nemáš no a co… asi jsi světlá modrooká blondýna ne? Tak jak bys chtěla mít tmavý obočí, aby to vypadalo přirozeně? To nejde.
No a co? No prostě to vypadá blbě.
Obočí je v obličeji důležité. ![]()
Ne, nejsem blondýna.
@Bandii píše:
No a co? No prostě to vypadá blbě.Obočí je v obličeji důležité.
Ne, nejsem blondýna.
Blbě to nevypadá, prostě taková jsi, je to přirozený.
Blbě bude vypadat jakákoliv snaha uměle ztmavit svoje neviditelný obočí.
@cecetka píše:
Proc tmave?
Pro svetle typy je dobry odstin taupe.
Vždyť píše " tmavší tužku". Takže tmavé. Pak taky píše, že byla na barvení obočí.
@Zeoli píše:
Blbě to nevypadá, prostě taková jsi, je to přirozený.
Blbě bude vypadat jakákoliv snaha uměle ztmavit svoje neviditelný obočí.
Pokud bude rozumně odpovídat vlasům, nevidím důvod, proč by to nemohlo vypadat dobře. ![]()
@Zeoli píše:
Vždyť píše " tmavší tužku". Takže tmavé. Pak taky píše, že byla na barvení obočí.
Ano, tmavší než ty chloupky. Což je prakticky vše. ![]()
@Tajemnadama píše:
Ahoj, ty z vás které si upravujete obočí… Máte tip na dobré stíny či tužku na oči? Nejlíp z drogerie. Diky
Set na líčení obočí Rimmel Brow This Way