Čím si upravujete obočí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2438
26.9.23 10:02
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí :mrgreen:. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí. :mrgreen:
Bledule, máte nějaký tip?

Aktuálně mám už zmíněný gel na obočí od Essence. Předtím jsem měla Alverde z DM, ale měli jen až moc světlé odstiny. Ovšem vydrží podstatně déle (6ml) než Essence (3,8 ml).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
26.9.23 10:04
@Katcha píše:
Aktuálně mám už zmíněný gel na obočí od Essence. Předtím jsem měla Alverde z DM, ale měli jen až moc světlé odstiny. Ovšem vydrží podstatně déle (6ml) než Essence (3,8 ml).

Jak déle, mám ho celý den na sobě a drží až do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
26.9.23 10:08
@nikitice píše:
Jak déle, mám ho celý den na sobě a drží až do večera.

Myslím jako že ta lahvička má větší objem takže ji vypotřebuji za delší dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.9.23 11:28
@nikitice píše:
Tužka nic moc, ta je vidět na bílém obočí. Zkus ty řasenky na obočí co tu jsou. Můžeš zkusit tu nejsvětlejší, která je fakt pro blonýny. Já jsem teď víc opálenější, tak mám tu druhou, ale furt je to jemné.

Díky, asi vyzkouším. K vlasům bych potřebovala spíš tmavší, aby to trochu sedělo, budu muset zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
26.9.23 16:06
@Bandii píše:
Díky, asi vyzkouším. K vlasům bych potřebovala spíš tmavší, aby to trochu sedělo, budu muset zkoušet.

Jasný, já zas od moře mám vlasy světlejší, než v zimě. Když mám tmavší, je to zas moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.9.23 16:38
@nikitice píše:
Jasný, já zas od moře mám vlasy světlejší, než v zimě. Když mám tmavší, je to zas moc

Jo, slunce to umí „hezky“ vyžrat. U moře jsem nejvíce právě v zimě, to jsou asi nejsvětlejší, tak asi koupím oba odstíny a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.9.23 16:50
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí :mrgreen:. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí. :mrgreen:
Bledule, máte nějaký tip?
:lol: vtipná.
Tak ho nemáš no a co… asi jsi světlá modrooká blondýna ne? Tak jak bys chtěla mít tmavý obočí, aby to vypadalo přirozeně? To nejde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
26.9.23 17:07
@Zeoli píše: :lol: vtipná.
Tak ho nemáš no a co… asi jsi světlá modrooká blondýna ne? Tak jak bys chtěla mít tmavý obočí, aby to vypadalo přirozeně? To nejde.

Proc tmave?
Pro svetle typy je dobry odstin taupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.9.23 17:11
@Zeoli píše: :lol: vtipná.
Tak ho nemáš no a co… asi jsi světlá modrooká blondýna ne? Tak jak bys chtěla mít tmavý obočí, aby to vypadalo přirozeně? To nejde.

No a co? No prostě to vypadá blbě. :nevim: Obočí je v obličeji důležité. :)
Ne, nejsem blondýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.9.23 19:54
@Bandii píše:
No a co? No prostě to vypadá blbě. :nevim: Obočí je v obličeji důležité. :)
Ne, nejsem blondýna.

Blbě to nevypadá, prostě taková jsi, je to přirozený.
Blbě bude vypadat jakákoliv snaha uměle ztmavit svoje neviditelný obočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.9.23 19:56
@cecetka píše:
Proc tmave?
Pro svetle typy je dobry odstin taupe.

Vždyť píše " tmavší tužku". Takže tmavé. Pak taky píše, že byla na barvení obočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.9.23 20:56
@Zeoli píše:
Blbě to nevypadá, prostě taková jsi, je to přirozený.
Blbě bude vypadat jakákoliv snaha uměle ztmavit svoje neviditelný obočí.

Pokud bude rozumně odpovídat vlasům, nevidím důvod, proč by to nemohlo vypadat dobře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
26.9.23 22:25
@Zeoli píše:
Vždyť píše " tmavší tužku". Takže tmavé. Pak taky píše, že byla na barvení obočí.

Ano, tmavší než ty chloupky. Což je prakticky vše. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.9.23 22:43
@Tajemnadama píše:
Ahoj, ty z vás které si upravujete obočí… Máte tip na dobré stíny či tužku na oči? Nejlíp z drogerie. Diky :kytka:

Set na líčení obočí Rimmel Brow This Way

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast