Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj.. Tak já nevím holky. Všude čtu různý diskuze. Mám mastnejsi porovitou pleť, ale nepotim se v obličeji. Bezne si dávám make up, dělám oboci, řasy, spodní linku. Už roky přemýšlím o tetovani oboci. Vybrala jsem si i artistku dle fotek…Ale pořád váhám. Furt je to oblicej, oboci vesměs dělá xicht. Ráno si ho maluju dlouho, kolikrat ho mám úzký, tlustý, tmavý, světlý… Prostě mě to štve. Přemýšlím jestli to nakonec nezrusit jak se bojim. Na druhou stranu představa ze bych kazdej dem vstala s obočím mě láká…
Já na obočí byla a jsem na 100% spokojena.
Chapu, ze ti, kteří ho mají vytetované špatně, popřípadě mají tlustou černou čáru, tetování obočí nikdy nikomu neodporuci.
Přece jen, kdo se o toto nezajímá, většinou si ty černý tlustý čáry představí😂.
Já se na obočí “ odhodlavala” 5 let. Sledovala jsem různé profily tatérek na obočí, až jsem si jednu vyhlídka a po čase ji napsala.
Teď nikdo nepozná, ze mám vytetované obočí, vždy musí jít opravdu nablizko.
Ono i záleží, jakou technikou se obočí udělá. Já mám obyčejný microblading.
Takže za mě 100% ano, pokud je tatérka/tater ověřený - sledujes ho na sociálních sítích, popřípadě někdo známý má od nej nebo od ni obočí. ![]()
Ahoj tady zakladatelka.
Tak jsem od manžela dostala k vanocum penízky na obočí. Díky kolegyni na které jsem viděla práci jsem se objednala. Aktuálně jsem necelé 3 týdny po. Zklamání teda silene…
Oboci bylo krasne než se začalo loupat. A pod ním? Nic. Koncem týdne mám jít na korekci, oboci se teda ještě loupe… Jsem zvědavá co se s tím udělá… ![]()
@Anonymní píše: Více
K dokonalosti už zbývá jen koupit klaunský nos.
@Anonymní píše: Více
Měla jsem podobné pocity, ale to, jak říkají, že člověk musí počkat na zahojení po korekci a až potom hodnotit, má své opodstatnění
Vydrž ![]()