Co na posílení imunity?

102
26.5.06 11:36

Co na posílení imunity?

Ahoj holky,
sestřin 2,5 letý chlapeček má Downův syndrom. Mimo jiné je pořád nemocný. Pořád je v nemocnici, věčně má nemocné průdušky. Potřeboval by posílit imunitu, aby nechytl každý virus, ale sestra už zkusila kde co. Nic zatím nepomáhá. Nemáte někdo zkušenosti s něčím, co posiluje obranyschopnost? Třeba s homeopatiky nebo s těmi novými léky od Herbalife? Díky a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
26.5.06 11:56

ja ti muzu doporucit echinaceovy kapky, ale to uz asi zkousela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
26.5.06 12:07

Ahoj,já se taky přikláním k echinaceovým kapkám.Nejlepší jsou od dr.Theisse.Anebo zkusit kontaktovat homeopata,ať dá prckovi nějaké homeo na „míru“

Nejsem si jistá jestli není Echinacea vhodná až od 3let

DAna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.5.06 12:09

Tady máš adresu na paní Podhornou.Stačí ji poprosit a popsat svůj problém.nadeje.byliny@volny.cz.Odepíše Ti do čtyř dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
26.5.06 14:41

Ahojky,

teď mi kamarádka poslala odkaz na solné jeskyně http://www.originalsolnajeskyne.cz/ . Nevím, odkud jste, bohužel mají jen 3 místa v republice, ale myslím, že to může být fajn, rozhodně to vyzkoušíme (starší synek je taky věčně nemocný :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
23.9.13 12:00

Holky prosím, čím přírodním posilujete dětem imunitu - máme dvouletou. Vymačkaný pomeranč, med? Cibule s cukrem je na prevenci vhodná?
Poraďte prosím, malá hodně trpí na rýmy.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.9.13 12:04

@avm3 ahoj :mrgreen: holky ve skupině se kolektivně shodly na Imunoglukanu. Tak jsem ho koupila a uvidíme. A dávám teda ten práškový vitamín C z DM protože ona se sice rozjedla, ale jí jen maso a přílohy ovoce ani zeleninu ne. Jinak otužuju - koupe se ve vlažné a na závěr jí sprchuju končetiny tak studenou jak vydrží. A že vydrží dost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
23.9.13 12:08

Ahoj, dobre tema. Mala je zrovna nemocna. Co to je ten imunoglukan? To se kupuje v lekarne? Otuzovani je dobry tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.9.13 12:10

@Lemuska Ano. Tady máš odkaz, já teda koupila 250ml ono to vyjde na 2-3 měsíce podle váhy.. http://www.lekynainternetu.cz/…irup-120-ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.9.13 12:12

Jinak na tom mém je napsáno od jednoho roku. Uvnitř je teda napsáno, že od roku na doporučení lékaře, ale to tam musí psát vždy. Vlastně děti do tří let by správně neměly nic takového užívat. Dle EU :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
23.9.13 12:17

@Sibyla0 dekuju, mala.ted zacala. chodit do skolky a uz je nemocna :roll: A to jeste mam doma novorozence…tak se modlim aby byl chranen kojenim. Me uz je taky pekne zle. Hned to objednam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
23.9.13 13:08

@Sibyla0 Toho jsem se teď zbavoala, sice mi ho doporučila doktorka, ale nečetla jsem tady na něj moc dobré názory :nevim: Chtěla bych fakt něco přírodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.9.13 14:09

Chodit hodně ven a zbytečně nenavlíkat, otužovat. Ovoce a zelenina, bílé jogurty. Pokud dítě nemá vyloženě imunitu oslabenou, pak to stačí. Zrovna jsme se bavily s jednou maminkou na fotbale, že její kamarádka měla od školky věčně nemocné děti. Pak začaly hrát fotbal - trénuje se venku za každého počasí - a je po nemocech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
23.9.13 14:11

@Raduš.ka44 Takže víceméně jdu správnou cestou… ono ani ne tak bílé, ale žívé, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.9.13 17:50

Já dávám malému vitamíny Pikovit. Byl teď nachlazený a nemohl na očkování a doktorka mi doporučila tohle je to od jednoho roku. Taky toho moc nesní co se týká ovoce a zeleniny jinak je jedlík dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí