Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dala bych ryzovy odvar a v lekarne koupila kuliska jestli se jeste prodava
@sedmikráska70 ten jsem dala hned ráno, trochu ho spolkl, ale žádný efekt. Možná bych ho měla dát víc? Vůbec nemám představu kolik.
@Lunysek díky za tip
My jsme dávali hidrasec pro kojence, ale je bohužel na předpis.
Co Smecta? Dívala jsem se na příbalový leták a můžou to i kojenci. Akorát to do něj budeš muset natlacit asi stříkačkou aby ti to nevyplyval. Ale ta nám pomáhá. A z čeho má průjem víš? Předpokládám nějaká viroza, asi to nebude dietní chyba…
Je kojený nebo na umělém mléce? Pokud je kojený tak kojit, pak nebude dehydrovaný. Jak to funguje u umělých mlék netuším
@Anny2148 píše:
Co Smecta? Dívala jsem se na příbalový leták a můžou to i kojenci. Akorát to do něj budeš muset natlacit asi stříkačkou aby ti to nevyplyval. Ale ta nám pomáhá. A z čeho má průjem víš? Předpokládám nějaká viroza, asi to nebude dietní chyba…
Dr řekla, že by smectu nedávala a tak ji nemám
a z čeho to má to fakt netuším…mohl samozřejmě něco chytit, ale to se dozvím asi až v pondělí z výsledku stěru. Ze zoufalství jsem mu chtěla udělat aspoň heřmánek, ale nemám ho. Tak jsem zkusila dubovou kůru. Tu doma pijem na průjem. A kupodivu ji pil a neplival. Kojím, snažím se teď často, ale stejně se bojím, aby to nebylo málo.
@zuzikka zkus toho kuliska nam tenkrat u syna hodne pomohl.snad mu bude brzo lepe
@zuzikka kdyby se ti cokoli nezdalo jed s nim klidne na pohotovost at se na nej podivaji.
Tak to neporadím, nevím proč doktorka říkala, že by nedávala Smectu. Ještě je na průjem Hylack forte, ale to nevím jestli to můžou i miminka. Každopádně ta Smecta nám opravdu vždycky pomohla, akorát jsem jí nikdy nedávala takovému prckovi.
@Anny2148 s tim hylakem taky nevim ale to do nej asi nedostane
jak je to kysely ![]()
@zuzikka Já to malýmu dala místo mléka ale byl na umělé výživě pokud kojíš tak to teda fakt nevím leda přes stříkačku.
@Anny2148 píše:
Tak to neporadím, nevím proč doktorka říkala, že by nedávala Smectu. Ještě je na průjem Hylack forte, ale to nevím jestli to můžou i miminka. Každopádně ta Smecta nám opravdu vždycky pomohla, akorát jsem jí nikdy nedávala takovému prckovi.
Asi jí to nepřišlo zas tak zlé, protože on je jinak veselý, dobře spí, teplotu nemá… ![]()
V noci jsem mu dávala tu dubovku a zlepšuje se to. Už z něj neteče jen voda, ale zahušťuje se to.
Ještě počkám na další kakání a když to nebude lepší tak skočím do lékárny a něco tam vezmu.