Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U obou mych deti se to velmi menilo. Jak pocet, tak konzistence a barva. Ma na to vlik tvoje strava pokud kojis, jejich strava, boj s nejakou nemoci, dozravani traviciho systemu, atd atd.
Pokud dite neni vylozene v nepohode anekaka extreme casto (vic jak 10 x za den), neresila bych to.
Kojím. Ty intervaly se zkracují, už se zas pokakal. Už mám fakt pocit, že je to neztrávené mléko. Je to hodně světlé a mastné. Jím pořád stejně. ![]()
@zuzikka píše:
Kojím. Ty intervaly se zkracují, už se zas pokakal. Už mám fakt pocit, že je to neztrávené mléko. Je to hodně světlé a mastné. Jím pořád stejně.
Zašla bych k doktorovi, nebo možná radši zavolala ![]()
Napadá mě, nedala sis třeba skleničku vína? Nebo nebereš teď nějaké léky? Já jsem si u kojeného miminka všimla, že ho prohánělo kde jaké moje jídlo, např. když jsem si vyjímečně dala pálivé jídlo z kfc… Pokud vážně o ničem nevíš, co by miminko prohánělo, tak raději zajdi k doktorce, když se ti to nezdá.
@tumpach Dr. tam dnes ani zítra není. Má tam náhradu, ale ta mi nezvedá telefon.
@Petule030 Hodně jsem přemýšlela, jestli jsem nesnědla něco neobvyklého. Nepiju, léky nejím, chilli sice miluju, ale teď ho vynechávám. Ale minulý týden mě kámoška pozvala na návštěvu a asi po hodině z ní vylezlo, že jejich malej měl dva dny před tím s*ačku. Je možné, že by to prcek od něj chytil? Netuším jaká u toho může být inkubační doba.