Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, viděla bych to na bříško… my jsme si s tím užili skoro půl roku, zkusili jsme snad všechno, veškerý kapicky, masáže, polštářky atd, ale musela proste vyrůst, k tomu se teda od 3m přidaly zuby, ale nezbývá než vydržet a trosku pomoct teplou vanou, kapickami atd ![]()
Hlavně to UM pořád neměň dej ji čas si zvyknout na jedno. Časté střídání různých značek taky není moc dobré…
Pokud ti nebude kakat dlouho,kup si easylax,je to glycerinove projimadlo pro mimca,striknes ji to do prcky a je to za chvili venku,je to praktikovala casto,mel taky zacpy po um,dokonce i po tech co by meli pomoci jako beba sensitive a byl na tom jeste hur.zmenila jsem mleko na babylove z dm a je klid!navic je levne takze bonus k tomu ![]()
Na pohotovosti mi doktor poradil sab simlex do kazdeho piti 15 kapek a tale to dost pomohlo a baby calm pred kazdym jidlem.me dokonce prestal i jist jak byl nafoukli,takze jsme skoncili v nemocnici a toto nam opravdu pomohlo
Ahoj, mám 6 týdenní holčičku a pláče mi ihned po jídle, dávám um, mame uz třetí kvůli zácpě, teď hipp comfort, ať ji dam menší dávku nebo větší stejně křičí, usina ale jak Ji zvednu rve, odrihne si a chci ji uspat ale cele dny a noci se krouti a vůbec nespi tak jako dřív.. pořad se zveda krouti otáčí hlavičku.. muže mít bolení bříška celodenně a kvůli tomu nespat jako dřív?