Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kacka.od.vedle vyckej. Prvni syn take nebyl mazlivy a ted jsou mu tri a tulil by se porad
Pusinkovani tedy nesnasi dodnes
Jinak na klokankovani mi prvni nevydrzel vubec a druhy jen do doby, nez se naucil zvedat hlavicku. To, ze zveda hlavicku, je prirozene a spravne.
Brzy s prckem zacne uz byt legrace, muzete hrat bububu-kuk, muzes mu prdet na brisko atp , budes mit vice moznosti kontaktu, ktery vas bude bavit oba, nez ted.
Nebuď, syn se začal tulit a to jako že přijde položí si mi na rameno hlavu a chce pomazlit, teď v 18 m 50× za den, jinak u takhle malého miminka bych brala tuleni jako chování. Neznám to, že by se chtěl nějak v tomdle věku potulit, to měl nejradši prdeni do břicha a lechtani na nohou, to byla sranda, počkej až to pochopí a bude se tulit a dávat pusinky pořád ![]()
Zkuste si lehnout do postele, obe na bok otocene k sobe. Kazde rano, jen co vsechny vypakuji z domu, si beru svoje 2m miminko k sobe. My teda jeste i kojime, ale pak obe vytuhneme nebo si jen uzivame blizkost.
Nas maly se taky nechtel tulit, ted ma 7 mesicu a nejradsi by na me spal
v nositku je nejvic spokojeny a kdyz jde spinkat tak se ke me uplne primackne ![]()
Holky dekuju za povzbuzeni. Ja se snazila prave nejak nakopnout tu tvorbu mlika, uz jaem vyzkousela vsechno az tady ten kontakt kuze na kuzi. Asi budem muset vymyslet nejakou alternativu
@Sue2008 tohle dopadlo kopanim nozickama, cca 1 minuta smich, pak 1 minuta koukani kolem, pak brekot, asi z nudy:) ale jeste to zkusim ji nejak zklidnit, dekuju za tip
Hlavně jí nenuť. Naopak si užívej, že jí na sobě nemáš pořád přilepenou. Až příjde separačka, nedojdeš si sama ani na záchod.
Já mám doma tři kousky a každý jiný. Nejstarší je od narození mazel do teď. A popravdě už mi kolikrát vadí.
Prostřední se ráda nosila v nosítku, ale nemazlila se a nechtěla s námi dost v posteli do cca 2 let. Teď je přílepka.
Třetí taky nebyla moc mazlivá do 9m. To jí to chytlo a teď se nemůžu bez ní ani vyčůrat ![]()
Tak buď v klidu je to normální. Ona se časem mazlit bude a nebo taky ne prostě někdo na to není
Když jsi v polosedu a mrně máš na břiše na bříšku, tak ta hlavička v záklonu je normální. Mrkni sem https://www.prirozenekojeni.cz