Mazlení s miminkem

8491
12.12.18 22:16

@kacka.od.vedle vyckej. Prvni syn take nebyl mazlivy a ted jsou mu tri a tulil by se porad :srdce: Pusinkovani tedy nesnasi dodnes

Jinak na klokankovani mi prvni nevydrzel vubec a druhy jen do doby, nez se naucil zvedat hlavicku. To, ze zveda hlavicku, je prirozene a spravne.

Brzy s prckem zacne uz byt legrace, muzete hrat bububu-kuk, muzes mu prdet na brisko atp , budes mit vice moznosti kontaktu, ktery vas bude bavit oba, nez ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1212
12.12.18 22:18

Nebuď, syn se začal tulit a to jako že přijde položí si mi na rameno hlavu a chce pomazlit, teď v 18 m 50× za den, jinak u takhle malého miminka bych brala tuleni jako chování. Neznám to, že by se chtěl nějak v tomdle věku potulit, to měl nejradši prdeni do břicha a lechtani na nohou, to byla sranda, počkej až to pochopí a bude se tulit a dávat pusinky pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.12.18 22:18

Zkuste si lehnout do postele, obe na bok otocene k sobe. Kazde rano, jen co vsechny vypakuji z domu, si beru svoje 2m miminko k sobe. My teda jeste i kojime, ale pak obe vytuhneme nebo si jen uzivame blizkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.12.18 22:22

Nas maly se taky nechtel tulit, ted ma 7 mesicu a nejradsi by na me spal :lol: v nositku je nejvic spokojeny a kdyz jde spinkat tak se ke me uplne primackne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 22:22

Holky dekuju za povzbuzeni. Ja se snazila prave nejak nakopnout tu tvorbu mlika, uz jaem vyzkousela vsechno az tady ten kontakt kuze na kuzi. Asi budem muset vymyslet nejakou alternativu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 22:25

@Sue2008 tohle dopadlo kopanim nozickama, cca 1 minuta smich, pak 1 minuta koukani kolem, pak brekot, asi z nudy:) ale jeste to zkusim ji nejak zklidnit, dekuju za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.12.18 22:26

Hlavně jí nenuť. Naopak si užívej, že jí na sobě nemáš pořád přilepenou. Až příjde separačka, nedojdeš si sama ani na záchod.

Já mám doma tři kousky a každý jiný. Nejstarší je od narození mazel do teď. A popravdě už mi kolikrát vadí.

Prostřední se ráda nosila v nosítku, ale nemazlila se a nechtěla s námi dost v posteli do cca 2 let. Teď je přílepka.

Třetí taky nebyla moc mazlivá do 9m. To jí to chytlo a teď se nemůžu bez ní ani vyčůrat :zed:

Tak buď v klidu je to normální. Ona se časem mazlit bude a nebo taky ne prostě někdo na to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.12.18 23:23

Když jsi v polosedu a mrně máš na břiše na bříšku, tak ta hlavička v záklonu je normální. Mrkni sem https://www.prirozenekojeni.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí