Co na sebe do tanečního klubu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1803
8.1.19 12:11

Je to trenink, vedena lekce nebo tanecni vecer? Kazdopadne vzdycky kratkou sukni nebo kratke saty. Na trenink jakakoli kratka sukne, nesmi byt uzka a sportovni tricko. Na vedenou sukni a nejake lepsi tricko, halenku, idealne ne plandavou. A na tanecni vecer kratke saty vcelku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
8.1.19 12:17

Je to večer strávený v taneční klubu. Jedinné co vím, že se pije tequila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.1.19 19:54

@Ladeka A nějaký tip na manžela?
Moje představa salsa klubu je černoch v roztrhaných dźínách s kšandama a řetězem na krku a mulatka s výstřihem k pupíku a bederní rouškou. Tak abych nebyla v koktejlkach moc usedlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
9.1.19 09:55

@madyb Jo salsa klub. Ja myslela sportovni latinsko-americke tance. Koktejlky ne, jsou uzke, v tom se neda tancit ani salsa. Nejake treba letni saty se sukni, co neni upnuta. Ne nejake elegantni, ale je to lepsi nez halenka + sukne. Nebo na salsu by asi sly i kalhoty, ale ty vetsinou strasne tahnou a neda se v nich hybat. Pro manzela asi nejake kalhoty, snad i hezke dziny a kosile. Klidne barevna. Bez kravaty. Mozna vesticka by mohla byt zajimava. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.1.19 19:55

@Ladeka Ano přesně tak , špatně jsem to napsala . On to není přímo salsa klub, ale jednou za měsíc tam je latina . Ještě mě napadly elastické šaty - dost krátký a k tomu legíny - tak jestli to není už moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
11.1.19 14:03

@madyb Na salsu by asi slo i to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.1.19 14:13

@Ladeka Dekuji.