Co na Vánoce pro 12 kluka?

7.11.22 08:46

Co na Vánoce pro 12 kluka?

Ahoj,
pracuju jako asistentka na ZŠ a vylosovala jsem si na dárek na Vánoce 12 žáka kluka a nevím co mu mám dát…nějaké rady, isnpirace? potřebuju zachránit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
7.11.22 08:52

Koupila bych třeba voucher do kina, zda něco takového dělají :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.11.22 09:17
@katus_kralova píše:
Ahoj,
pracuju jako asistentka na ZŠ a vylosovala jsem si na dárek na Vánoce 12 žáka kluka a nevím co mu mám dát…nějaké rady, isnpirace? potřebuju zachránit :lol:

Nevíš, na čem kluci ve třídě frčí? U nás by bodovala třeba rubikovka nebo jiný hlavolam, pokud chceš dávat trochu „edukační dárky“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
7.11.22 09:41

Já loni kupovala jengu pro 13 letyho do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
7.11.22 10:02

Jestli děláš asistentku, tak poslouchej, o čem kluci mluví o přestávkách.
Taky záleží, kolik do toho chceš vrazit - nejpodstatnější otázka :)

Nic nezkazíš podle mě ještě i pokemon kartama, u našich 11tiletých pořád frčí ve velkém. A cokoliv s Minecraft motivem (hrneček, flaška do školy, pytlík na tělocvik).
Chce to mít uši otevřené, jestli kluci jedou v těhle „herních“ věcech.
Jenga taky nevypadá zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.11.22 10:18

U synovce frčí rubikova kostka a pokémon kartičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
7.11.22 10:47

Synovec 11 chce k narozeninám Pokémon karty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.22 10:58

Dobrý den, já bych mu asi něco vyrobila, třeba nějakou dřevěnou hračku, myslím, že se to nezdá, ale děti to ocení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
7.11.22 11:26

Syn (11,5) mi řekl, že Pokémon i Minecraft je pro děcka a nic od toho nechce, takže je to asi kus od kusu. Přesně jak ti radili, je potřeba poslouchat. U nás frčí merche od youtuberů a pak cokoli kolem fotbalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.11.22 22:31

Vsadila bych třeba na lego, nějaký už složitější, třeba lego technic. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.22 23:12

Co nějaká úniková hra v krabičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.11.22 07:39

V první řadě otázka v jaké cenové kategorii se má dárek nacházet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.11.22 07:43

Mě napadá jen nějaký zážitek třeba my tady máme laser game, vstupenky do kina, kluci většinou fici na počítačových hrách. Nebo jestli je sportovní typ, tak něco z této oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.11.22 07:53

U nás ve škole(včetně druhého stupně) frčí Minecraft. Pokémoni spíš na prvním stupni. A i na druhém frčí Marvel. A pak je otázka, zda má nějaké zájmy, třeba jestli víš, že chodí na nějaký kroužek, jestli ho ten Minecraft zajímá. Syna třeba Minecraft nezajímá vůbec, ale zajímá ho Marvel a tak dostane tričko, ponožky a asi 4 knihy a domluvili jsme se, že třeba do druhé třídy už by neměl aktovku, ale koupili bychom batoh s Marvelem(třeba k narozeninám, které má v létě).Teď mu je sice 7,ale vzhledem k tomu, že vidim děti u jídelny apod.,tak trochu přehled mám. Dost dětí se tam totiž schází a třeba ty z prvního stupně tam i hrají hry s Pokémony a pak je uklízečka vyhání, protože zaberou celé schody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová