Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
pracuju jako asistentka na ZŠ a vylosovala jsem si na dárek na Vánoce 12 žáka kluka a nevím co mu mám dát…nějaké rady, isnpirace? potřebuju zachránit ![]()
Koupila bych třeba voucher do kina, zda něco takového dělají
..
@katus_kralova píše:
Ahoj,
pracuju jako asistentka na ZŠ a vylosovala jsem si na dárek na Vánoce 12 žáka kluka a nevím co mu mám dát…nějaké rady, isnpirace? potřebuju zachránit
Nevíš, na čem kluci ve třídě frčí? U nás by bodovala třeba rubikovka nebo jiný hlavolam, pokud chceš dávat trochu „edukační dárky“ ![]()
Jestli děláš asistentku, tak poslouchej, o čem kluci mluví o přestávkách.
Taky záleží, kolik do toho chceš vrazit - nejpodstatnější otázka ![]()
Nic nezkazíš podle mě ještě i pokemon kartama, u našich 11tiletých pořád frčí ve velkém. A cokoliv s Minecraft motivem (hrneček, flaška do školy, pytlík na tělocvik).
Chce to mít uši otevřené, jestli kluci jedou v těhle „herních“ věcech.
Jenga taky nevypadá zle.
Dobrý den, já bych mu asi něco vyrobila, třeba nějakou dřevěnou hračku, myslím, že se to nezdá, ale děti to ocení ![]()
Syn (11,5) mi řekl, že Pokémon i Minecraft je pro děcka a nic od toho nechce, takže je to asi kus od kusu. Přesně jak ti radili, je potřeba poslouchat. U nás frčí merche od youtuberů a pak cokoli kolem fotbalu.
Vsadila bych třeba na lego, nějaký už složitější, třeba lego technic. ![]()
V první řadě otázka v jaké cenové kategorii se má dárek nacházet?
Mě napadá jen nějaký zážitek třeba my tady máme laser game, vstupenky do kina, kluci většinou fici na počítačových hrách. Nebo jestli je sportovní typ, tak něco z této oblasti.
U nás ve škole(včetně druhého stupně) frčí Minecraft. Pokémoni spíš na prvním stupni. A i na druhém frčí Marvel. A pak je otázka, zda má nějaké zájmy, třeba jestli víš, že chodí na nějaký kroužek, jestli ho ten Minecraft zajímá. Syna třeba Minecraft nezajímá vůbec, ale zajímá ho Marvel a tak dostane tričko, ponožky a asi 4 knihy a domluvili jsme se, že třeba do druhé třídy už by neměl aktovku, ale koupili bychom batoh s Marvelem(třeba k narozeninám, které má v létě).Teď mu je sice 7,ale vzhledem k tomu, že vidim děti u jídelny apod.,tak trochu přehled mám. Dost dětí se tam totiž schází a třeba ty z prvního stupně tam i hrají hry s Pokémony a pak je uklízečka vyhání, protože zaberou celé schody.