Nemám svůj pokoj

Anonymní
6.11.22 22:01

Nemám svůj pokoj

Dobrý den, je mi 17 let a mám pokoj se sourozenci. Hrozně mi to vadí, ale nemáme velký dům a jinak se to udělat nedá. Přijde mi, že jsem v mým okolí jediná kdo nemá svůj pokoj.. Je to opravdu tak neobvyklé nemít svůj pokoj?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21388
6.11.22 22:05

Bud rada, ze ne s rodici. :D
Pokoj s sourozenci je snad normalni, kdyz 2/3 lidi v CR bydli v panelaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
6.11.22 22:06

Představ si, že někdo nemá svůj pokoj třeba nikdy. Nejdřív je se sourozenci, potom se spolubydlícím nebo s partnerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
6.11.22 22:07

Do 19 jsem měla pokoj s o 3 roky mladší ségrou, pak naši dostavěli barák a šly jsme každá do svého. Teď (je mi 22 a bydlím sama) na to obě rady vzpomínáme, protože jsme si každý večer hodiny povídaly 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
6.11.22 22:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let a mám pokoj se sourozenci. Hrozně mi to vadí, ale nemáme velký dům a jinak se to udělat nedá. Přijde mi, že jsem v mým okolí jediná kdo nemá svůj pokoj.. Je to opravdu tak neobvyklé nemít svůj pokoj?

Mam dva bratry a meli jsme spolecnypokoj. Znam rodiny, kde byly dve deti dokonce ve dvojpokojaku. Je to uplne normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.11.22 22:09

Neznám ze svého dětství nikoho, kdo by v běžném městském 3+1 nebo 3+kk měl sourozence a zároveň vlastni pokoj.
Někteří bydleli v 2+1 a rodiče spali v obýváku, aby mohli mít děti vůbec vlastní pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.11.22 22:10

V okolí snad není rodina, kde by děti měly každý svůj pokoj.

• Citovat
  • Upravit
21388
6.11.22 22:25

Kdyz jsem byla poprve tehotna, tak mi ma bezdetna kamaradka s uprimnou hruzou v ocich polozila dotaz, kde bude mit pripadne druhe dite pokoj, prece nam nestaci jeden! A jestli budeme pristavovat patro :D Tresnickou na dortu je, ze sama doted bydli u rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.11.22 22:55
@Janli píše:
V okolí snad není rodina, kde by děti měly každý svůj pokoj.

Fakt? U nás na vsi, kde jsem vyrůstala, měli všichni co jsem znala. Teda ti co byli že 2 sourozenců, u více většinou podle pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30774
6.11.22 23:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 let a mám pokoj se sourozenci. Hrozně mi to vadí, ale nemáme velký dům a jinak se to udělat nedá. Přijde mi, že jsem v mým okolí jediná kdo nemá svůj pokoj.. Je to opravdu tak neobvyklé nemít svůj pokoj?

Ani ne. Za svého mládí sem měl taky společný pokoj s bráchou a to este není tak dávno. A moc dobře vím, že sem zdaleka nebyl jediný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12609
6.11.22 23:14
@Anonymní píše:

Ja mela spolecny pokoj se segrou celou dobu nez jsem se od nasich odstehovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16433
6.11.22 23:30

Celé dětství mě štvalo, že máme pokoj společný. Když semůj brácha v mých 17 stěhoval, bylo mi to strašně líto a pokoj jsem už pak neměla ráda. Svůj pokoj mám ted, po třech dětech a všechny mi tam furt lezou :lol: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.22 06:20

Ono ty 3 sourozenci v pokoji jsou hodně…

• Citovat
  • Upravit
65205
7.11.22 06:35
@Anonymní píše:
Ono ty 3 sourozenci v pokoji jsou hodně…

Tak pristavis pokoj nebo jak si to predstavujes. Zila jsem tak do 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
7.11.22 06:38
@vokishka píše:
Tak pristavis pokoj nebo jak si to predstavujes. Zila jsem tak do 18.

Neudělám si 3, když na ně nemám prostor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová