Co nasadit místo antibiotik?

1938
7.2.11 10:03

Co nasadit místo antibiotik?

Jsem už zoufalá. Syn měl teď co měsíc antibiotika.Celkem 4 po sobě. Nyní je marod, už 4 dny teplota kolem 38°C a děsný kašel. Je mi naprosto jasný, že když půjdeme k doktorce, dostaneme antibiotika. Čím to nahradit? Nechci ho tím ládovat, ale mám vůbec nějakou jinou možnost? Na jednu stranu ho chci před antibiotiky ochránit a na druhou mu chci pomoct, aby se netrápil kašlem a horečkou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7267
7.2.11 10:06

Myslim, ze jestli vase doktorka dava ATB podle CRP , tak neni moc na vyber :nevim: . Jen po uzdraveni bych zacla davat nejake vitaminy na imunitu atd. , proste se snazila co nejvice podporit imunitni system

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.2.11 10:11

Zrovna kasel s horeckou moc jinych alternativ nemaji, ale pokud mas aspon trochu vstricnou doktorku, tak bych trvala na tom, aby ho poslala na krev a podle CRP videla, jestli je to na ATB nebo jestli je to treba soucasna viroza s „obycejnym“ kaslem. Kolem nas ma ted hodne deti ve veku tveho synka prave tuhle virozu. Nekteri maji teploty i tyden ! :-/
Jinak z vlastni zkusenosti poradim - pokud chodite nekam do kolektivu - skolka, jesle, cviceni - pokud je to mozne, na dva mesice to vynechte, nechodte mezi lidi do uzavrenych prostor, nechodte na navstevy atd. Jen byt venku a doma. Organismus se musi vzpamatovat a cim dyl vydrzite ted bez ATB, tim lip. My jsme neco podobneho museli absolvovat vloni kvuli synovi. Dceru jsem kvuli tomu stahla i ze skolky, uplne jsme se izolovali a stykali s vrstevniky jen venku. Bylo to na bednu, ale opravdu byli oba zdravi a vydrzelo jim to 3/4 roku! Drzim palce, verim, ze je to na nervy :-( A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
7.2.11 10:12
Alenka píše:
Jsem už zoufalá. Syn měl teď co měsíc antibiotika.Celkem 4 po sobě. Nyní je marod, už 4 dny teplota kolem 38°C a děsný kašel. Je mi naprosto jasný, že když půjdeme k doktorce, dostaneme antibiotika. Čím to nahradit? Nechci ho tím ládovat, ale mám vůbec nějakou jinou možnost? Na jednu stranu ho chci před antibiotiky ochránit a na druhou mu chci pomoct, aby se netrápil kašlem a horečkou :cry:

Konstitučni homeopatie?

• Citovat
  • Upravit
21572
7.2.11 10:15

s doktorkou se doluv na provedení CRP. podle toho se uvidí, jestli ATB ano nebo ne. dále bych určitě nasadila laktobacily (třeba hodně dobré jsou od Swiss) a multivitamíny. Klárka taky brala preventan pro děti, ten je na posílení imunity dobrý. ale zase ať toho nedáváte moc najednou… teď bych třeba dala měsíc laktobacily a pak tu preventanovou kůru. přeju pevné nervy. vím, že být permanentně doma s dítětem je ubíjející. my už táhneme druhý týden a přemýšlím, jak brzo se povraždíme :-) :-) klárka totiž miluje kolektiv a doma ji to už nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.2.11 10:40

Doktorka nas urcite posle na CRP, dela to vzdycky. To ji zas musim nechat, ze je aspon zodpovedna. Ale ty antibiatika me proste s…u :roll: Syn chodi do skolky, ja do prace, takze je u nas babicka, coz taky neni nic moc. Syna davam do skolky vyleceneho, ne jen tak napul, ale ted stejne tam po nemoci vydrzel tyden a je zas doma. Doma ho mesic nechat nemuzu, to bohuzel nejde, ale urcite by to bylo jiste reseni - tim myslim zdraveho. Lactobacily berem vzdy s antibiotiky a po. Asi 2-3 mesice uzivame oba koloidni stribro - to mi prijde, ze vubec nefunguje :nevim: Ted jsem mu nasadila PINKY od fy Akuna. Ale to je dlouhodoba zalezitost.
Kasel ma strasnej, samozrejme zvraci, do toho breci, ze chce byt zdravej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.2.11 10:43
Lena F. píše:
Alenka píše:
Jsem už zoufalá. Syn měl teď co měsíc antibiotika.Celkem 4 po sobě. Nyní je marod, už 4 dny teplota kolem 38°C a děsný kašel. Je mi naprosto jasný, že když půjdeme k doktorce, dostaneme antibiotika. Čím to nahradit? Nechci ho tím ládovat, ale mám vůbec nějakou jinou možnost? Na jednu stranu ho chci před antibiotiky ochránit a na druhou mu chci pomoct, aby se netrápil kašlem a horečkou :cry:
Konstitučni homeopatie?

No to me taky napadlo, ale k tomu bych potrebovala nejakeho dobreho homeopata, vim, ze dat homeopatika jen tak dle meho uvazeni neni vhodne. Pokud by nekdo nekoho dobreho z Brna znal, tak uvitam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21572
7.2.11 10:47

když to je podle CRP, tak s tím fakt nic nenaděláš… a jestli začal na podzim chodit do školky, tak to je bohužel průvodní jev nástupu do kolektivu. pokud to je možné, tak ho nech po doléčení ještě tak týden doma, aby se tělo víc vzpamatovalo. ale vím, že to je těžké… loni jsem to s klárkou taky řešila babičkama na střídačku. pak jsme nasadili Imunoglukan a ten hodně zabral. ale tahle zima je nějaká divná. fakt jsou ty školkové bacily hodně odolné… jsem ráda, že jsem doma s druhým prckem, tak mě nic netlačí na rychlé vyléčení. a když pak ve školce vidím ty děti se zelenou rýmou, které vyzvedává maminka s druhým prckem v kočárku, tak bych střílela… to je jasné, že si to mezi sebou pořád předávají a méně odolní jedinci jsou na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.2.11 10:49

Adelko určitě zajděte k doktorovi a trvejte na CRP pokud bude vysoké nic než ATB mu stejně nepomůže a homeopatii bych spíš brala jako na posílení imunity nebo součást léčby, ne jako místo ATB když má kluk akutní problém.

Jak už tady někdo psal chtělo by to pokud je to možné vyhýbat se kolektivu školka ,nákupní centra ,obchody ,MHD aspon 1-2 měsíce.
A zkus se poptat doktorky na lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
7.2.11 10:54
Alenka píše:
Lena F. píše:
Alenka píše:
Konstitučni homeopatie?
No to me taky napadlo, ale k tomu bych potrebovala nejakeho dobreho homeopata, vim, ze dat homeopatika jen tak dle meho uvazeni neni vhodne. Pokud by nekdo nekoho dobreho z Brna znal, tak uvitam!!

znam jen v Praze, ale jezdim za ni s větši dálky :wink:

• Citovat
  • Upravit
276
7.2.11 11:29

Ahojky,znám vynikajícího z Kroměříže,kdybys měla zájem,tak napiš SZ.nám pomohl strašně moc,malý je te ď nemocný jen minimálně a pokud onemocní,tak to zvládáme většinou jen s homeo,jen nám upraví dávkování.dřív jsem homeopatii nevěřila,ale teď můžu říct,že nám pomohla strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
7.2.11 12:27

alenko , urcite najdes konstitucniho homeopata i na internetu , nejaky kontakt v miste bydlistte. Konstitucni homeopat se prave zabyva uplne vsim, vsecho chce znat, od tehotenstvi az po soucasnost :-)
Jinak ja muzu doporucit vyrobky od Finclubu, drahy jsou ale jako prase :evil: , ale fakt mi prijde ze to ma smysl + my k tomu davame dlouhodobe homeopatika na posileni imunity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.2.11 21:12

hlavně až bude o.k. tak posílit imunitu!!! at už nemusí dostat další ATB. Jinak už bylo řečeno vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.2.11 10:23

Holky diky, dnes jsme byli u mudry a antibiotika nemame!!! :dance: Samozrejme mu dobre neni, noc byla kruta, ale jsem rada, ze je to „jen“ viroza! Cekarna byla plna a kaslalo tam stejnym zpusobem vic deti, akorat ja teda drzela jeste sacek na zvraceni :roll: Doastali jsme Ventolin, ja vim, je to dryjak, ale po dnesni noci bych mu doprala i ta antibiotika, hlavne at se mu ulevi. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí