Vaše zkušenosti s rýmou?

183
6.2.11 12:04

vase zkusenosti s rymou?

ahoj,mam prvni miminko a ve 3 mesicich nas potkalo prvni nachlazeni..jelikoz nemam zadne zkusenosti s nemocnym mimi,mozna trochu plasim a jemu v podstate nic neni :-) tak bych rada slysela vas nazor na nasi situaci:maly ma uz tyden rymu,ze zacatku rano po probuzeni holuby v nose,kdyz kychnul,tak i neco vyteklo..nyni je jen slyset jak chrci a v noci se mu spatne dycha..krmeni zvlada bez problemu,strikam pred kazdym krmenim sterimar a asi 3× denne odsavam(mam odsavacku nuk-takova ta s balonkem)ale temer nic neodsaju..takze nic z nosu netece,jist muze,nosanek na pohled bez holubu,ktere miva bezne,jen to hrozne chrceni,takze neco tam mit musi.ted se mu k tomu pridal kasel,ne casto,spis jako by si potreboval odkaslat cca jednou za hodinu.teplotu nema:-)postylka u hlavicky vyvysena,mokry rucnik na topeni:-)tak co,je to opravdu nejaka viroza nebo moc plasim? k doktorce se mi nechce,aby v cekarne nakonec spis neco nechytil,ale v utery mame jit na ockovani..dekuju moc za vase nazory:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
6.2.11 12:07

Z mojí zkušenosti je odsavačka Nuk na dvě věci.Kup si na vysavač.Jinak děláš vše správně,vypadá to,že mu rýma stéká do krku a to ho nutí ke kašli :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.2.11 12:09

Jojo, odsávačku vysavačovou, je mnohem lepší.
Ona jak ta mimča jen leží, tak se jich rýma drží déle, než nás, co jsme už nastojato :lol:
Ale asi bych neočkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.2.11 12:17

Elsiste, my máme rýmu od narození snad pořád, jen se to vždy trochu zlepší a pak zase třeba po 14 dnech zhorší. Teď musíme vysávat před každým krmením, a stejně malá i po vysátá zase chroptí, nevím, kde se to v ní bere, to jsou tuny rýmy. Určitě si kup odsávačku na vysavač, ta jediná fakt vysaje i zadní rýmu a jinak je dobře, že stříkáš Sterimax, chvíli po stříknutí počkej, až se hleny uvolní a pak vysávej.Ten kašel má malá taky, to je z toho, jak jim rýma stéká do krčku, chudáčci, raději bych tu rýmu měla místo ní, když vidím, jak se trápí a já jí v podstatě nemůžu moc pomoci, jen tím odsáváním :-( . Vůbec by se všechny nemoci měly dětem vyhýbat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
6.2.11 12:35

ahoj, maly mi taky chrci, ale pri jidle dobry..nam pomaha kdyz ho dam pred odsatim na brisko, a ono mu to stece a teprve pak odsavam.

• Citovat
  • Upravit
183
6.2.11 12:39
JITULINECKA píše:
Elsiste, my máme rýmu od narození snad pořád, jen se to vždy trochu zlepší a pak zase třeba po 14 dnech zhorší. Teď musíme vysávat před každým krmením, a stejně malá i po vysátá zase chroptí, nevím, kde se to v ní bere, to jsou tuny rýmy. Určitě si kup odsávačku na vysavač, ta jediná fakt vysaje i zadní rýmu a jinak je dobře, že stříkáš Sterimax, chvíli po stříknutí počkej, až se hleny uvolní a pak vysávej.Ten kašel má malá taky, to je z toho, jak jim rýma stéká do krčku, chudáčci, raději bych tu rýmu měla místo ní, když vidím, jak se trápí a já jí v podstatě nemůžu moc pomoci, jen tím odsáváním :-( . Vůbec by se všechny nemoci měly dětem vyhýbat :roll:

Jo mas uplnou pravdu, vzdycky si rikam, at to mam radsi ja nez on… :-( Nastesti snad me kojeni pomaha, pritel casto neco pritahne a zatim chytil tuhle rymu…snad uz bude dobre, zatim se mi zda jeden den lepsi a pak vecer zase chrochty chrocht a nanovo :zed: Bohuzel bydlim v Anglii a tady se odsavacka na vysavac neda sehnat (urcite by to brali jako tyrani ditete, obcas jsou padli na hlavu :roll: ) TAk zaukoluju rodinu v Cechach, brzy dorazi na navstevu, tak snad to do ty doby nejak zvladnem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.2.11 12:40

nic neodsajes pac balonkova je na dve veci…porid na vysavac :wink: hend se mu/ji ulevi ze bude moct lip dychat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
6.2.11 13:25

Hojky, malá když měla 10 tak se jí chytla rýmy, odsávala jsem hadičkovou i balónkovou a obě naprd, až jsme skončili na jipce. Tam mi poradili odsávačku na vysavač a tu už bych dneska nevyměnila ani za nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.2.11 22:43

Holky, já se přidám s dotazem: Malej má rýmu už asi 4 dny, odsávám vysavačem :palec: s dneska mi přišlo, že pokašlává, tak zhruba co dvě až ctyři hodiny série zakašlání. Tak jsem nasadila kapky Tussin, ale ted čtu, že to je od hlenu z rýmy…? Takže mám Tussin zase uklidit? Jen kašle, rozhodně neodkašlává…
Jo a teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+