Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
u mého 3. měsíčního syna se dnaska ráno projevila zelená rýma. Blou jsme měli už třetí týden a dneska ráno už zelená, samozřejmě šíleně panikařím, protože jsme se v předminulý týden vrátili ze třítýdenního pobytu v nemocnici se zánětem v krvi. Teď mám děs ze zelené rýmy, holky poraďte, jak na ni????
Ahoj, také jsme měli takovou škaredou rýmečku ve 2 měsících, nic lepšího než zajít k dr. s tím nejspíš neuděláš. Není to sranda, protože mimi se ti bude jen trápit, protože se mu bude pořád hůř a hůř dýchat, bude plakat, nebude moci spát
…no nevím, ale já bych na nic nečekala! Dr. ti určitě předepíše Nasivin kapičky, nic jiného pro tak maličké mimi snad ani není
, ale bež pokud můžeš co nejdřív! Pa a přeji hodně zdraví vám oběma
a hezký den!! ![]()
Tak Nasivin dávám, dávalaj sem už i na bílou rýmku, v nemocnici pořád říkali že to nic není, ale nešla odsát tak to tam bylo a asi to způsobilo tu zelenou, nakontrolu jdeme zítra, tak to s ním proberu děkuji.
Nám vždy pomáhá pamycon ale je jen na předpis nasivin a takové jsou na prd vysušujou noa nám nezabírají ani při obyč bílé
Aby se prckovi lépe spalo a dýchalo, nakrájej velkou cibuli na kostičky, dej na talířek co nejblíž k postýlce. Bude to smrádek v celém pokoji a možná i bytě, ale děti mi pak u rýmy spí krásně.
odsávat a zase odsávat popř vyčistit noc vincentkou na vatové tyčince a vlhčit vzduch plínku mokrou nějak přes postýlku ,ale aby to na sebe neshodil a můžeš na ni nakapa pár kapek nasivinu nebo olynthu.
Jste zlatíčka, úplkně všechno vyzkouším co mi tu píšete. Zítra jdemem k dr. tak si nechám napsat lepší kapky.
Moje malinká měla první rýmu v 6ti týdnech. Mapatuji si, jaký jsem o ni měla strach. Mám přenosnou odsávačku na baterky, odsávám ale opatrně a ne moc často, aby se nedráždila sliznice. Jinak sprej do nosánku občas, miminku se to nelíbí, ale určitě se mu uleví.-)