Co nejhlubší dětská postýlka

493
21.6.06 15:57

Co nejhlubší dětská postýlka

Ahoj holky,

neměly byste tip na co nejhlubší dětskou postýlku? Ondra měl jako mimi postýlku houpací. Na první rok byla super, ale teď s ní pořád houpe sám a mám strach, že vypadne. Navíc je už dost velký a starý, takže bych chtěla co nejhlubší (s nejvyššími postranicemi). Víte o něčem?

Jenom upozorňuju, že velkou postel pro něj ještě nechci, pokud se mnou spí v posteli, tak pořád vylézá a je utrpení ho uspat (umí to jen babi :oops: , ale to je jiná kapitola :wink: ) Poradíte něco?

Díky moc

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
21.6.06 16:00

Nevybereš si, nevím jakýho máš chlapečka, ale moje čertice už před 1. rokem uměla z postýlky vylézt, moc šikovně, přehodila nožičky a spustila se dolů a to jsme měli matrac skoro na zemi a i tak vylezla. Tak jsme dali rošt zase nahoru a vylízá dál. Někdo vyndá ty šprušle na boku, aby mimi nelezlo horem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.6.06 16:18

Díky, já myslím, že ale něco musí existovat. Teď jsem s ním byla v nemocnici, tam měli teda takové ošklivé, kovové, ale z té by nevylezl ani omylem. Pochybuju, že by se na našem trhu nic nenašlo.. Nebo že by přece ne?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.6.06 18:24
Pajina píše:
Díky, já myslím, že ale něco musí existovat. Teď jsem s ním byla v nemocnici, tam měli teda takové ošklivé, kovové, ale z té by nevylezl ani omylem. Pochybuju, že by se na našem trhu nic nenašlo.. Nebo že by přece ne?? :?

Hledali jsme a nenašli, možná nějaké starší, ještě z dávných dob, to bývaly ty železná, jak říkaš, co jsou v nemocnici. Ale tvůj chlapec je už velký, skoro myslím, že se to nevyplatí kupovat, že už zvládne velikou postýlku nebo ty šprušle vyndat. Když bude chtít, vyleze i z té velíké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
21.6.06 20:21

Ahoj Pajina, my mame postielku z masivu, proste tie sprucle su hranate, nie gulate a je vysoka dost. Aj je vascia ako bezne postielky. Nema ani vyndavacie sprucle, ani bocnicu, proste cela je taka velka a masivna.
Maly z nej vyliezt nevie, ale tazko povedat cim to je, je dost nizky (ma asi 78cm) mame okolo celej postielky deky, aby sa nebuchal do sprucli.
Ale ta nasa postielka bola asi dost drha, cenu neviem, my sme ju dostali.
Myslim, ze maju take aj v rakusku a aj u nas na slovensku som ju niekde videla.
Tiez si neviem v ziadnom pripade predstavit dat maleho do velkej postele, on sa v noci strasne melie, pada z postele, chodi po byte (spaval s nami tak odtial to viem), by sme sa nevyspali nikto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.6.06 20:25

Tu starou hlubokou kovovou potkáš občas v bazaru - mamka ji tam před třemi roky koupila a loni zas prodala - měla ji pro neteř, která u ní často přespávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.6.06 20:42

Ahoj holky,

díky za rady. Tak jsem nakonec objevila tohle:

javascript:void%20OpenWnd(‚/ShowImage.asp?IMG=Postýlka400C_Teak1.jpg‘);

asi extra hluboká nebude, ale malej zatím neumí vylézt ani z té houpací, i když dneska už se snažil dost slušně. Tak doufám, že ještě nějaký čas vydrží. Tu houpací stejně podědí mimi, takže rozhodně koupě nelituju.

Pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.6.06 20:44

tak koukám, že ten odkaz asi nefunguje. Je to tady:

http://postylky.babyexpert.cz/drevene+c71/

Postýlka se jmenuje

Postýlka 400C + Bok + Šuplík - Teak

Tak snad to bude dobré.