Co (ne)napsat do životopisu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
12.10.21 14:44

@Janee19 nejsem autorka, ja jen radila :mrgreen: ale zajimave toto vedet. Ani jsem nevedela, ze se to timto lisi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
12.10.21 16:01

@Capricorn61 ta druhá část textu byla pro zakladatelka, ale je anonymní a nechce se mi vše citovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
12.10.21 16:05
@Anonymní píše:
@Janee19 Ne, bohužel nic z toho neovládám. AJ mám slušnou, svého času jsem denně komunikovala slovem i písmem. Na škole jsem psala diplomku v LaTeXu, toť vše, už druhým rokem nemám doma počítač. Mám od konce školy 10-letou mezeru a moc dobře vím, jaký je to průšvih. U školství mi známí zase říkají, že bude problém ve vzhledu a celkovém dojmu, který vzbuzuji. A prý na to nemám úplně vhodnou povahu, tak teď babo raď. Zkouším všechno. Někde začít musím. Odmítám, aby děti byly kvůli mně žebráci.

Myslim ze to není o vzhledu, ale povaze ;) Pokud jsi velký introvert, tak bys mohla mit problem, zvlast v kolektivu pubertaku. Pak bych mířila na první stupeň, nejlépe kombinace asistent/druzinarka, to ted vynáší celkem dost a není to tak náročné jako učitelství. Předpokládám, že máš dodelany nějaký kurz k asistentovi, tedy stejne ucit nemůžeš, nebo se pletu? Případně hodně práci nabízí v neziskovkach a dalších vzdělávacích službách, včetně manažerských pozic vyžadujících VŠ, zkusila bych to i tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.10.21 19:03
@Janee19 píše: … nejlépe kombinace asistent/druzinarka, to ted vynáší celkem dost a není to tak náročné jako učitelství.

Tak tohle bych vážně netvrdila… asi hodně záleží na konkrétním dítěti, ale AP a vychovatelka v ŠD mají mnohem více PPČ a po celém dni mezi dětmi jsem toho mívala až po krk. V kuse jsem byla s dětma každý den 7.30 - 15.00 a to vážně žádná učitelka není. Plus jsem mívala ve třídě hlavně poruchy chování a středně těžkou MR (ano, na běžné ZŠ), takže fakt lahůdky. A ten plat taky není nijak extra, hodně záleží na platové třídě a stupni.
Pokud se cítíš, sháněla bych učitelství fyziky, fyzikářů je málo.
A životopis - nedokončené doktorandské rozhodně napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat