Co nezapomenout k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
14.7.06 20:25

Co nezapomenout k moři

Ahoj holky, za týden se chystáme s manželem a naší tříletou holčičkou k moři. Už se moc těšíme. Poprvé poletíme. Píšu si soupis věcí, abych něco nezapomněla. Poraďte mi prosím, co si mám vzít s sebou (kromě takových běžných věcí). Třeba co vám někdy chybělo, na co jste nevzpomněli. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
14.7.06 22:12

Ahojky!
Třeba to máš v běžných věcech,ale určitě nějaký paralen,kapky na kašel,do nosu,náplast,nůžky…
Jinak mě nic nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
14.7.06 22:24

Mam 3.5 letou princeznu, takze mohu radit :P
Pro malou do letadla a pak nasledne zrejme i do busu vem maly polstarek, aby se mohla prospat a pohodlne si na neco lehnout, neco lehkeho na prikryti (staci tenky rucnik nebo takova ta detska osuska - mame tu z plenkoveho materialu a moc se osvedcila), nejake hracky sebou do letadla (nam se osvedcil naplnit detsky batuzek malymi hrackami, par pastelkami a malym blockem na malovani), piti pro malou na cestu, veci na prevleceni pro pripad politi, zaspineni ci neceho podobneho a VLHKE UBROUSKY na utirani rukou, pusy a vseho co je potreba (pisu velkym, nebot normalne uz je davno nepouzivame, ovsem na cesty se fakt hodi!!!).
Na plaz krome nafukovaciho kruhu a pripadne lehatka a slunecniku doporucuji vzit nejake piskove hracky (kyblik, konvicku, lopaticku a par babovek), lehke stare prosteradlo (eventualne i ta detska osuska to muze nahradit) na prikryti, pokud vam dite na plazi bude chtit usnout, klouboucky ci cepice s ksiltem (vyhodne jsou i s ochranou krku), dostatek opalovacich kremu s vysokym faktorem a k tomu neco na mazani po opalovani. Dle mista dovolene take neco proti hmyzu (to se musi zjistit zda se tam vyskytuje ) … neco jako off ci neco do zasuvky taky.

Nutne je pobrat zakladni leky a k tomu treba i fenistil gel na pripadne potirani alergickych projevu treba po pokousani hmyzem.

Jinak kdyz neco zapomenete, da se u more koupit spousta veci a dle destinace casto i vyhodneji nez v CR!

Hezkou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.7.06 07:03

Já jsem se vrátila od moře. Doporučuju sehnat si na pláž takovou tu mušli. Pokud si bude chtít prcek schrupnout, je to ideální. Navíc slunečníky jsou pro vytvoření stínu dost slabé. Mušle ti dělá stín ze 3 stran a taky ji můžeš postavit proti moři když odtud fouká. Jinak ti přikládám seznam léků co jsem brala já a můžu říct, že díky průjmu, který jsem tam dostala, hlavně ty na průjem, protože tam se horko těžko budeš domlouvat ( Imodium, Smecta, Endiaron).
Kinedryl
Brufen
Septofort
Zodac
Imodium
Panadol
Paralen čípky
Fenistil kapky
Baby dent
Oftalmo septonex
Nosní kapky
Fenistil rol on
Renie
Náplasti
Betadine
Endiaron
Smecta
Pokud mě něco napadne tak doplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
15.7.06 08:36

Sati: ježíši to je léků ..... většinu vůbec neznám ani podle názvů. Sati a to jste všechno použili? Zajímá mě to, protože se chystáme letos s naším nejmladším také k moři. Jezdíme každý rok a já beru pouze paralen a černé uhlí. Občas někdo z rodiny (většinou manžel) použije černé uhlí. Pravda letos máme miminko, takže vezmu ještě pro jistotu panadol baby.

Ještě k původnímu dotazu: pro tříleté děcko bych vzala hlavně hračky na písek, do vody a kvalitní opalovací krémy. Ale to je asi jasný. A pak také trička do vody. Já dávala Davidovi na krém ještě dlouhé bílé tričko, aby byl víc chráněn. Když se namočilo, nevadilo to naopak, alespoň ho chladilo.

Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
15.7.06 10:07

Ahoj,
podle me jsou nejdulezitejsi ty leky a veci proti slunicku-spaleni.
tzn. tricko do vody a kloboucek, jesli sezenete dobre jsou i gumove boticky do vody! i v pisku muzou byt ostrejsi veci, ktere ho muzou zranit.
Muj pritel prohlasoval co nemame nepotrebujeme :) A kdyby nahodou, tak se to muze vzdycky koupit. Spis bych brala nejakou fin. rezervu, kdyby naaahodou.
Tak si to u more uzijte.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
19.7.06 08:22

Děvčata poradte dá se zvládnout dovolená s ročním miminem u moře?A co mu vzít sebou hračky atd a na co dát pozor.Možná v pátek odjíždíme.Kuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
19.7.06 10:59

Záleží kam jedeš. My jsme malou zabavili nafukovacíma hračkama - největší úspěch slavil nafukovací člun i na souši a dále formičkama. Jinak pokud jsi u moře a jsou tam škebličky, tak to je teprve ta pravá hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
19.7.06 12:37

Ahoj,

já bych do toho seznamu ještě doplnila pinzetu na vyndání klíštěte. Sice nevím, jestli jsou u moře taky, ale berou ji sebou všude. Jinak je vyndat neumím.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.7.06 13:10

Ahoj Nikol, taky jedem s malým příští týden k moři, tak už mám seznam a jen doplňuju věci. Beru i zeleninové příkrmy ve skle. Taky krémy i po opalování, smektu a ibalgin sirup. Dále nafukovací hračky do vody. Ikdyž spousta věcí se dá koupit i tam. Jo a do letadla kukuřičné křupky, bez těch by nechtěl sedět, polštářek a slabou peřinku. Taky pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.7.06 13:39

Doporučuji rozhodně slabou deku, do letadla, večer do kočáru. Včera jsme se vrátili z Bulharska, hlavně večer se deka užije. Bábovičky na písek a roli odpadkových sáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SinpixGames
8.5.18 11:27
@KIRA píše:
Ahojky!
Třeba to máš v běžných věcech,ale určitě nějaký paralen,kapky na kašel,do nosu,náplast,nůžky…
Jinak mě nic nenapadá

Problém je že nůžky jsou ostrý předmět a do letadla tě nepustí :(. jinak asi kinedryl a smectu a hlavně náplasti :)

• Citovat
  • Upravit
1335
8.5.18 11:35
@SinpixGames píše:
Problém je že nůžky jsou ostrý předmět a do letadla tě nepustí :(. jinak asi kinedryl a smectu a hlavně náplasti :)

Nůžky do kufru a není žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová