Co nosíte na doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
5.9.06 12:19

Ahojky,
tak já doma chodím/lítám v pláťákách a tričku,nebo capri kalhoty-tričko apod.musí to být hlavně pohodlné.Mám na doma pár ,,domácích,,triček a ty obvykle točím.
Co se týče líčení…doma většinou chodím nenamalovaná ale občas kouknu do zrcadla a radši se namaluju :))
Taky mám kamarádku co doma chodí v tom v čem venku a vůbec jí to nezávidím…

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.9.06 12:19

P.S: Odkud tenhle názor manža má fakt nevím, jeho otec lítá věčně v montérkách a matka v elasťákách nebo teplákách zářivých barev :-D. No, možná je to právě proto :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
5.9.06 12:20

Hajinko,koukni na čas-platíš pivo :lol: :P
Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.06 12:26

Prima anketa… :D
Ja… nejcasteji teplaky, triko, v zime naramne pohodlnej vytahanej svetr, v lete sukne, saty.
On… tricko, kratasy, v zime teplaky.
Doma se nemaluju (no ven taky ne… jen na slavnostnejsi prilezitost), rano se jen umyjem a je to. :) Neumim si predstavit parit se v nepohodlnych dzinach cely den. 8O
Myslim, ze kazdej rozumnej clovek je doma predevsim v pohodlnym. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.9.06 12:27

holky mně ale přijde, že už snad ani volnější věcimít nemůžu.. to bych už mohla z fleku začít nosit těhu-rifle :-). S břichošpekama mám teda fakt problém. Pokud si chci koupit volné kalhoty, tak jsou mi strašně dlouhé a plandají mi po stehnech - ovšem v pase sedí :D . Takže koupím menší, přijatelnější i pro stehna a pak gumu vyměním. Nebo nejlepší jsou jen takové ty gatě na šňůrku. Před létem mi sedlyjedny u větnamců, hnědé, dole s výšivkou a spolu s jen náhodou dobře voleným tílkem jsem najednou i budila dojem ženy!! :lol: I manžel si všiml té změny a dokonce mě významně ohodnotil :D .

Tak hodně zdaru !
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.9.06 12:28

Ted koukam, ze je tu jedna co dziny na doma nosi........ :-)

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.9.06 12:31

dite jeste nemam a presto vetsinou chodim v teplacich a tricku… v lete teda kratasy a tilko nebo nekdy si vezmu i plataky a sukni, ale v tom mi byva zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
5.9.06 12:33

ahojky, fakticky super diskuse :-) :-) tak já se taky hlásím k těm, co doma chodí v teplákách a tričku (momentálně se ani do ničeho jiného skoro nevejdu :wink: ) a hodlám to praktikovat i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
5.9.06 12:35

Ahoj holky dobra diskuze. Ja teda taky dite jeste nemam a chodivam doma v teplacich/kalhotech/kratasy a tircko ci tilko. Obcas kdyz mam naladu tak si vezmu domaci saty. Ale chapu ze od ditete je clovek upatlany a musi se casteji prevlikat. V dzinach bych to teda nevydrzela UF. Tak kdyz je manza tak narocnej tak si nakup pekne znackove sportovni veci ( drahe ) a treba ho to prejde. JInak se maluju jen kdyz nekam jdu. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 12:39

Hlasuju pro tepláky a tričko :lol: , čím větší kolena, tím lepší :lol: Když nikam nejdu, nemaluju se :P V riflích bych nevydržela ani půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.9.06 12:47

Tak to je zajimave tema :D

Doma chodim oblekana tak,abych se libila priteli,deti mam a upatlana moc nejsem :D (i kdyz me deti jsou ve veku,kdy me ani jedno upatlat nemuze :lol: :D abych pravdu rekla,ja snad zadne teplaky doma nemam 8O pritel chodi doma oblekany v dzinach a v tricku nebo kosile.
Dcerka ma 7 let,teplaky nenosi…ma snad jenom jedny :oops: :lol: a syn ma teprv 1 mesic,takze teplaky taky nema :lol:
Nalicit se musim hned po ranu,protoze bydlime v centru mesta a kdyz odvadim dcerku do skoly,tak aby se me hned po ranu nekdo nelekl :lol:
I kdyz ja si licim jenom oci :lol:

Proste si myslim,at se kazdy oblekne tak,jak se citi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
5.9.06 12:47

Zo mňa by mal tvoj manžel radosť - rifle neznášam. Nie že by sa mi nepáčili, ale jednoducho ich neznesiem na sebe (iba ak sa veľmi premáham, a to sa mi už pár rokov nechcelo :lol: )

A taktiež neviem, čo je na rifliach „kultúrne“ - v tom zmysle, že podľa mňa nie sú o nič kultúrnejšie, ako napr. voľné plátené nohavice a pod.

Každý máme asi svoje hranice, mňa celkom dorazí človek v šušťákoch z tržnice na nedeľnej prechádzke na Karlovom moste alebo biele hrubé ponožky k obleku, no ale ťažko niekomu diktovať mieru vkusu/nevkusu.

A doma, navyše pri celodennej starostlivosti o malé dieťa mi jeho požiadavky prídu na hlavu - rada by som videla jeho :!

Je fakt, že si často hovorím, že by som sa mohla trošku „dať na poriadok“ keď manžel prichádza z práce, nech ma nevidí v pyžame a obryndanom tričku :lol: ale to je o niečom inom :wink:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.9.06 12:50

Ahojky holky…tak jsem náhodou zabrousila na tuhle diskusi a moc mě to téma pobavilo :lol:
Já se taky beze studu hlásím k teplákům či legínám v kombinaci s tričkem. Nevím, jak Hajinka, ale my bydlíme v rodinném domku a máme psa, takže pořád lítám ven a pes dovnitř a tak podobně a až nám k tomu přibude piškotek, tak si opravdu neumím představit, že bych měla na sobě rifle a košili nebo halenku :wink:
S líčením je to u mně tak, že když čekáme návštěvu nebo někam jdeme, tak bez nového obličeje ani ránu, ale když jsme jen doma, tak i ten xichtík si zaslouží odpočinout, ne?
Já bych se přiklonila k tomu¨co už tady někdo psal, že bych si nakoupila značkový sportovní a pohodlný věci a nic víc bych neřešila…navíc bych asi i nenápadně polovičce naznačila, že když si bude pořád pařit kulky v džínách, tak z něj zrovna chlapák nebude :wink: :lol: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
5.9.06 12:58

No, při mé smůle pokaždé, když vypadám jako čarodějnice nebo tu poletuju ve vkusném spodní prádle kojící matky se k nám někdo dobývá, plynař, pošťačka, kamarádka, co se nestihla vyčůrat ve vlaku, jiná, co jí jede vlak až za hoďku, lidi s překladama, co je neumí poslat mailem, manželovi kamarádi mu něco nesou… takže si vždycky něco namaluju přes ty pytle pod očima, česat se u mě nemá téměř význam, a osvědčily se mi šaty z jednoho druhu úpletu od Vietnamců - nejsou drahé, nemačkají se, vypadají dobře, vzorek je decentní a ztratí se v něm kde co. Pak jen skopnu ty ohavné, ale příjemné pletené ponožky a nejsem sice krasavice, ale snaha je vidět :D
Manžel bývá oděn do vkusných tepláků, když je doma, ale to on moc nebývá :wink: Dalísek má tepláky a tričko nebo mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
5.9.06 12:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úžasný téma!
Zá:,–(ně pohodlné leginy od našich šikmookých spoluobčanů a volné triko. Hlavně POHODLÍ - momentálně mám sekáčové tričko a nemám ani podprsenku, mám na něm 2 mokrý kola od mlíka, což mi připomíná - asi bych měla jít kojit… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová