Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu.
Nedávno jsem se nechala ostříhat, jenže účes musím zpevňovat pomocí tužidel, gelů, vosku a laku
a tady je ten zádrhel, když vylezu z baráku, zaručene všechny vosy a spol. jsou kolem mne a malého
Jaké prípravky mám používat, aby ta zvířátka odletela jinam?
RAdy typu ať na vlasy nic nepatlám si nechte, nechci chodit po světě jako JEŽIBABA!!!!
Katka
Jo jo, to znám také… na to asi nic nepomáhá, takže jedině čekat, až nebude vosí sezona… jsem Ti asi moc neporadila, co? ![]()
Ahoj Katko
Tenhle problém řeším taky.
Teď jsem vyzkoušela. Malá má na kočáru síť a my jsme našplichaní srejem na klíšťata. Odpuzuje to i vosy. Když už nějaká přiletí, tak velmi rychle zase odletí. Nijak to nesmrdí, takže si sprejuju i vlasy. Kočár mám nasrejovaný Biolitem. Takhle vypadá naše výbava, když jdeme ven.
TA sitka je u nas zalezitost na 2 minuty.........malej nesnasi ani plastenku!!!
Ale jinak diky za typ.............doufam, ze to neobsahije feromony, abych pak nemusela odhanet chlapi
Sendy
Ano mam Wellaflex penu.........myslis, ze je to tim?
K
Ono totiž Wellaflex pěna je cítit jako pivem
, nebo octem, nebo něčím takovým sladkokyselým…já jsem právě vyhodila zbytek, měla jsem co dělat ji spotřebovat, navíc mě po ní hrozně plihly vlasy a je hrozně „těžká“, ale to záleží na vlasech.
Měla jsem pěnu Niveu (nejlepší) a Loreál. Jsou i jako lehčí, netěžknou mi po nich vlasy. Ale zase Nivea šampón mi vůbec nevyhovuje, hodně mi mastí vlasy.