Co odstraní miminkovský bobek?

Anonymní
2.3.22 08:32

Co odstraní miminkovský bobek?

Ahojky, chtěla bych se zeptat v čem perete mimčům oblečky když se pokakají a vyteče jim to z plenky na oblečení? Většinou se mi stane, že to nejde vyprat a zůstane tam žlutý flek i přez to, že to nechám namočený ve vodě nebo na to naliju neflek.. Má tak hodně věcí od toho zničených.. :zed: :nevim:

Nebo ještě poraďte, jaké plenky neprotečou, používáme Pampers :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.3.22 08:33

Mýdlo s jelenem, namydlit, namočit přes noc. Pak normálně do pračky. Vypere to všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35845
2.3.22 08:35

Přeprat hned v ruce. Dát po vyprani susit na slunce, to taky dost vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35845
2.3.22 08:36

Omyl 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
2.3.22 08:43

Hned vypláchnout vlažnou vodou a nechat odležet potřené žlučovým mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.3.22 08:48

Ja pouzivam taky zlucove mydlo. Casto nemam cas prat nebo namocit hned a i zaschle na bilem se uplne vypralo. V ruce to premachnu a trochu vyperu tim mydlem, vymacham (vetsinou je to porad na pohled spinave), pak potru jeste trosku mydlem a dam do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.3.22 08:51

Žlučové mýdlo. Popřípadě perkarbonát sodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
2.3.22 08:52

Perkarbonát sodný přidat k praní navíc k běžnému pracímu prostředku. Nic nepředpírám, sušit na slunci nemám možnost, a nemám na ničem jediný flek, vč. látkových bílých plen (které z mé zkušenosti neprotékají, ale to asi není varianta, kterou hledáš). Akorát to zesvětlá tmavší oblečení, takže jestli máš nějaké třeba černé oblečky, tak ty je třeba prát zvlášť, bez toho perkarbonátu.

(pleny peru na 60, oblečky na 40 a k tomu perkarbonátu je třeba přidat TAED aktivátor, když je to takto na nižší teplotu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.3.22 08:52

Já to Peru na vyšší teplotu a pak nechám na sluníčku usušit, to to vytáhne. Ale je fakt, že nemám moc bílého oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
2.3.22 10:07

Žlučové mýdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42478
2.3.22 10:26

Hned namočit, vyplachnout to nejhorší a nechat namočené. Druhý den vyprat. Nikdy jsem nepotřebovala nic jiného než prací gel nebo prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
2.3.22 13:11

Ty jo, tak na oblečení se mi to teda nikdy nedostalo. Ale používám látkové pleny a tam pomáhá pověsit na sluníčko, krásně z nich ty fleky zmizí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure