Co po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6744
13.6.11 11:08

Leni ahoj. Zatím žádné děti nemám. Tak co, už jsi volala do CAR? Co Ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.6.11 12:44

Jo volala a objednali me na 20.6. takze jeste nic nevim tak mi to tam reknou a kolik ivf si mela za sebou?? dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
14.6.11 13:37

Ty asi nevidíš můj podpísek, viď, tam je všechno napsané. Je to v nastavení - zobrazovat podpisy. Mám za sebou 3 IVF a teď stimuluju na 4. IVF. Tak se brzo dovíš, jak dopadla genetika a domluvíte se na dalším postupu, to je dobrá zpráva. Držím Ti palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
21.6.11 11:51

Ahoj Leni, jak jsi dopadla v CAR, domluvili jste se na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.6.11 14:06

ahoj no vysledky dobre ale mam mam nejake hormony tak mi dali prasky a musim a objednali me 8.8. na geneticky pohovor tak potom uvidim a co ty jak se mas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
21.6.11 14:11

Aha, tak tomu nerozumím. Nebyl to hormonální profil? Já jdu zítra na transfer, tak se těším. Držím Ti palce :palec: Bavili jste o případném termínu IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.6.11 11:10

ahoj tak to ti drzim palecky ..a nebavili jsme se jeste o pripravach ale vim uz cenu bude to pres 30tisic tak jestli mi to nevijde na poprve tak se tim muzu rozloucit nemam na dalsi pokus fin… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.6.11 15:01

To je hodně drahé, Leni. Záleží, co všechno vám budou dělat. Nejdražší je PGD, pokud je genetický problém. Zkus si hledat info, ať z vás doktoři netahají peníze zbytečně :cert: Nás stál nejdražší s pojišťovnou 24 tisíc. Dneska mi zavedli 3 embrya :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí