Oligoasthenospermie partnera

hanicka91
17.5.11 18:14

olighosthenospermie partnera

ahoj holky kdo ma zkusenost s olighosthenospermiemi je to castecne pohyblive spermie pritel ma jen 50procent pohyblivosti 4roky jsme se snazili otehotnet a ted mu to lekar potvrdil pry muze mit deti ale me nebavi uz cekat.poradte nejaky efektivni zpusiob leceni a otehotneni.nehci skoncit jako na umelem oplodneni,pomoc… :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
17.5.11 20:11

Ahoj, určitě jsou i horší poruchy, tohle pořád není to nejhorší a má to řešení, nevěš hlavu :hug:
Může vyzkoušet vitamíny - vynikající se Selzink plus - bere se jedna tableta denně, ať nejlépe úplně vynechá alkohol, nosí trenky místo slipů - pokud nosí, ať se nejlépe jen sprchuje a nekoupe - a když tak ne v horké vodě, jen ve vlažné.
Tyhle opatření by určitě mohli mít u vás pozitivní výsledky, ale dřív jak za 3měsíce je nečekej - obnova spermií trvá přibližně 3měsíce. Nicméně pak bude určitě i tak vhodné to spojit s IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.5.11 20:14

MY jsme měli o spermiogram o 35% horší a otěhotněla jsem přirozeně :-) Byl to takový malý zázrak. Měli jsme všechno špatné a já PCO. Takže to jde :-)
Držím vám moc palce :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.5.11 20:15

Jo a pro zlepšení spg bral manžel MACU a selzink. Otěhotněla jsem až když bral cca 2m tu Macu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
17.5.11 20:17

Majo tak to je opravdu spíš rarita a veeeeliké štěstí :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.5.11 21:24

To jo. Už jsme měli domluvenou inseminaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.5.11 22:09
M-a-j-a píše:
MY jsme měli o spermiogram o 35% horší a otěhotněla jsem přirozeně :-) Byl to takový malý zázrak. Měli jsme všechno špatné a já PCO. Takže to jde :-)
Držím vám moc palce :kytka: :kytka:

I zázraky se občas dějí :-) Manžel měl pohyblivejch 5% a taky se mám zadařilo, dokonce hned dvakrát :oops: přitom i kontrolní spermiogram (dělanej už když jsem čekala prvního prcka „jen tak“) byl pořád stejně blbej… :roll:

Já bych zkusila netlačit na pilu, pro chlapa není nic moc, když má blbý výsledky spermiogramu a když do toho bude mít ještě manželku/přítelkyni, která je „posedlá“ touhou po dítěti, určitě mu to na pohodě moc nepřidá…

Jinak my jsme udělali opatření, který tady jsou uvedený, slipy se vyhodily, manžel začal baštit selezin ace, sprchoval se ne úplně vařící vodou (jak byl dřív zvyklej) atd. Ale na výsledek spermiogramu to stejně vliv nemělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
17.5.11 23:46

tak jsem taky ta ze stastnejsich - manzel mel tezkou oligoastenospermii - prvniho mame po 2 letech snazeni, druheho po roce a pul a treti mimco je vysledkem jedne noci bez ochrany … asi se to s vekem zlepsuje :lol: :wink:
Ale teda manzel pak na inseminaci mel o dost lepsi vysledek spermiogramu, urcite bych trvala na nekolika pokusech , i kdyz i nam tvrdili ze se to urcite nezlepsi takhle moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.11 09:53

Omlouvám se za anonym, ale je to citlivé. já měla manžela a za 6 let jsem s ním neotěhotněla se stejnou diagnozou a i jemu doktoři říkali, že není problém. Po rozvodu jsem se znovu vdala a dítě jsme počali do 5 měsíců :think:

• Citovat
  • Upravit
hanicka91
24.5.11 18:32

no posedla rozhodne nejsem nebo alespon ne tak aby to bylo videt miluji mrnata a tesim se na vlastni ale dali pritelova vule protoze on nez s necim zacne ci prstane jako treba horka voda a alkohol tak to bohuzel trva ale dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
6
15.7.11 11:31

ahojky…prosím zavolejte mi tel.777 733 605 …můžu Vám poradit…spolupracuji s doktory a máme pozitivní výsledky kromě jiného i s olgoasthenospermií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
16.7.11 12:58

Taky přidám svou zkušenost. My jsme měli oligoastenoteratospermii a vše hodně hodně špatné. Kontrolní spermio vyšel po braní vitamínů a úpravě stravy (vyloučení sladkostí a bílého pečiva) v některých hodnotách až dvojnásobně lepší, ale pořád to byla naprostá katastrofa a přirozené oplodnění nemožné. Otěhotněla jsem cca do 14dní přirozeně.
Je jasné, že zrovna tobě nemůžeme slíbit, že se to taky stane, zvlášť, když už to trvá 4 roky, to je skutečně dlouho, u nás to byly necelé dva. Určitě bych to řešila - a jak, to je na tobě, když nechceš umělé, tak zlepšit své zdraví, kondici, osobně bych volila čínskou medicínu, úpravu stravy atd., hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
26.4.16 13:54

Ahojky všem je tu někdo???Můj přítel má velmi špatné výsledky spermia, zajímalo by mě jestli tu někdo otěhotněl přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
26.4.16 14:04
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale je to citlivé. já měla manžela a za 6 let jsem s ním neotěhotněla se stejnou diagnozou a i jemu doktoři říkali, že není problém. Po rozvodu jsem se znovu vdala a dítě jsme počali do 5 měsíců :think:

Ahooooooj, že jsem tě poznalaaaa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
26.4.16 14:09

@Romčinka ano :mavam: nečekaně, neplánovaně 14m po prvním porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...