Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj a diky …No podle toho jestli myslis pohovor geneticky jsem jeste nemela ..nemam na to fin..ale krev a genetiku mi brali tak cekam na vysledky muzu se te zeptat jakou mas pojistovnu a kolik to vlastne stoji vsechno ??? dik
ahoj Borisko prosimte muzu se te zeptat kolik stoji ta imunita?,dekuji za radu …
Leni, nás na imunologii a genetiku poslal doktor z CAR. Vypsal žádanky a oboje vyšetření šla přes pojišťovnu, my jsme neplatili nic.
Kači01 píše:
Leni, nás na imunologii a genetiku poslal doktor z CAR. Vypsal žádanky a oboje vyšetření šla přes pojišťovnu, my jsme neplatili nic.
Přesně tak, stačí víc zatlačit na doktory, že na tom trváš… Občas pomůže nahlásit nějakou možnou chorobu v rodině… že se bojíš a chceš to… Samosebou že se brání, je to poměrně nákladný vyšetnění - i když na pojišťovnu, hlavně se relativně dlouho čeká na výsledky, takže samotné IVF se odsune… což jim utíkají peníze… Obvykle posílají na genetiku a imuno po druhém nepovedeném pokusu ![]()
ahoj ted nevim co myslis jakou genetiku ja chodim do polanky nad odrou a krev na genetiku mi brali tohle myslis??
Ahoj. Myslím vyšetření karyotypu, brala se na to krev, teď nevím, jestli 1 nebo 2 zkumavky. Já mám pojišťovnu Ministerstva vnitra. Pohovor na genetice jsme měli v den odběrů krve.
Ahoj Kači01 no tak tu krev mi brali asi 2 zkumavky za tyden nam reknou vysledky tak jsem zvedava a ten geneticky pohovor si uz mela??? Pri neni nutny ..
Prosim te nevis kolik me to bude stat to umele oplodneni pres zkumavku ??dik
Ahoj. To je asi pravda, že pohovor není nutný. Jenom zjišťují, jestli není něco v rodině - potíže s plodností, potraty atd. Hlavní jsou Tvé výsledky z krve. Cena za IVF je různá, podle léků a výkonů, každé CAR má jiný ceník.
Leni, informace o cenách a o tom, co všechno budete potřebovat, by Ti měli říct v CAR. Já byla na 3 IVF a pokaždé byla cena úplně jiná, podle toho, co jsme měli za metody a jestli se zamražovala embrya a pak zaváděla.
Kači01 dekuji … NO ja nemam vejcovody a nemam na to moc penez doufam ze to bude tak do 20tisic vic nemam no doufam ze to bude stacit o co ty jak se jinac mas ??
Leni, kam chodíš do CAR? Já do Pardubic do Sanusu. Brzo začnu stimulovat na 4. IVF. Já myslím, že byste se měli vejít do 20000. Kdy se chystáš na IVF, už jsi to konzultovala s doktorem?
Ahoj mas nejake deti?? Dnes mam volat jestli mame vysledky genetiky no urcite nas objednaji protoze nerikaji nic po tel…Tak uvidim co a jaky bude postup.
EE píše:
Ahoj,
už 3roky se snažíme o miminko.Všechny možné testy máme ok nedávno jsem byla na laparoskopii pro zjištění průchodnosti vejcovodů, dopadla dobře.Zajímalo by mě co nás asi teď čeká?Kdo máte zkušenosti, napište…Díky
Nám se zadařilo 4 měsíce po lpsk. Zajímavý je tento web: www.gynekologicka-laparoskopie.cz