Co po mně chce?

31
26.1.17 18:06

co po mě chce?

Ahoj mam kamarádku Julču. Dřív sem byla hodná nemluvila sem a byla sem jako mimino. Přes prázdniny se vše změnilo, teda změnila sem kamarády a chování. Kamarádila sem se ze všema (vesnice) a to od 6-20 let. Všichni sme se sešli bavili se a byli na trampolíne pár urazů ale nevadí. S koncem prázdnin k nám do třídy přišla uplně ta nej kamarádka moje (propadla). Přestala sem se bát všeho (konečne) ale pak kamarádka odešla ze školy na jinou. A pak mi všichni řikali že sem se hrozně změnila. Začla sem se bavit z každým a projevovat více svoje názory. Holky ze třídy se se mnou bavili (dřív ne) začla sem se chovat jako normální člověk a hlavně jako holky v mím věku (nějaký). No všichni mě chválili ale doslechla sem se že to mojí BFF vadí. Přesneji nevim. Jo je pravda že když začne ječet a chovat se jako díte proste mě začne štípat a obýha me. Tak si proste všem stežuje že se chovam jako mimino nevichovaný dítě a tak. Bože tak ji okřiknu ať se uklidní. Nevim co jí vadi ale hodně závidi. Našla sem si kluka najde si nejakyho uchyla. Proste závidí je taky možný že mi závidi že se bavim z kamarádama (dřiv ne) ona neni moc oblíbená kuli tomu jak se chová, jako nechci nic řikat ale fakt nebudu to rozebírat jeji chování. Furt je naštvaná a nevim proč. Co mám dělat v čem se mám změnit. Děkuju za přečtení až sem a taky za komenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
26.1.17 18:16

Kolik ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
26.1.17 18:16

Jste ve věku, kdy se lidé hodně mění a ještě se budou měnit.. Někteří budou dělat víc voloviny, jiné něco pořádného chytne a půjdou si za tím. Někteří, co se třeba neučili dobře, tak se najednou změní a začne je něco bavit a začnou se tomu víc věnovat a bude to i na známkách vidět. Někteří se přestanou stydět a začnou se víc projevovat a někteří zůstanou pořád stejní až do důchodu :D Buď sama sebou, nechtěj se bavit s každým za každou cenu a být všemi oblíbená. je lepší mít pár opravdových přátel než všechny povrchně a nemoci se na ně spolehnout.
A zkus přemýšet nad pravopisem, když něco píšeš, je to ostuda, hromada hrubek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
26.1.17 18:18

Svata prostoto! Hlavne se vrat do skoly a vem to nejlepe od vyjmenovanych slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27721
26.1.17 18:19
@Shari81 píše:
Kolik ti je???

https://www.emimino.cz/…hala-277259/

je jí 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.1.17 18:22

@madička13 vrať se do školy a začni se pořádně učit. Nechtěj být nejoblíbenější a s každým kamarádka…nechápu, co dítě dělá na tomto serveru :zed: jo vlastně oni už nevydávají Bravíčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.1.17 18:35
@ka2ka píše:
https://www.emimino.cz/…hala-277259/je jí píše: Více

A ma kluka? 8o

• Citovat
  • Upravit
901
26.1.17 18:39

Ve svým věku řeš učení a známky a ne takovýhle kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
26.1.17 19:08

Hmmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.17 19:12

Radu nemám, jen děkuji za připomenutí toho jak bylo ve třinácti nejdůležitější co si myslí bff a jestli jsem oblibená a kdo co řekl a kopec kamarádů a spousta srandy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.1.17 19:28

Prosím, asi jem už stará, ale co je zkratka BFF?? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.1.17 19:50
@medunka23 píše:
Prosím, asi jem už stará, ale co je zkratka BFF?? :oops: :oops:

best friends forever → nejlepší přátelé navždy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.1.17 20:15
@onajeblond píše:
best friends forever → nejlepší přátelé navždy :D

díky, aspoň neumřu blbá, já znám jen takový ty zkratky jako VLS a podobně a děti mám ještě malé aby mě poučily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.1.17 08:15
@medunka23 píše:
díky, aspoň neumřu blbá, já znám jen takový ty zkratky jako VLS a podobně a děti mám ještě malé aby mě poučily :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

není zač, aha tak te zas nevím já co je tohle za zkratku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14660
27.1.17 08:22
@onajeblond píše:
není zač, aha tak te zas nevím já co je tohle za zkratku :D

Já znám jen VSL - velká světová láska, ale asi to bude to samé nebo podobné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí