Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My koupili synovi (necelé 2 roky) plastového nákladáka, taková ta tatra a má z toho velkou radost. Pak mu dám k Vánocům tu tabuli z Ikey a Duplo.
Takže klidně kup nějaké auto, to nikdy nezklame ![]()
U nás, 23m, bude pod stromkem vláčkodráha (200 kč), branka a hokejka (120+80 kč), šroubovací auto (že se tomu dají odšroubovat kolečka a součástky a zase to tam „spravovat“ zpátky, je to veliký, ale levný, cca 150 kč v Globusu), knížka, ve tmě svítící samolepky do pokojíčku (pár korun), vrtulník (obyč, ne lítací), dětskej baťůžek na záda a pak dětský piánko (elektronický, mikrofon, nahrávání, různý zvuky, rytmy atd., cca. 500kč).
Jestli ma rad auta, tak velice kvalitni jsou od Brudera, nase Zuzka miluje bagry a traktory a na Vanoce krome holcicich hracek dostane tenhle: http://www.autabruder.cz/nakladac-p220
Je fakt kvalitni, velikej a nerozbitnej. Jo a nedela kraval, ma gumova kolecka ![]()
A nebo me jeste napadl dreveny ci kovovy xylofon, kdyz rad boucha do veci, to byva u dvouletaku vdecna hracka ![]()
Za nás bych se přidala se zatloukačkou (cca 250 kolíková), jsou různý druhy, je to oboustraný - dřevěný kolíčky zatlouká paličkou a když má všechny zatlučený, jen to otočí a a může jet znova, takže nepotřebuje asistenci
Ten xylofon je taky super.
Můj tatínek vždycky říká, že když někoho hodně nesnášíš, tak kup jejich dětem trumpetku a bubínek ![]()
Pokud má rád auta, tak kup nějaký auto. Pokud možno, aby z toho hned neodpadali částečky, to uvidíš, když vezmeš za plast, zda se moc hýbe.
Mám doma autofila, máme autíčka od malých „angličáků“ až po tu velkou tatrovku, taky máme hasičské auto, popeláře… I úplně obyčejná plastová bez detailů, ještě žádný mi nevrátil, že by ho nechtěl ![]()
Ty popeláři jsou fakt dobrý, muž to před časem kupoval tuším v tescu, oranžový kuka vůz, na boku to má otvory a v tom jsou tři popelnice na tříděný odpad a čtvrtá je zaháknutá jako že se vysypává, všechno je oddělatelné, a kterej kluk jako malej necivěl na opravdový popeláře s otevřenou pusou, že, celkem populární zaměstnání ![]()
Gladys tak hudební nástroje jsem zakázala celé rodině, všichni měli tendenci kupovat bubínek, mně by asi praskla hlava.
Zatloukacku, pokud ji uz nema urcite oblibi. Nebo my mame takovou zatloukaci kulickodrahu, je teda plastova, jsou tam 4 barevne micky, kladivko, musi se bouchnut kladivkem do micku a ten se skutali dolu po kulickodraze. Nas Davidek dostal k narozeninam od tety a byl to nej darek. ![]()
Kdyz auto, tak doporucim nejake Duplo auticko s panackem. Treba sklapecka. Je nerozbitny a variabilni na hrani. Rozebira se. Dava se do toho panacek. Kdyz porovnas s jinym kvalitnim, o moc draz te to nevyjde.
Tak když shrnu i dárky od babiček, tak dostane 4 knihy, pracovní opasek s plastovými nástroji a helmou, vláčkodráhu, dřevěný traktor s valníkem a dvěma zvířaty, základní Duplo + dvě sady se zvířaty, dřevěné pexeso, xylofon a tamburínku.
Batůžek jsem odsunula na jindy.
U nás tedy nerozbitné a oblíbené auto je toto:
http://www.wiky.cz/…opelari.html?…
má to dva panáčky a dá se do toho sypat kostičky, pak to celý vyklápět, horem je to otvíretelný … má to super pogumovaný měkký kolečka … a párkrát jsem přistihla mladýho, jak se na tom vozí, že si normálně sedne prdkou na střechu a odpichuje se nohama, má 12kg
Je prdlej a sedá si i na nafukovací balonek a hraje si na „mámu na míči“ ![]()
Zatloukačku zkusím někde prubnout, jestli ho zaujme ![]()
Ahoj, moc prosím o radu. Nevím co koupit pro synovce. Má rád auta, rad do všeho bouchá a dělá kravál a taky rad míchá jídlo pití a babra se s ním, nejde ho od toho odtrhnout
díky za nápady