Co proti opravdu silné menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.6.22 21:34

Co proti opravdu silné menstruaci?

Holky od druhého porodu mám opravdu silnou menstruaci noční vložka max 2 hodky a někdy to vyteče jak když pustím kohoutek takže je to všude…Dr mi říkala leda antikoncepci, jenže po testech krve antikoncepci nemohu…už jsem opravdu zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sahrazad1
22.6.22 21:40

https://sever.rozhlas.cz/…uzum-6838244
Zkus ženskou bylinku - kontryhel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 21:40

Mam taky, taky po druhem porodu, naštěstí jen první dna dny. Nic jineho nez vlozka, plus tampon a v noci vstavam a menim, jinak bych protekla :roll: Jeste teda doufam, ze se to casem upravi, ale uz jsem rok po a zatim bohužel :zed:

• Citovat
  • Upravit
27247
22.6.22 22:07
@Prvorodicka123 píše:
Holky od druhého porodu mám opravdu silnou menstruaci noční vložka max 2 hodky a někdy to vyteče jak když pustím kohoutek takže je to všude…Dr mi říkala leda antikoncepci, jenže po testech krve antikoncepci nemohu…už jsem opravdu zoufalá

Zajdi si na odběr krve, jestli nejsi chudokrevná. Trošku mi pomáhá ženský čaj od Grešíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.22 22:22
@Prvorodicka123 píše:

Zkus se zeptat na Orgametril. Pro mojí dceru je to zázrak…bez toho je nepoužitelná, má velké bolesti, zvrací a má hodně silnou MS…kolikrát ani nemohla jít do školy. Strašně nám to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.6.22 22:22

Pokud už neplánujete dětmi tak můžu doporučit odstranění děložní sliznice.
Zeptejte se svého gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.22 22:27

Jo jo, pokud už neplánujete další miminko tak jak píše @leryl a teď mě ještě napadlo děložní tělísko Mirena :palec: já ho mám a MS nemám vůbec, max. 3 dny v měsíci lehké špinění na které úplně stačí intimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18571
22.6.22 22:30

Měla jsem po revizi - 1,5 až 2 dny prutokac a pak najednou jako když utne a sotva na intimku. Jak kdybych odkrvacela vše místo 5 dnů najednou 2. Teď po porodu uvidím, čekám ji až za pat měsíců až budou prikrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
22.6.22 22:43

Já to po porodu měla taky, ale trvalo to asi jenom 5 cyklů, pak už se to upravilo na normal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
5.3.26 20:27

@leryl dobry den, vy jste podstoupila odstraneni sliznice? Můžete mi k tomu dát více informací, prosím?
Doktor mi rekl, ze pokud mi nezabere na extremne silnou menstruaci hormonální antikoncepce, udělali by mi alblaci právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
6.3.26 13:08

Zkus Ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie