Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj.. Potřebovala bych poradit moje 12 letá mentálně postižená neteř furt jí, ona něco sní a hned za 10 minut už zase do sebe něco cpe, když se jí to zakáže tak se začne vyloženě vztekat že má hlad. Děkuji za radu
@Ikasramkova tak to musí řešit její rodiče nebo ty jsi její zákonný opatrovník?
Ona ji má v péči moje mamka, a ta už neví co s ní, proto se ptám zde
A co ty s tím? Měli by to snad řešit rodiče, ne? Ty s tím těžko něco uděláš, pokud jí teda nemáš v péči.
Musíte jídlo hlídat. Známi mají taky takovou už ctyricetiletou holčinu v rodině a postarat se o ni v nemoci, když ji nikdo nezvedne, to je zahul pro cele příbuzenstvo. ![]()
@Ikasramkova píše:
Ona ji má v péči moje mamka, a ta už neví co s ní, proto se ptám zde
Tak by to asi mamka měla řešit s lékaři, tady na emiminu těžko něco vyřešíš.
@Ikasramkova píše:
Ahoj.. Potřebovala bych poradit moje 12 letá mentálně postižená neteř furt jí, ona něco sní a hned za 10 minut už zase do sebe něco cpe, když se jí to zakáže tak se začne vyloženě vztekat že má hlad. Děkuji za radu
Poradit se s jejím ošetřujícím lékařem.
Já její doktorka stále říká že je ve vývinu a že to přejde ale ono je to stále horší
@Ikasramkova píše:
Já její doktorka stále říká že je ve vývinu a že to přejde ale ono je to stále horší
Tak změnit doktora…
Taky jsme přemýšleli o změně lékaře, ale jak sem již psala v péči ji má mamka a ta je z toho už nešťastná. Neteř jde v noci na záchod a ze záchoda hned do kuchyně a vyjida ledničku
@Ikasramkova píše:
Taky jsme přemýšleli o změně lékaře, ale jak sem již psala v péči ji má mamka a ta je z toho už nešťastná. Neteř jde v noci na záchod a ze záchoda hned do kuchyně a vyjida ledničku
Pokud jí má v péči mamka, tak by tu péči měla zvládat a taková jednoduchá řešitelná věc jako je změna lékaře by neměla být problémem.