Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ondule No my to udělali tak, že jsme rovnou měli blanket na kupní smlouvu, kde byly naše údaje a popis auta. A s dotyčným jsme se sešli na magistrátu na dopravce. Rovnou jsme to vyplnili, vzali peníze a auto s novým majitelem přepsali a okpírovali si smlouvu a velký TP, kam ho hned zapsali, aby jsme ho mohli odhlásit z povinného. A bylo. Evidenčku jsme dělali ještě před tím, aby to bylo v pohodě.
My si našli šroťák, který nabízel za vrak nejvíc a bylo, odvezli si ho, dali potvzrzení..
@Ondule píše:
@Hanney Teď jsem se domluvila se známým automechanikem, že za ním v pondělí zajedu a auto napojí na diagnostiku..třeba nebude v pytli samotné turbo, ale nějaký díl okolo..tak uvidím..zjevně autu něco chybí..turbo se spina jak a kdy chce..nedávno jsem na dálnici sotva předjela auto..nemá tah.. velký autobazar mi auto nevykoupil právě kvůli turbu, ale je pravda, že auto nenapojovali na počítač, ale jen si ho mechanik projel…Moc díky za odpovědi, už aby bylo pryč..já hlavně nechci auto prodat někomu, kdo auto nakonec neprepise na sebe (takže nikomu nechci dávat plnou moc k přepisu)..
Můžu vědět, v jakým bazaru?