Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uz tam asi naklusu se samopalem! Klasika, jsem doma, nikde nikdo, cekam balik a buch ve schrance psani, ze si mam dojit na postu. Uz zesilim!!! Podavala jsem ohledne tohoto uz jednou stiznost, meli dat zpetnou vazbu na mail a samozrejme nikde nic.
Tentokrat bych rada byla razantnejsi, obzvlaste kdyz jsem dala za balik nehoraznych 128,– a mam doma novorozence cerstve z porodnice!
Vydobyl jste si na nich uz nekdo neco? Mam chut zadat zpet penize.
Chtela jsem je sprdnout a rict jim, at dovali balik zitra - nelze se dovolat, to je hluchy misto sveta! Ani na nasi postu, ani to jejich pitomy call centrum, ani ridicovi jsem se nedovolala… ![]()
@suvik Nejde to online, nechat znova poslat? Chápu, taky bych zuřila..
To je jeden z důvodů, proč radši používám jiné přepravní společnosti. U nás to samé ![]()
Když už musim objednavat přes českou poštu, tak volim vyzvednuti na pobočce, je to jistějši a i rychlejši…jinak pochybuju, že z nich neco dostaneš, ale zkusit to mužeš.
Myslím, že kvůli 128 Kč se na ČP nikdo moc nepřetrhne, aby něco napravoval.
Nech si to poslat znovu nebo příště využij služeb jiné poštovní služby - PPL, InTime…
@Russet to jo, ale třeba Lidl eshop nás docela vyšplouchl. Já jsem jásala, že posílají PPLkem a oni se spřáhli i s ČP. Najednou posílají i poštou a nemůžeš si vybrat, čím ti pošlou balík…
.
@suvik píše:
Uz tam asi naklusu se samopalem! Klasika, jsem doma, nikde nikdo, cekam balik a buch ve schrance psani, ze si mam dojit na postu. Uz zesilim!!! Podavala jsem ohledne tohoto uz jednou stiznost, meli dat zpetnou vazbu na mail a samozrejme nikde nic.Tentokrat bych rada byla razantnejsi, obzvlaste kdyz jsem dala za balik nehoraznych 128,– a mam doma novorozence cerstve z porodnice!
Vydobyl jste si na nich uz nekdo neco? Mam chut zadat zpet penize.
Chtela jsem je sprdnout a rict jim, at dovali balik zitra - nelze se dovolat, to je hluchy misto sveta! Ani na nasi postu, ani to jejich pitomy call centrum, ani ridicovi jsem se nedovolala…
Hele to je vtipný.. zrovna jsem dovolala z pošty..
Že jsi chci stěžovat! Během měsíce mi přišlo několikrát že mě nezastihli tak ať si tam dojdu..
Takže pošlu stížnost.. a Kupříkladu : manžel mě jednou požádal že mu má přijít balík tak abych byla doma.. pak mi volá a říká- lásko, já tě žádal jestli by jsi byla doma a počkala na balík.. já říkám ; dyť já jsem doma.. a manžel říká ; to asi těžko, teď volal pošťák že dole zvonil a ty nic..
a já říkám manželovi - fajn, tak mu zavolej ať zazvoní znovu.. a rovnou jsem jela dolů.. haj*** přijel až za hodinu.. takže u nás vůbec nebyl..
prostě rovnou to chtěl hodit do schránky a vysra* se na to.. ![]()
@suvik
tohle jsem slyšela tak 1000+1. Osobně jsem se české poště snažila vyhnout obloukem a raději brala tehdy o něco dražší PPL. Divím se, že s tímhle přístupem pořád ještě fungují.
@debra.morgan píše:
Když už musim objednavat přes českou poštu, tak volim vyzvednuti na pobočce, je to jistějši a i rychlejši…jinak pochybuju, že z nich neco dostaneš, ale zkusit to mužeš.
No jsem ted doma z porodnice, fakt bych uprednostnila ho dovezt domu, od toho snad existuji?! A balik mi posilala jedna holka, takze jinou spolecnost jsem na vyber nemela…
Jezis ti me se.ou fakt! A nejvic to, ze se zas nic nezmeni! Kdybych takhle pracovala ja, tak me sef okamzite vykopne…
@radúna píše:
@Russet to jo, ale třeba Lidl eshop nás docela vyšplouchl. Já jsem jásala, že posílají PPLkem a oni se spřáhli i s ČP. Najednou posílají i poštou a nemůžeš si vybrat, čím ti pošlou balík…![]()
![]()
.
My zas něco objednali z Lidl Eshop (3 věci) a přišly natřikrát PPL v pár dnech za sebou. Když na to Lidl má
…
@suvik já bych ráno naběhla osobně na poštu a razantně se dožadovala doručení domů. Můj muž to tak udělal pár let zpět. Zkoušeli na něj odpoledne fintu, že když už je na pobočce, tak by si to mohl vzít. A on je poslal do prdele, že prý neplatil poštovné za to, že si pro to přijede sám…A doručili.
@Russet to se už stalo taky. Neměli ještě v prodeji, bylo to na objednávku, ale do obchodu se to akční zboží mělo dostat až za tři dny.
Jo, když na to mají a posílají na 2×, jejich problém. Mě osobně by vůbec nevadilo počkat si na jeden balík klidně týden. A ideálně jen PPLkem. Ta pošta mě točí do vrtule.
@Paola21 píše:
Myslím, že kvůli 128 Kč se na ČP nikdo moc nepřetrhne, aby něco napravoval.Nech si to poslat znovu nebo příště využij služeb jiné poštovní služby - PPL, InTime…
Neda se tam dovolat! Online jsem to taky kdysi menila a co myslis? Prijeli jinej den? Houby leda! Nekdy jaksi neni na vyber, coz je muj pripad. Normalne volim zasilkovnu nebo ulozenku.
@radúna píše:
@suvik já bych ráno naběhla osobně na poštu a razantně se dožadovala doručení domů. Můj muž to tak udělal pár let zpět. Zkoušeli na něj odpoledne fintu, že když už je na pobočce, tak by si to mohl vzít. A on je poslal do prdele, že prý neplatil poštovné za to, že si pro to přijede sám…A doručili.
A teď doručují bez problému, nebo když čekáte na balík a nedoručují, tak tam manžel pořád běhá?
Predtim to aspon zvonilo a ze jo dlouho jsm to zvonit nechala. Ted to zazvoni 3× a pak " volany ucastnik neni dostupny". Si delaji p.del ne?!!!