Česká pošta - zuřím!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28294
16.5.18 15:45

Česká pošta - zuřím!

Uz tam asi naklusu se samopalem! Klasika, jsem doma, nikde nikdo, cekam balik a buch ve schrance psani, ze si mam dojit na postu. Uz zesilim!!! Podavala jsem ohledne tohoto uz jednou stiznost, meli dat zpetnou vazbu na mail a samozrejme nikde nic.

Tentokrat bych rada byla razantnejsi, obzvlaste kdyz jsem dala za balik nehoraznych 128,– a mam doma novorozence cerstve z porodnice!

Vydobyl jste si na nich uz nekdo neco? Mam chut zadat zpet penize.

Chtela jsem je sprdnout a rict jim, at dovali balik zitra - nelze se dovolat, to je hluchy misto sveta! Ani na nasi postu, ani to jejich pitomy call centrum, ani ridicovi jsem se nedovolala… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8142
16.5.18 15:48

@suvik Nejde to online, nechat znova poslat? Chápu, taky bych zuřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.5.18 15:48

To je jeden z důvodů, proč radši používám jiné přepravní společnosti. U nás to samé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.5.18 15:49

Když už musim objednavat přes českou poštu, tak volim vyzvednuti na pobočce, je to jistějši a i rychlejši…jinak pochybuju, že z nich neco dostaneš, ale zkusit to mužeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.5.18 15:51

Myslím, že kvůli 128 Kč se na ČP nikdo moc nepřetrhne, aby něco napravoval. :nevim: Nech si to poslat znovu nebo příště využij služeb jiné poštovní služby - PPL, InTime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 15:52

@Russet to jo, ale třeba Lidl eshop nás docela vyšplouchl. Já jsem jásala, že posílají PPLkem a oni se spřáhli i s ČP. Najednou posílají i poštou a nemůžeš si vybrat, čím ti pošlou balík… :cert: :cert: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
@suvik píše:
Uz tam asi naklusu se samopalem! Klasika, jsem doma, nikde nikdo, cekam balik a buch ve schrance psani, ze si mam dojit na postu. Uz zesilim!!! Podavala jsem ohledne tohoto uz jednou stiznost, meli dat zpetnou vazbu na mail a samozrejme nikde nic.

Tentokrat bych rada byla razantnejsi, obzvlaste kdyz jsem dala za balik nehoraznych 128,– a mam doma novorozence cerstve z porodnice!

Vydobyl jste si na nich uz nekdo neco? Mam chut zadat zpet penize.

Chtela jsem je sprdnout a rict jim, at dovali balik zitra - nelze se dovolat, to je hluchy misto sveta! Ani na nasi postu, ani to jejich pitomy call centrum, ani ridicovi jsem se nedovolala… :cert:

Hele to je vtipný.. zrovna jsem dovolala z pošty.. :zed: :pocitac: :zed: Že jsi chci stěžovat! Během měsíce mi přišlo několikrát že mě nezastihli tak ať si tam dojdu.. :pocitac: Takže pošlu stížnost.. a Kupříkladu : manžel mě jednou požádal že mu má přijít balík tak abych byla doma.. pak mi volá a říká- lásko, já tě žádal jestli by jsi byla doma a počkala na balík.. já říkám ; dyť já jsem doma.. a manžel říká ; to asi těžko, teď volal pošťák že dole zvonil a ty nic.. :pocitac: a já říkám manželovi - fajn, tak mu zavolej ať zazvoní znovu.. a rovnou jsem jela dolů.. haj*** přijel až za hodinu.. takže u nás vůbec nebyl.. :pocitac: prostě rovnou to chtěl hodit do schránky a vysra* se na to.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale

@suvik :mrgreen: :mrgreen: tohle jsem slyšela tak 1000+1. Osobně jsem se české poště snažila vyhnout obloukem a raději brala tehdy o něco dražší PPL. Divím se, že s tímhle přístupem pořád ještě fungují.

• Citovat
  • Upravit
28294
16.5.18 15:53
@debra.morgan píše:
Když už musim objednavat přes českou poštu, tak volim vyzvednuti na pobočce, je to jistějši a i rychlejši…jinak pochybuju, že z nich neco dostaneš, ale zkusit to mužeš.

No jsem ted doma z porodnice, fakt bych uprednostnila ho dovezt domu, od toho snad existuji?! A balik mi posilala jedna holka, takze jinou spolecnost jsem na vyber nemela…

Jezis ti me se.ou fakt! A nejvic to, ze se zas nic nezmeni! Kdybych takhle pracovala ja, tak me sef okamzite vykopne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@radúna píše:
@Russet to jo, ale třeba Lidl eshop nás docela vyšplouchl. Já jsem jásala, že posílají PPLkem a oni se spřáhli i s ČP. Najednou posílají i poštou a nemůžeš si vybrat, čím ti pošlou balík… :cert: :cert: :cert:.

My zas něco objednali z Lidl Eshop (3 věci) a přišly natřikrát PPL v pár dnech za sebou. Když na to Lidl má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

@suvik já bych ráno naběhla osobně na poštu a razantně se dožadovala doručení domů. Můj muž to tak udělal pár let zpět. Zkoušeli na něj odpoledne fintu, že když už je na pobočce, tak by si to mohl vzít. A on je poslal do prdele, že prý neplatil poštovné za to, že si pro to přijede sám…A doručili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 15:55

@Russet to se už stalo taky. Neměli ještě v prodeji, bylo to na objednávku, ale do obchodu se to akční zboží mělo dostat až za tři dny.
Jo, když na to mají a posílají na 2×, jejich problém. Mě osobně by vůbec nevadilo počkat si na jeden balík klidně týden. A ideálně jen PPLkem. Ta pošta mě točí do vrtule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.5.18 15:55
@Paola21 píše:
Myslím, že kvůli 128 Kč se na ČP nikdo moc nepřetrhne, aby něco napravoval. :nevim: Nech si to poslat znovu nebo příště využij služeb jiné poštovní služby - PPL, InTime…

Neda se tam dovolat! Online jsem to taky kdysi menila a co myslis? Prijeli jinej den? Houby leda! Nekdy jaksi neni na vyber, coz je muj pripad. Normalne volim zasilkovnu nebo ulozenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.5.18 15:58
@radúna píše:
@suvik já bych ráno naběhla osobně na poštu a razantně se dožadovala doručení domů. Můj muž to tak udělal pár let zpět. Zkoušeli na něj odpoledne fintu, že když už je na pobočce, tak by si to mohl vzít. A on je poslal do prdele, že prý neplatil poštovné za to, že si pro to přijede sám…A doručili.

A teď doručují bez problému, nebo když čekáte na balík a nedoručují, tak tam manžel pořád běhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.5.18 15:58

Predtim to aspon zvonilo a ze jo dlouho jsm to zvonit nechala. Ted to zazvoni 3× a pak " volany ucastnik neni dostupny". Si delaji p.del ne?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová