Česká pošta - zuřím!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
16.5.18 15:58
@radúna píše:
@Russet to se už stalo taky. Neměli ještě v prodeji, bylo to na objednávku, ale do obchodu se to akční zboží mělo dostat až za tři dny.
Jo, když na to mají a posílají na 2×, jejich problém. Mě osobně by vůbec nevadilo počkat si na jeden balík klidně týden. A ideálně jen PPLkem. Ta pošta mě točí do vrtule.

A ideálně, když máš v místě i depo. Pak v tvé nepřítomnost balík uloží a až budeš doma, dojdeš si. Poštou hned volím uložit na poštu a dojdu si tam. S novošem bych teda taky chtěla donášku až před dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.5.18 15:59
@suvik píše:
Neda se tam dovolat! Online jsem to taky kdysi menila a co myslis? Prijeli jinej den? Houby leda! Nekdy jaksi neni na vyber, coz je muj pripad. Normalne volim zasilkovnu nebo ulozenku.

Soucítím s tebou no, já měla extra problém s ČP o Vánocích, evidentně to mají celoročně. Tak ale jestli jsi s dítětem doma, tak ani jiný den není problém, že doručí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
16.5.18 15:59

Nemá cenu stěžovat si na pobočce, musíš to poslat na centrálu - nejlépe mailem - kontakt je tady: https://www.ceskaposta.cz/…call-centrum. Pokud to nevyřídí podle Tvých představ nebo to k ničemu není, tak kontaktovat poštovního ombudsmana. Když to člověk udělá víckrát, tak už si to pak pamatují a doručují:) Pokud tam teda nemáte vysoko fluktuaci. Mně už jednou i tvrdili, že nemám zvonek se jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 16:01
@Paola21 píše:
A teď doručují bez problému, nebo když čekáte na balík a nedoručují, tak tam manžel pořád běhá?

Bez problémů doručují. Navíc je tu nový doručovatel, který předem volá, jestli jsem doma nebo v práci a kam mi to má doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
16.5.18 16:01
@radúna píše:
Bez problémů doručují. Navíc je tu nový doručovatel, který předem volá, jestli jsem doma nebo v práci a kam mi to má doručit.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
16.5.18 16:03

Mně se tohle stalo i s PPL, ještě jsem jak d*bil hodinu a půl jezdila s kočárkem kolem baráku, abych je neprosvihla a pak najednou SMS, že se mě nepodařilo zastihnout a mám si jít do parcel shopu :roll: To si nevyberes. U nás je zase ČP nejlepší, i když taky sem tam se stane nějaký kiks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.5.18 16:04
@radúna píše:

Co s ním máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 16:04

@Paola21 no jo, ale my jsme malá vesnička, takže problémoví klienti české pošty se dobře pamatují… :mrgreen: :lol:. Ale kdyby jsme bydleli ve (vetším) městě, nemyslím, že by nám doručovali bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 16:05

@Elishka1 :mrgreen: společné tel. číslo :mrgreen:.
nic, je to moc mladé ucho, mohl by to být můj syn… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.5.18 16:07
@radúna píše:
@suvik já bych ráno naběhla osobně na poštu a razantně se dožadovala doručení domů. Můj muž to tak udělal pár let zpět. Zkoušeli na něj odpoledne fintu, že když už je na pobočce, tak by si to mohl vzít. A on je poslal do prdele, že prý neplatil poštovné za to, že si pro to přijede sám…A doručili.

Nechtěl slevu zadarmo, co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4706
16.5.18 16:07

@radúna takže strach :lol: to je také účinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.5.18 16:08
@Paola21 píše:
Myslím, že kvůli 128 Kč se na ČP nikdo moc nepřetrhne, aby něco napravoval. :nevim: Nech si to poslat znovu nebo příště využij služeb jiné poštovní služby - PPL, InTime…

No ono to v rámci jednotlivce je 128 korun, ale jenom když se podívám do našeho krajského města, tak tam je nespočet nespokojených lidí, což v konečném důsledku na celou republiku dělá krásnou sumičku s pěknou řádkou nuliček za službu, která vlastně skoro neexistuje :cert:

• Citovat
  • Upravit
12911
16.5.18 16:09

@suvik Vzala jsem si telefon na depo, vždy tam zavolám, řeknu jim, že pokud mi doručí do večera ten balíček, tak nepodám stížnost.
Zabralo vždy. Mě je těch zaměstnanců líto, není to jejich vina, chtějí po nich nemožné, ženská, co tu roznáší poštu nám tu běhá do domu k domu, stejně jí to trvá od 5 do 5 každý den a zaplaceno má 8, protože to má stihnout.
No, ale balíček samozřejmě chci, takže to řeším takto. Nejmenší zlo, dosáhnu svého a oni mají alespoň možnost na prémie.
V opačném případě si pro to stejně musím sama, oni mi pošlou omluvu, že mám pravdu, s radostí strhnou zaměstnancům vše, co se strhnout dá(o tom jim jde, proto to tam mají takhle nastavené) a příště je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.5.18 16:09
@bertoldina píše:
Nemá cenu stěžovat si na pobočce, musíš to poslat na centrálu - nejlépe mailem - kontakt je tady: https://www.ceskaposta.cz/…call-centrum. Pokud to nevyřídí podle Tvých představ nebo to k ničemu není, tak kontaktovat poštovního ombudsmana. Když to člověk udělá víckrát, tak už si to pak pamatují a doručují:) Pokud tam teda nemáte vysoko fluktuaci. Mně už jednou i tvrdili, že nemám zvonek se jménem.

Dik! To rozhodne udelam!

Asi zalezi na postakovi, byval tu jeden, co mi to dovezl i na hriste, pamatoval si me a byl na nej spoleh. Ted? Prd. Akorat ho vidim, jak se riti ctvrti zhruba sedmdesatkou. Jen jaksi zapomina zastavovat.

Ach zlata Anglie, tam dorucuji i o vikendu.

Zmenila jsem to online na patek, jestli neprijede, tak je roztrhnu jak hada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.5.18 16:10
@Kobliha51 píše:
Nechtěl slevu zadarmo, co? :lol:

Nechtěl :mrgreen:. Ale zuřil solidně a navíc to umí dát pěkně najevo. Nechtěla bych být na místě té tehdejší pošťačky, když to na něj zkusila :lol: :oops: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová