Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poraďte nějaké jemné ženské pití s menším množstvím alkoholu…co vám chutná.. po čem nebolí hlava…at to není víno, ovocná piva a cukrová lepidla ![]()
@Ivtcha jemný ženský pití říkala
a ona vytáhne rum
![]()
Ty hele, zakladatelko, jemný ženský pití, po kterým ráno nebolí hlava, i když se pije ve větším množství, pátrám pátrám, a nic jinýho než rum mě nenapadá
![]()
Jinak když si chceme dát jen tak pár panáčků na chuť, tak se pije ochucená vodka (nejradši hrušková, případně melounová - ale ta druhá je už fakt sladká).
Ad menší množství alkoholu - tak si dejte nějaký drink, tam to bude v nealku, takže se člověk nestříská jak zákon káže…
klasika mojito nebo třeba aperol spritz (první co mě napadá) ![]()
Já piju mochita a nikdy mě po nich hlava nebolela, ale asi je to dost individuální ![]()
Příspěvek upraven 16.05.18 v 14:05
Cosmopolitan. Můj muž mi ho v létě často míchá
no a vodky do něj můžeš dát maličko, bude slabý jako čaj ![]()
Jako na panáky mam rada třeba okurkovou vodku, to je docela slabí
jinak koktejly treba to mochito, nebo posledni dobou jsem si oblíbila beton (becherovka s tonikem), nebo si dam treba bile vino se spritem. Taky tomu alkoholu moc nedam, ale tohle je docela dobry i kdyz si dá člověk par skleniček ![]()
Campari s džusem, mojito… tam je fajn, že si dávku alkoholu můžeš zvolit, nejlepší je poměr 1:1
campari je nahořklé, to by mohlo vyhovovat… ještě sangrila, ale to je vlastně víno…no nebo něco fernet s tonicem, to taky není sladký…
Příspěvek upraven 16.05.18 v 14:11
Piju gintonic - můžeš si ho udělat slabší a je to hořké. Mnamy. Při grilovacce většinou cider