Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
aha, tak si dej třeba mojito a toho rumu jen trochu. já si v létě dělám gin s tonikem, ale jen hodně naředěné
Jooo s okurkou ňam
@Šarlota4 píše:
Jooo s okurkou ňam
jako mojito s okurkou?
já dělám s mátou
Me od urcityho veku boli hlava snad po jakymkoli alkoholu, driv jsem to prokladala hodne vodou, ale uz ani to moc nepomaha. Ten cider je docela dobra volba. Ani neni moc sladkej.
@pikola píše:
Cider. Jinak hlava mě bolí po všem.
Cider snad není ani alkohol?
@Popokatepetla píše:
Mám ráda Martini, limoncello, bílé víno, prossecco, cidery a v létě koktejly - Aperol, mochito, gin tonic
co je limoncello?
@Venetia píše:
Cider snad není ani alkohol?
A pivo taky není alkohol?
@3HE ono se blbě radí
mě bolí hlava jenom z vodky, ale drinky a víno to můžu kolik chci a nikdy druhý den nebolí…jeste me napada pivo od černé hory, maji ho s prichutema, ale zaroven to hodně chutná jako pivo, je normalne hořke jako pivo, ale ma treba citonovou prichut…
@debra.morgan píše:
Jinak teda Martini mi prijde strasne sladke
Mě taky
@debra.morgan píše:
@3HE ono se blbě radímě bolí hlava jenom z vodky, ale drinky a víno to můžu kolik chci a nikdy druhý den nebolí…jeste me napada pivo od černé hory, maji ho s prichutema, ale zaroven to hodně chutná jako pivo, je normalne hořke jako pivo, ale ma treba citonovou prichut…
No já vím.. každemu chutná něco jiného a reakce jsou pak také různé.. ale vzniknul tady zajímavý přehled ????
To ženské pití nemusí být sladké…
jde mi spíš o snížení „voltů“ a abych to mohla popíjet celý večer… Třeba tvrdý alkohol mivstavi jeden panák..ale pak zbytek večera sedím s nealkem…
No. Vychází mi z toho gin s tonikem ![]()
@pikola píše:
A pivo taky není alkohol?
pivo ano, ale cider má málo volume asi jako ovocný pivo nebo ne?