Co s jeho chováním?

Anonymní
6.11.19 18:38

Co s jeho chováním ?

Dobrý den, mám takové trápení s manželem…
Jsme spolu 3 roky máme 2 letou dcerku a 1 rok manželé.
Když jsme se poznali pil 2-4 piva denně teď za poslední rok je to 8 denně ani by jste to na něm sice nepoznali nevrávorá je v klidu. Peklo nastane až když jsou jen 4 nebo 7 to chodí z místnosti do místnosti hryže se nudou, jde spat v 14h odpoledne schoulený v posteli zírá na nohy nebo na zed na tváři výraz vraha… Docela to leze do peněz doma nic neudělá přijde z práce sedne na gauč a pije až do večera. Když ho vytáhnu na společnou procházku a nemá cíl zahrádka venku nebo hospůdka tak se tváří jak kakabus jde km před nami a dava celým tělem najevo že se mu s námi nechtělo. Nejvíce mě však mrzí jeho chladný vztah k malé minule sedela v židličce a vzpínala k němu ruky a tati tati chtěla pomazlit koukl na ni obesel ji a sedl si na gauč mala plakala protože jí to bylo lito… Když přijde z prace mala nadšená že je tatka doma a on nic ani ji neobejme nepochova :( Jak by jste to řešily, co by jste dělaly mít doma takového muže? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4545
6.11.19 18:44

Jste spolu 3 roky, 2 lety dite, co bys chtela? Kdybys neotehotnela, tak treba spolu uz nejste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.11.19 18:47

Poslala bych ho na léčení, je to regulérní alkoholik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65419

Rok manželé a poslední rok takhle pije…
Tos myslela, že se změní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602

Tak trochu víc alkoholik… Odešla bych pokud by se po společné klidné domluvě nezměnil. Ta malá si zaslouží lásku a ne bezcitného ožralu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Jan
6.11.19 18:50

Souhlas. Je to učebnicový příklad alkoholika.

• Citovat
  • Upravit
32193
6.11.19 18:58

Tak chlastal už když jste se poznali, tak co si čekala? Snad že toho nechá? Odešla bych od něj, protože nevěřím, že přestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 18:59

@Petra Z zvýšil to až 3 měsíce po svatbě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.19 19:00

@Mochomurka83 kvůli dceři semnou není to vím jinak by se k ní choval jinak :nevim: moc si ji přál :nevim: nevím co se v něm změnilo

• Citovat
  • Upravit
1804
6.11.19 19:00

No, asi jste na to sli moc hopem a nestihli se poradně poznat. Do problemu spadne kde kdo, ale základ vztahu je láska k druhému a k rodině, která ti pomůže problémy překonat a mas motivaci k tomu ze sebou něco dělat. Ty ho nezajimas, dítě ho taky nezajima. Prosimte proč sis ho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 19:02

@Monchichik ne tolik pil jen 4 coz je jedna petka ted mu bedna vydrzi na 3 dny

• Citovat
  • Upravit
34473
6.11.19 19:04
@Anonymní píše:

A 4 piva denně se ti zdá málo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.11.19 19:05

Jen 4 denně. Aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 19:07

@skorotehotna šla sem ze vztahu do vztahu první muž mě bil a nepouštěl z domu odvezl si me od rodiny v 17 a byl se mnou 5 let než sem díky svému nynějšímu muži měla odvahu odejít vše bylo pro mě „nové“ i ta náklonnost z jeho strany i kdyz mel dluhy tak se choval normálně na rukou by mě nosil to až po svatbě mu přeskočilo a ochladil se :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32193
6.11.19 19:08
@Anonymní píše:

no já jsem to pochopila…4 piva se ti zdají v pohodě? mně teda ne…a denně už vůbec ne…a navíc jak čtu, tak měl dluhy, no to sis fakt pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí