Co s lumpíkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
11.3.06 17:57

Hanyno, tak to je super, musela jsem se smát - opět jsem si připadala jako doma :)) Jířa včera udělal v chodbě na zdi dekoraci z hnedé modelíny - šla dolů samo i s omítkou. Jinak jsi mi právě připomněla, jak jsem se po neúnosném dni zhroutila u dětské doktorky s prosbou o doporučenku na dětskou psychologii… a já tam brečela úplně vyřízená a Jířa seděl jak nejhodnější anděl na křesílku, dělal na sestřičku kuk a ještě PODĚKOVAL za obrázek… Sestři se na mě tak soucitně podívala a říkala, že ať se nezlobím, ale že zná horší děti… no co na to říct, že!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.3.06 23:00

To jsem ráda, že se smějete :wink: .Honzík má novinku vyhazuje tátovi boty kočičíma dveřma, protože si nejspíš myslí, že je táta zapomněl když šel do práce.Říká, že táta je pa a boy(boty) nemá.Je to šmudla čekám kdy vypere kočku.Popísal žlutou stěnu modrou a oranžovou pastelkou.Jo nejlepší je když od nás odcházela protivná návštěva a cpala se do bot, děsně úzkých a vysokých, v botě na ní číhala kostka ze stavebnice to byl fofr jakým dostala tu nožku ven.Ani ulevit si nemohla :wink: To jsem Jeníčka milovala.H.
PS:zítra jdeme na očkování asi si dám panáka na kuráž a pojedeme autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 04:38

Ahoj holky,
taky mám doma malého „hajzlíka“ a nevím si s ním už rady. Neudělám doma vůbec nic, ani neumyju nádobí, aniž by nastala nějaká katastrofa.
Zrovna včera když jsem dávala prát prádlo, tak mi přišel sdělit že kakal. S hrůzou jsem běžela kde, protože stále nosí plenu, kterou v tu chvílli neměl. V ložnici bylo naskládaných 5 misek vedle sebe a ve všech bylo na..... Netuším, jak se mu to za tu chvíli povedlo, ale na takové věci je expert. A to je jen drobnost. Byt máme v dezolatním stavu, kdybychom měli domácí zvířata, tak nežijou. Co s tím dělat netuším. Snad čekat až to přejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.3.06 15:18

odpoved

Čau holky to jsem rára že v tom nejsem sama naše 2o ti měsíční zlatečko Dáda jak si říkáje jak utržený z řetězu,když jdem na dvůr tak mám strach že poškube a pokouše psa,když jdem před dům na chodník tak mám strach že v letí pod auto za ruku a na kočárku byt nechce,doma ho věčně z někama zděláváme ,naposledy seděl v kuchyni na stole a měl stoho radost ,když se jde pomazlit tak že se mně zakousne do ucha nebo pověsí za vlasy já jenom dofám že steho vyroste ale když na nás hodí ten svůj kukuč tak vten moment zapomeneme na ty jeho lumpárny a nedaly bysmeho za nic na svě tě. Čau Mirkas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML