Co s nosní mandlí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
729
6.4.06 14:22

Co s nosní mandlí

Ahoj maminy tak my se potýkame co s nosní mandlí Anetce je šest let nmandli máme velkou ale moc se mi do toho nechce.Starší dcerka na ní byla ve dvou letech a za chvíli ji měla zase zvětšenou a s nemocnoctí to bylo pořád stejné.Anetka má od ledna stale hnisavé angíny a funí jako by měla knedlík v nose.Jaké máte zkušenosti.Vyzkoušeli jsme sprejíčku plno a nic nezabralo(vincentka,irs,mořská voda,olynt)
Díky Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.4.06 14:59

kouikni se záležáí na tom, jak je nosní mandle zvětšená 2-3. stupen je určitě už na operic, do dvojky není. Ale pokud ji má zvětšenou, pokud jsou opakovaně pozitivní i výtěry není co řešit a jděte do toho( navíc už zvětšená mandle může dělat poruchy sluchua de facto apk i problémy s řečí a špatnou vyslovnot. nevím, zda-li ti vytržení nosní mandle zabrání angínám - pokud si nejsi jistá, jdi s malou někam na alergologii poradit se.

• Citovat
  • Upravit
7708
6.4.06 15:51

Já jsme ji taky měla velkou, pořád samá angína až už jsme pak skoro nemohla dýchat tak mi ji vytrhli a krční taky. Všichni strašili že budu pořád nemocná a od té doby jsem skoro nebývala,max. 1× za rok chřipka,angíny už ne. Sestře nosní jen zmenšili a to pak může dorůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epi
826
6.4.06 16:09

Ahoj, já už jsem to psala do jedný diskuze, taky jsem obávala vytržení mandlí. Přišlo mi strašný TO rozhodnutí nechatat „mrzačit“ vlastní dítě. Ale kromě neustálého onemocnění, začal díky zvětšeným n.m. špatně slyšet. A z toho byl pak velký problém. Takže nechat vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
6.4.06 19:50

Díky za rady asi pujdem do toho na alergologii chodíme už od dvou let a máme poruchu řeči na logopedii chodíme od tří let máme jít do školy ale ta řeč není nic moc možná by to fakt mohlo pomoct. Díky všem Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
6.4.06 19:51

Díky za rady asi pujdem do toho na alergologii chodíme už od dvou let a máme poruchu řeči na logopedii chodíme od tří let máme jít do školy ale ta řeč není nic moc možná by to fakt mohlo pomoct. Díky všem Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makrella
26.10.12 08:22

Ahoj,
dcera (necelé 4 roky) od zimy trpěla kašlem, hlasitě dýchala, budilo ji to, přes den dýchala s pootevřenou pusou a špatně slyšela!. Byly jsme pak v květnu na ORL - zvětšená nosní mandle, stupeň 3.
Za 3 neděle nás objednali na operaci.
Samozřejmě jsme se bála, ale vše jsem malé vysvětlila a v pohodě. Stálo to za to!!!
Jako mávnutím kouzelného proutku se vše zlepšilo!
Hned spala celou noc, řeč se výrazně zlepšila :-), byla mnohem méně unavená, byla veselejší!
A nemocná od té doby nebyla ani jednou. A to chodí do školky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí