Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nejlepší je, když se to uhladí, nalakuje nebo jinak zalepí a v nestřeženém okamžiku se nějaká část toho pracně vytvořeného veledíla odchlípne… to je pak pohled pro bohy
vypadám jako špíz
Možná blbá rada, ale nešlo by to přejet žehličkou na vlasy? Ne teda nějaký centimetrový, ale s těma by zase neměl být moc problém je upravit. Ale třeba ty 5 cm, to by šlo v poho.. že by se to pak třeba líp zpracovalo
No, u kundrnatch vlasů by to bylo asi taky blbý… no nevím, jen tip
![]()
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za sebou ![]()
Žehličku nemám a asi bych ani neničila takhle čerstvý vlasy, když chci, aby byly delší:-) Fén stačí.
AdelQa píše:
Možná blbá rada, ale nešlo by to přejet žehličkou na vlasy? Ne teda nějaký centimetrový, ale s těma by zase neměl být moc problém je upravit. Ale třeba ty 5 cm, to by šlo v poho.. že by se to pak třeba líp zpracovaloNo, u kundrnatch vlasů by to bylo asi taky blbý… no nevím, jen tip
![]()
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za sebou
Adél, právě s těma centimetrovejma je největší problém, vypadá to jako kožich
já mám dost hustý podrosty a dálka tak 1,5-2cm… a s tím nejde fakt nic, prostě jsem si musela udělat jakoby umělou dlouhodu ofinu (nechávám dva tlustší sestříhaný prameny viset podél obličeje) Ale vyčesta vše do cůlíku? Nemyslitelný
![]()
Marishka89 píše:AdelQa píše:Adél, právě s těma centimetrovejma je největší problém, vypadá to jako kožich
Možná blbá rada, ale nešlo by to přejet žehličkou na vlasy? Ne teda nějaký centimetrový, ale s těma by zase neměl být moc problém je upravit. Ale třeba ty 5 cm, to by šlo v poho.. že by se to pak třeba líp zpracovaloNo, u kundrnatch vlasů by to bylo asi taky blbý… no nevím, jen tip
![]()
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za seboujá mám dost hustý podrosty a dálka tak 1,5-2cm… a s tím nejde fakt nic, prostě jsem si musela udělat jakoby umělou dlouhodu ofinu (nechávám dva tlustší sestříhaný prameny viset podél obličeje) Ale vyčesta vše do cůlíku? Nemyslitelný
![]()
![]()
Hmm, pravda no.. já myslela, že ten „kožich“ se v těch vlasech nějak ztratí, ale asi taky né vždycky… je pravda, že švagrová to měla taky a byl to děs, neudělala s tím nic.. nechala to tak, než se jí ten chemlon srovnal.. hrůůůza, jak musíme pro ty děti trpět ![]()
Holky mám stejný problém jako zakladatelka.. Mám podrosty ošmikat nebo to pak bude ještě horší? Rostou mi nad čelem takže je to dost vidět a jsem z toho už na prášky
![]()
Mám stejný problém, ale vidím, že Adame tu nikdo neodpověděl
Zkusím to tedy znovu -
myslíte, že nebude vypadat blbě, když by se podrosty na čele ostříhaly?
Zkoušel to už někdo, vypadalo to líp nebo to bylo ještě horší?
K vůli dítěti nosím vlasy pořád v culíku, rozpuštěný mi při neustálým ohýbání za prckem zavazí. Ale ty odrosty jsou prostě hrozný, vypadám, jak deb*l ![]()
@IvaX Já jsem to teda ostříhat nezkoušela, ale podle mě to bude ještě horší… když to fikneš, bude to vypadat blbě a stejně to bude růst pořád dál. Dle mojí zkušenosti to chce vydržet, nechat to prostě dorůst… ono se to pak srovná a splyne to s ostatními vlasy. Já bych rozhodně nestříhala, to bys pak mohla dělat už pořád ![]()
@AdelQa No už to nechávám dorůst skoro 3 roky, takže si myslím, že už to asi nedoroste…
ach jo…Pokud by to vypadalo dobře klidně bych to stříhala pořád to by mi nevadilo, ale mám právě obavu, jak píšeš, že to bude ještě horší
Chtělo by to někoho, kdo to zkusil šmiknout…
@IvaX Hm ty vado, 3 roky je docela doba… :-/ Tak jedině budeme tuhle diskuzi nějak oživovat, až se najde nějaká pravidelná fikatelka podrostů
Jinak nevim ![]()
Jo jo tu pravidelnou fikatelku
bych potřebovala
nebo už přemýšlím nad ofinou… ![]()
@IvaX píše:
Jo jo tu pravidelnou fikatelkubych potřebovala
nebo už přemýšlím nad ofinou…
No moje vlasy ještě mají tendenci se kroutit, když jsou krátké, takže když si udělám ten culík tak mám na stranách krucánky u uší, jak rohy. Do toho se mi nahoře zvedne to chmíří z těch podrostů, které se taky trochu kroutí a pak to všechno stojí kolem čela, jak kdybych dostala ránu proudem
no prostě hrůza…Na žehličku nemám čas, teď s miminem a tříletým jsem ráda, že se vůbec učešu než se vypravíme ven
Asi se vrátím k té ofině, i když ta se mi pak taky debilně kroutí, ale to už snad trochu zkrotím tím gelem ![]()
Jo, s tou výpravou to chápu, ale na tohle je to asi jediná možnost, zas tolik času to nezabere
I na tu ofinu si myslim, že by ta žehlička byla dobrá
Ale tak to musíš podle sebe, no… taky to znám s dvěma dětmi… a dcera je vůbec satan
…většinou si háro udělám večer, když padnou.. celkem to do rána vydrží, když něco, jen přejedu to, co je nejvíc potřeba. No, nic jinýho asi neporadím :-/…a furt nikdo, kdo to stříhá, sakra!
![]()
Jsem na tom stejne
. Neresim to, mam radost, ze rostou. Uhladim je a prelakuju a nejak to drzi.