Co s podrosty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catie
18.9.11 22:16

Jsem na tom stejne :). Neresim to, mam radost, ze rostou. Uhladim je a prelakuju a nejak to drzi.

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
18.9.11 22:24

nejlepší je, když se to uhladí, nalakuje nebo jinak zalepí a v nestřeženém okamžiku se nějaká část toho pracně vytvořeného veledíla odchlípne… to je pak pohled pro bohy :-D vypadám jako špíz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.9.11 01:05

Možná blbá rada, ale nešlo by to přejet žehličkou na vlasy? Ne teda nějaký centimetrový, ale s těma by zase neměl být moc problém je upravit. Ale třeba ty 5 cm, to by šlo v poho.. že by se to pak třeba líp zpracovalo :think: No, u kundrnatch vlasů by to bylo asi taky blbý… no nevím, jen tip :roll: :)
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.9.11 08:15

Žehličku nemám a asi bych ani neničila takhle čerstvý vlasy, když chci, aby byly delší:-) Fén stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
11.11.11 10:40
AdelQa píše:
Možná blbá rada, ale nešlo by to přejet žehličkou na vlasy? Ne teda nějaký centimetrový, ale s těma by zase neměl být moc problém je upravit. Ale třeba ty 5 cm, to by šlo v poho.. že by se to pak třeba líp zpracovalo :think: No, u kundrnatch vlasů by to bylo asi taky blbý… no nevím, jen tip :roll: :)
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za sebou :-)

Adél, právě s těma centimetrovejma je největší problém, vypadá to jako kožich :-? já mám dost hustý podrosty a dálka tak 1,5-2cm… a s tím nejde fakt nic, prostě jsem si musela udělat jakoby umělou dlouhodu ofinu (nechávám dva tlustší sestříhaný prameny viset podél obličeje) Ale vyčesta vše do cůlíku? Nemyslitelný :( :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
734
15.11.11 12:48
Marishka89 píše:
AdelQa píše:
Já jsem s tím moc problém neměla, rostly mi jakoby v těch koutech, ale celkem decentně, šlo to upravit. Teď už to mám snad za sebou :-)
Adél, právě s těma centimetrovejma je největší problém, vypadá to jako kožich :-? já mám dost hustý podrosty a dálka tak 1,5-2cm… a s tím nejde fakt nic, prostě jsem si musela udělat jakoby umělou dlouhodu ofinu (nechávám dva tlustší sestříhaný prameny viset podél obličeje) Ale vyčesta vše do cůlíku? Nemyslitelný :( :pocitac: :zed:

Hmm, pravda no.. já myslela, že ten „kožich“ se v těch vlasech nějak ztratí, ale asi taky né vždycky… je pravda, že švagrová to měla taky a byl to děs, neudělala s tím nic.. nechala to tak, než se jí ten chemlon srovnal.. hrůůůza, jak musíme pro ty děti trpět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.4.14 15:42

Holky mám stejný problém jako zakladatelka.. Mám podrosty ošmikat nebo to pak bude ještě horší? Rostou mi nad čelem takže je to dost vidět a jsem z toho už na prášky :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.9.14 13:38

Mám stejný problém, ale vidím, že Adame tu nikdo neodpověděl :,( Zkusím to tedy znovu -
myslíte, že nebude vypadat blbě, když by se podrosty na čele ostříhaly? :think: Zkoušel to už někdo, vypadalo to líp nebo to bylo ještě horší?

K vůli dítěti nosím vlasy pořád v culíku, rozpuštěný mi při neustálým ohýbání za prckem zavazí. Ale ty odrosty jsou prostě hrozný, vypadám, jak deb*l :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
10.9.14 01:37

@IvaX Já jsem to teda ostříhat nezkoušela, ale podle mě to bude ještě horší… když to fikneš, bude to vypadat blbě a stejně to bude růst pořád dál. Dle mojí zkušenosti to chce vydržet, nechat to prostě dorůst… ono se to pak srovná a splyne to s ostatními vlasy. Já bych rozhodně nestříhala, to bys pak mohla dělat už pořád :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
10.9.14 12:01

@AdelQa No už to nechávám dorůst skoro 3 roky, takže si myslím, že už to asi nedoroste… :think: ach jo…Pokud by to vypadalo dobře klidně bych to stříhala pořád to by mi nevadilo, ale mám právě obavu, jak píšeš, že to bude ještě horší :nevim: Chtělo by to někoho, kdo to zkusil šmiknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
16.9.14 00:23

@IvaX Hm ty vado, 3 roky je docela doba… :-/ Tak jedině budeme tuhle diskuzi nějak oživovat, až se najde nějaká pravidelná fikatelka podrostů :) Jinak nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
16.9.14 14:29

Jo jo tu pravidelnou fikatelku :) bych potřebovala :) nebo už přemýšlím nad ofinou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.9.14 00:44
@IvaX píše:
Jo jo tu pravidelnou fikatelku :) bych potřebovala :) nebo už přemýšlím nad ofinou… :think:
:mrgreen: no je pravda, že mně to taky ještě nedorostlo do takové délky, aby se to srovnalo s ostatními vlasy… mám ty dorosty třeba 5 cm dlouhé a dál nějak nevím, jestli to poroste… ale jako vcelku v pohodě to schovám, tak to jde.. beru si vlasy žehličkou.. a když se mi nedaří, tak mi právě tyhle mrchy trčej nahoru, jak to nejde třeba pořádně podebrat :cert: Malé jsou 2 roky… dám tomu teda ještě pár…let :mrgreen:… pak to začne zase padat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
21.9.14 16:03

No moje vlasy ještě mají tendenci se kroutit, když jsou krátké, takže když si udělám ten culík tak mám na stranách krucánky u uší, jak rohy. Do toho se mi nahoře zvedne to chmíří z těch podrostů, které se taky trochu kroutí a pak to všechno stojí kolem čela, jak kdybych dostala ránu proudem :cert: :zed: no prostě hrůza…Na žehličku nemám čas, teď s miminem a tříletým jsem ráda, že se vůbec učešu než se vypravíme ven :,( Asi se vrátím k té ofině, i když ta se mi pak taky debilně kroutí, ale to už snad trochu zkrotím tím gelem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
21.9.14 22:17

Jo, s tou výpravou to chápu, ale na tohle je to asi jediná možnost, zas tolik času to nezabere ;) I na tu ofinu si myslim, že by ta žehlička byla dobrá :palec: Ale tak to musíš podle sebe, no… taky to znám s dvěma dětmi… a dcera je vůbec satan :cert:…většinou si háro udělám večer, když padnou.. celkem to do rána vydrží, když něco, jen přejedu to, co je nejvíc potřeba. No, nic jinýho asi neporadím :-/…a furt nikdo, kdo to stříhá, sakra! 8o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová