Co s podrosty?

861
18.9.11 21:21

Co s podrosty?

Ahoj holky, už jsem tu našla, že to, že mi po mimču vypadaly nějaký ty vlasy je normální. Teď mám ale hodně podrostů a nevím co s tím. Všude mi odstávají a když si udělám culík, tak mi to trčí do všech stran :zed: Máte to někdo stejně? A co s tím děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
18.9.11 21:24

Mám to taky tak, nad čelem u pěšink mám pramen, cca 5 cm, který pořád trčí nahoru jako anténka. Já s tím nedělám nic. Možná to zkusit uhladit trošku gelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.9.11 21:27

Jééé, o tom bych mohla vyprávět. Pořád mi každej říká, že jsem se nechala ostříhat a já jim stále dokola odpovídám, že to ofina z nových vlasů. Culík si nedělám, vypadám jako když jsem si nechala napíchat vlasy :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
18.9.11 21:28

jo přesně, anténky, řeším to čelenkou, ale stejně hrůza, jsem rok a půl po porodu, podrosty mají už asi 8 cm, ale mám kudrnaté vlasy, tak mi ty podrosty prostě trčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.9.11 21:31

Tak já si dala čelenku minule a vypadala jsem jak trotl. Prpostě si každej den musím umýt hlavu a vyfoukat vlasy, jinak je to strašný :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.9.11 21:41

Podle kadeřnice se s tím nedá udělat nic :nevim: :zed: Jen čekat až vyrostou. Já už mám (momentálně) tu nejhorší fázi za sebou :dance:
Ale když jsem měla všude podrosty, tak mi je jednou jedna přiblblá kadeřnice vepředu vyfoukala do ofiny :zed: :zed: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
18.9.11 21:43

Hihi tak to mám taky…lidi co mě neviděli delší dobu tak mi říkaji, že netušili, že si nechám udělat ofinu :mrgreen: :mrgreen:
Ještě že rostou, po porodu se mi začaly dělat kouty snad až na prdel :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
18.9.11 21:51

Jo tak to je hnus :lol: já to mám už snad od školky, podrosty nerostou :zed: tak jsem šla po porodu na krátko, protože už jsem z toho měla nerva, že to nejde zgelovat, ostříhat, zakamuflovat … a teď? už je neřeším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.9.11 21:52

Taky jsem na tom stejně, vlas§ů mám o půlku míň,ale ofiny 2 Naštěstí mám sestřih na krátko a rozčepejřený, takže to není tolik vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
18.9.11 21:52
jenny.fields píše:
Podle kadeřnice se s tím nedá udělat nic :nevim: :zed: Jen čekat až vyrostou. Já už mám (momentálně) tu nejhorší fázi za sebou :dance:
Ale když jsem měla všude podrosty, tak mi je jednou jedna přiblblá kadeřnice vepředu vyfoukala do ofiny :zed: :zed: :roll: :roll:
řežu se smíchy, už vidím, jak mi je někdo nahání a tvaruje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
18.9.11 21:54

no já si to právě občas natáhnu a nalakuju, ale je to takový naprd :-( takže budu muset čekat až vyrostou, ach jooooo. Jo a nemáte někdo zkušenost s tou gumou do vlasů, jestli by to nepomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.9.11 21:56

Já zkoušela klasickou čelenku, pak takovou zubatou, pak látkovou a prostě to vždycky trčí :nevim: . Vlasy do humičky si dávám jne, když si udělám patku, vyčesat nahoru to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.9.11 21:58

Též jsem měla.
Po porodu vlasy padaly a padaly.
Po cca 9 měsících od porodu na čele a kolem uší drobné chloupky, které dorůstaly.

• Citovat
  • Upravit
15074
18.9.11 22:03

Jsem devět a půl měsíce po porodu, mám asi čtyřcentimetrový ježky mezi ostatníma vlasama. Moc to neřeším, případně uhladím nějakým tužidlem. Ale jsem ráda, že to roste! Vypadalo toho dost a vlastně furt ještě trochu padaj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
18.9.11 22:14

Holky začínám uvažovat, kde se stala chyba. Mě nerostou a vlasy padaj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie