Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jste spolu fakt dlouho nebyli
…jedine reseni je odstehovat se.
@Pidulka1991 ona psala,ze spolu bydli pres rok ne ze spolu jsou pres rok
jinak zakladatleko opravdu to nema jine reseni,nez se odstehovat ![]()
@Klaraslunicko to je snad jasné ne, odstěhovat a žít sami. jiné řešení prostě není ![]()
@Klaraslunicko píše:
Ahojky holky, jsem docela teochu nešťastná a potrebuju se vykecat aspoň někomu jinýmu, bydlím s přítelem přes rok, máme 3mesicniho synka, zároveň bydlíme s jeho mámou, které je 70, docela už ji začínám mít plný zuby, do všeho mele, upravuje malymu oblečení, když si ho obleknu po svém, stěžuje si, ze ji ho pujcuju málo a dokonce zarli na moje rodiče, když za nima jedu i s malým. Hodnekrat jsem se sní pohádala kvůli všemu a ona proste není schopna nic pochopit…cely sestinedeli po porodu mi doslova zkur…nenechala mě s malým chvíli na pokoji, lezla mi pořad každý ráno do ložnice, no pNo jo no, to je realita některých tchýní…
@Klaraslunicko píše:
Ahojky holky, jsem docela teochu nešťastná a potrebuju se vykecat aspoň někomu jinýmu, bydlím s přítelem přes rok, máme 3mesicniho synka, zároveň bydlíme s jeho mámou, které je 70, docela už ji začínám mít plný zuby, do všeho mele, upravuje malymu oblečení, když si ho obleknu po svém, stěžuje si, ze ji ho pujcuju málo a dokonce zarli na moje rodiče, když za nima jedu i s malým. Hodnekrat jsem se sní pohádala kvůli všemu a ona proste není schopna nic pochopit…cely sestinedeli po porodu mi doslova zkur…nenechala mě s malým chvíli na pokoji, lezla mi pořad každý ráno do ložnice, no proste nemám slov
Ahoj,
více generační bydlení je hodně náročné pro obě strany, chce to hodně sebeovládání, hodně tolerance, kompromisů a i tak nemusí být obě strany spokojené ![]()
Pokud je to první vnouče, tak se není čemu divit, navíc maminky po porodu jsou hodně háklivé (vím, jak já jsem nechtěla kočárek půjčovat, jaké byly scény, jak jsem první víkend u babičky obrečela a volala snad co 20minut co dělají). Takže tě chápu a dvojnásob, když bydlíte pod jednou střechou a ty tak nemáš ani pořádně kam utect.
Řešením je budto se odstěhovat, nebo si stanovit pravidla
Nic jiného nepomuže. Bohužel se to většinou spíše horší. Moje dvě kamarádky bydlí dvougeneračně u vlastních rodičů a holky jsou z toho na prášky, nerví, kolikrát si pobrečí - jako obdivuju je.
Já takto bydlela jako dítě s našima u babičky a do dneška ty vztahy nejsou v pořádku, jak ty po sobě jely
Mamka má do dneška pocit, že nic nemohla, byla pod nonstopním dohledem, babička věděla i na kolikátku topíme
Brrr, dobrovolně dvougenerák nikdy ![]()
Ahojky holky, jsem docela teochu nešťastná a potrebuju se vykecat aspoň někomu jinýmu, bydlím s přítelem přes rok, máme 3mesicniho synka, zároveň bydlíme s jeho mámou, které je 70, docela už ji začínám mít plný zuby, do všeho mele, upravuje malymu oblečení, když si ho obleknu po svém, stěžuje si, ze ji ho pujcuju málo a dokonce zarli na moje rodiče, když za nima jedu i s malým. Hodnekrat jsem se sní pohádala kvůli všemu a ona proste není schopna nic pochopit…cely sestinedeli po porodu mi doslova zkur…nenechala mě s malým chvíli na pokoji, lezla mi pořad každý ráno do ložnice, no proste nemám slov