Co s prázdným časem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.10 20:57

co s prázdným časem

Dobrý večer,
omlouvám se za anonym, ale raději tak.

Ráda bych se zeptala maminek, které jsou na svojeho prcka sami, jak tráví volný čas, když je dítko u tatínka - víkend, prázdniny.

do dneška jsem se snažila uklízet, relaxovat, ale nějak to nestačí. ty hodiny tak pomalu utíkají. nového partnera nemám a nehledám. ex mě docela vyškolil a dalšího vztahu se štítím.

pro úplnost, jsem z malé vesnice, nemám auto a do města daleko. kolo mám, ale moc toho neujedu. jsem po vážné nemoci a sportovat na plný výkon bych neměla.

děkuji za reakce

J.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
18.7.10 21:23

četla bych, psala bych , byla na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.7.10 21:32

Je ty se mas… ja vetsinou nic za ten vikend nestihnu. Vzdy nakoupim nejaky cteni a ctu v klidu a dosyta cele noviny treba, nebo vyrazim nakupovat, to se mi povede tak jednou za pul roku, vetsinou uklizim a uzivam si ze muzu roztahat treba celou skrin nebo lednici a nikdo mi to nikam neodnasi a nedela chaos, naposled jsme presazela uplne vsechny kytky, nebo pracuju, ale vetsinou se jen tak povaluju a zevluju na netu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.10 21:34

Tak já sem strávila čas vždy u nějakých PC her.Pak jsem zjistila že za to sezení u pc mohu za hodinu vydělat to co jsem měla v normální práci za 24 hodin:-).Je to sice práce co neni uplně běžná :oops: ale mě to baví a hlavně si mohu dovolit co chci takže pro mě je volnej čas večer při kterém vydělám a užiju si legraci a do práce do běžné už nechodim takže se dá říct že se bavim co se dá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.7.10 21:37

Poměrně jednoduchá odpověď - najdi si nějaký dlouhodobý zájem, nějakého koníčka. Dneska není problém dělat cokoliv, co nestojí hory peněz. Dřív nebylo tolik informací pro hobbisty (fuj, málem jsem napsal pro hobity… :lol: ). No taky se kutilo a vylepšovalo. A o historii, turistiku a cokoli s tím spojené jsme se zajímali taky. Zahrádkaření a tak - to ani nemluvím…
Takže dělej cokoliv, co tě bude těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.7.10 21:39

Týýýý brďo, Charlot, ty se máš..... To tancuješ v baru u tyče…? 8-o Promiň, ale jinak si tvoje slova neumím přeložit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.10 21:55

Juro kdepak pracuji jen z domova:-)když dti spí a nebo tráví čas u babiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
18.7.10 21:59

Juro, já myslím, že jsou i jiný, méně náročný a možná výnosnější činnosti :wink:

Jinak zakladatelko - já si pořád slibuju, jak se vrátím k zálibám, na který s dětma není čas, ať jsou to ruční práce, lehká turistika, muzikály, jazyky, psaní básniček, rodokmen a milion dalších věcí. Určitě bys něco takového taky našla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
18.7.10 22:00

Ja to pochopila tak, ze ma tu tyc doma… :wink: sorry, ale ja to nejak nemuzu skousnout jako zabavu na volny cas…ale to je jedno, to je kazdeho vec…ale to jsem se asi netrefila, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.10 22:30

O tyči ale já nic nepsala 8-o i když trochu erotično v tom je ale jen ve formě psaní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
18.7.10 22:40

Juro - co máš furt s tím dlouhodobým zájmem? :lol: Nepsal jsi to dneska i do jiné diskuze? :wink: Jaký bys mi vybral dlouhodobý zájem, když si nenajdu ani 5 minut denně na to, abych zhubla špek na břiše? :wink:

Zakladatelko - já, když dám starší dítko na hlídání, tak jsem taky jako bez ruky a nic mě nebaví…takže tě naprosto chápu. Ale plánuju dělat něco s fotkama, dodělávat album. Pak si píšu mejly s kámoškama, takže když je malá na hlídání,vyřizuju resty. No a čtení, to mě taky moc baví. Nebo koukej na nějaký seriál. Něco najít by to chtělo, ať ten drahocenný čas fakt nepromarníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
18.7.10 23:03

Zakladatelko já bych spala, spala, spala a nakonec spala. Taky bych se domluvila s kamarádkama a něco podnikla, četla bych si, hrála PC hry, našla si čas na koníčky z bezdětného období, zkusila se naučit něco novýho.
Charlot tomu říkám rozumná práce z domova. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.10 12:38

Ahoj všichni,
moc vám děkuji za náměty. určitě mám teď víc nad čím přemýšlet. určitě se ale vrhnu zpět na anglinu a němčinu, opráším hladce a obrace - třeba z toho vznikne něco pěkného. TV a PC mě moc nebere, ale když je opravdu pěkný film, tak se mrknu. s kamarádkami pořád něco plánujeme, ale jak přijde víkend, chtějí si užívat manžílky. takže tady jsem mimo mísu. a právě ty víkendy…
docela mě zajímá, Charlot, tvoje zábava-práce. jestli sem ještě zavítáš, můžeš napsat víc? nebo můžu napsat SZ? ale nerada bych tě nějak obtěžovala.

takže ještě jednou díky a mějte se fajn.

• Citovat
  • Upravit
259
19.7.10 16:20

O co přesně jde psát nechci aby hned každej neodsoudil i když za 60 000 měsíčně za nic se i ty názory ostatních zkousnout dají:-)) ale napiš mi SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.7.10 19:23

Charlot, nevím jak ostatní - ale já nemám v úmyslu tě odsuzovat… kdo umí, umí. Chlapi ty peníze nahánějí trochu jinak a mnohem častěji ten risk u nich nevyjde. Což je zrovna můj nedávný případ. Ale vypadá to, že brzo bude líp.

A na vysvětlenou, co mám s tím dlouhodobým zájmem. Pěkně to vystihla moje „spolužačka“ z kursu rodokmenů: „Něco člověk dělat musí, jinak se mu život zhnusí.“ Pod to bych se podepsal. A celkově jsem příznivcem „spakovatelných“ koníčků - takových, které můžete odložit do skříně a vytáhnout zase klidně po dvou letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí