Dva chlapy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.10 13:39

dva chlapy

moje sestra má problém ale když byla těhulka asi v 3 měsíci její přítel si na netu našel jinou a segru těhotnou s 3 letým dítětem vyhodil na ulici šla tedy k rodičům a nemohla to rozchodit po nějaké době se odstěhovala a ještě těhulka se zamilovala do chlapa který si jí byl ochotný vzít a nechat si je obě jako vlastní ale po půl roce se její přítel ozval miluju tě a chci tě zpět …segra váhala ale viděla tátu dětí nechtěla dělat problémy a tak ustoupila a ublížila tomu součastnému příteli který si jí chtěl i s dětima nechat …jenže po 2 letech se vzali paradoxně ve stejný den jako my dva s mým mužem a já jí ten den říkám pamatuješ co ti udělal před dvěma roky a víš že to nosí smůlu když se dvě sestry ve stejný den berou? ona mi na to odpověděla že ho miluje:-( viděla šaty a děti no to je jedno ale k věci po týdnu svatby se ale obrátila karta a ona se minulému příteli ozvala popřála mu k vánocům a poslala pár fotek dětí no a už se to spustilo scházejí se když její manžel má noční několikrát v měsíci mají hrozný strach ale sestra si vytvořila odpor a nenávist k tomu co jí tenkráte udělal co má segra dělat má barák děti manžela přez půl roku a chtějí být spolu milují se s přítelem a nevědí co dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21510
14.7.10 13:45

anonymní, nebylo by na škodu používat tečky a čárky. příspěvek by se výrazně lépe četl… ;-)
ale zpět k tvému dotazu. má dvě možnosti. buď zůstat ve stvávající situaci a nebo si sednout s papírem a tužkou v ruce, napsat klady a zápory každého z chlapů a vybrat si. tohle za ní nikdo jiný nerozhodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
14.7.10 19:19

Taky jsem se v tom trochu ztrácela…

No, asi si Tvoje sestra po svým. Přesto mi přijde, že možná trošku neví co vlastně chce. Manžela miluje, jak Ti říkala na svatbě a týden na to si začne psát a scházet se se svým bývalým přítelem. Jak tady už bylo napsáno přede mnou, měla by se sama hlavně zamyslet a rozhodnout se, co od života, vztahu atd chce, očekává, co je ochotna obětovat a co už ne. Tohle za ní vážně nikdo neudělá, musí jen a jen ona sama.

Zároveň si ale myslím, že by svoji situaci měla řešit co nejrychleji, protože ať už se zachová jakkoli, nemá smysl si hrát s někým na schovávanou a tahat ho za nos. Nehledě na to, že manžel se o všem může myslím vcelku snadno dozvědět (i z noční se dá utéct) a přítelovi by zase mohla hodně rychle dojít trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.7.10 19:32

milá anonymní, plně souhlasím s holkama…sestra by se měla rozhodnout, protože jak se říká, na dvou židlích se sedět nedá…tenhle stav zákonitě nemůže trvat do nekonečna a pokud v tom bude pokračovat, rozhodně to neskončí dobře…
ať se rozhodne pro kteréhokoliv muže, bude ji bolet, že opustila toho druhého…ale přebolí…časem…taky by se mohlo stát, že přítele to přestane bavit, opustí ji, manžel na to přijde a taky ji opustí…nakonec by nemusela mít ani jednoho…měla by tu situaci hodně rychle řešit a bohužel si myslím, že tady nikdo nemůže poradit, KOHO si má vybrat…je to její život, její volba…neměla by ale takhle dál pokračovat, není to fér ani k jednomu z mužů, ani k dětem…toť můj názor…hodně štěstí přeju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.10 06:58

to má dilema

Teda teda,tak to je vážně dilema.Za to co ti udělal jak tě vykopal těhotnoou a s dítětem na ulici,vlastně taková svinárna to je dost krutý rozhodnutí.No ale každopádně by měla určitě jednoho milovat víc nebo né?Pravděpodobně toho přítele jak to tak vypadá.Bude to těžké ale asi už by bylo na čase jít,požádat o rozvod a odstěhovat se.Možná by jí přítel mohl pomoct najít byt a už udělat také rázný krok.Aby pak vážně nebyla sama.Jáa moje sestra jsme se také brali v jeden den ale díky bohu vše vypadá v klidu :-) tak uvidíme radit nemůžu já tedy určitě né.Jsem po třetí vdaná,ale tet už za toho pravého a mám co jsem chtěla dvě krásné zdravé děti a nádherný vztah s manželem.Tak at to sestře dopadne jakkoliv,at je štastná a už má opravdu klid.Páček všem a hezký den ......!!!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.7.10 07:08

ahoj anonymni, rozhodne se neda sedet na dvou židli, sestra by se měla rozhodnout a to hodne rychle, protoze každa takovato spatnost vypluje velmi rychle na povrch a bude pruser jeste vetsi. Ovsem rozhodnout se musi sama co chce, to za ni skutecne nikdo neudela:-( tak preji pevne nervy a stastnou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí