Jak řešit milostné zvuky před dítětem?

Anonymní
11.7.10 21:25

Jak řešit hluk v ložnici?

Ahoj
Mám 3 leté dítko a žijeme v paneláku, při milování se musím hodně hlídat a hlídat, to se pak nelíbí manželovi… Jak hluk řešíte vy? Sousedy bych relativně přežila, ale děsit broučka opravdu nechci. Má vlastní pokoj, ale i tak..
Omlouvám se za inko, ale… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22051
11.7.10 21:44

Jak to řešíme… blbě, no… jak se dá, zavřené oboje dveře a krotit se… můj muž to naštěstí bere tak, jako já… holt máme děti a musíme to brát v potaz… Je vycvičený z let na koleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.7.10 21:56

Tak můj muž je schopen brát ohled na dítě (jsme rádi že dítko spí a ani za nic nechceme „tygra“ vzbudit). :lol: Resp. muž je rád, že se mnou vůbec něco je a bere všechno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17970
11.7.10 21:57

Taky mám tříleťáky a spí hned za zdí a nic moc se nekrotíme. Zatím se nikdy nevzbudili. Možná nejsme dost hlasití :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
11.7.10 22:14
Wiolla píše:
Resp. muž je rád, že se mnou vůbec něco je a bere všechno… :mrgreen:

Jéje, nemáš doma náhodou toho mého? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.7.10 22:34
BohunkaP píše:
Wiolla píše:
Resp. muž je rád, že se mnou vůbec něco je a bere všechno… :mrgreen:
Jéje, nemáš doma náhodou toho mého? :mrgreen: :mrgreen:

Po nedávno proběhlé diskuzi o tom, jak se maminkám do sexu moc nechce a jak to s náma mají ti chlapi v tomto těžký, bych řekla, že je nás tu takových víc. Ale musím se přiznat, že jsem šla trošku do sebe… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.7.10 22:34

Ovládáme se co to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.7.10 09:53

No, sex a děti - to je problém :lol: Na staré časy už člověk může jen vzpomínat :lol: Ironicky tuhle situaci komentujem doma stylem: sexu si zase užijem až v důchodu - otázka je, jestli nám to ještě půjde a jestli se na sebe budeme ještě moct podívat :-D

Pokud se Ti do toho bude chtít, tak mu udělej příležitostně radost - dítko pošlete třeba k babičce nebo popros kamarádku - co si budeme vykládat - hodina hlídání stačí :lol: On si člověk intimní záležitost užije daleko víc v klidu bez strachu z vyrušení dítětem. Navíc po deváté hodině, kdy ženská utahaná po celém dni konečně uspí protestující děcko, a na gauči sedí natěšený manžel - její libido klesá pod bod mrazu. :lol:
Poslední rok jsme žili stylem uspokojující kvantita, mizerná kvalita, teď jsme se dohodli na opaku, takže vyligrovat dítě z domu a aspoň jednou za čas si to užít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.7.10 10:26

No nejen, že člověk musí počkat až dětičky usnou, ta starší až po desáté ( pak ještě čekat až asi zabere), ale ještě se přemistujeme do obýváku na zem apod. ( starší v pokojíčku, mladší v ložnici) a ve finále ještě snažíme nehlučet..Takže omezení veliká,ale co by člověk nepodstoupil, že?? :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.7.10 10:27

Ps. Asi bych se nikdy nemilovala s dítětem v pokoji ( a snažila se být potichu) ani dokonce v té ložnici sousedící s pokojíčkem..Prostě co nejdál co to v 3+1 jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17970
12.7.10 13:33

No vida, tak my to tak moc neřešíme, v ložnici vedle pokojíčku běžně, občas tedy zpestření v obýváku (ale tam zas nemáme závěsy a divadlo sousedům dělám nerada a tmu zas nerad manžel) a už i sex s miminkem spícím vedle v postýlce proběhl, ale to jsme se teda tlumili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17970
12.7.10 13:34

ježíš - ne sex s miminkem! jako že miminko spinkalo vedle v postýlce, sexu se teda neúčastnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
12.7.10 13:36

No holky a co sex v těhu, dyk to má mimčo taky hned vedle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.7.10 13:41
Stela píše:
No holky a co sex v těhu, dyk to má mimčo taky hned vedle :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 06:29

Příbuzní mají v ložnici syna,skoro 10 let-nemají pro něho pokojíček-takže musí sex provozovat v ložnici,když usne.S otázkou-podívej se zda spí a má hlavu otočenou na druhou stranu.Já bych to psych. nezvládla,nic bych z toho neměla.Ten pocit,co když se vzbudí.Zatím se jim to nestalo,i když frekvence je díky tomuto nízká.V obýváku to nejde,je proppjený s kuchyní a pokojíčkem kde spí skoro dospělá dcera.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky