Mám být ve střehu?

Anonymní
10.7.10 10:20

Mám být ve střehu?

Temtokrát raději anonymně. Můj manžel má v práci kolegyni, která ho zřejmě balí. Je o 16 let starší než manžel, vdova, děti má už dospělé. Na svůj věk vypadá velice dobře, má pěknou postavu, chodí upravená, kdybych já za 20 let vypadala jako ona, mohla bych si gratulovat. Manžel ji vozí do práce autem, je to dost daleko a je tam špatné spojení, proto už asi půl roku jezdí spolu. Pokaždé mi doma vypráví, o čem se spolu bavili a z jeho řeči mi prostě připadá, že ona po něm jede. Když jsem to manželovi řekla, jen se tomu zasmál, prý je to blbost, navíc ona prý není jeho typ a on si neumí představit začít si něco s ženou ve věku jeho matky. Ale zasvítilo mu při tom tak zvláštně v očích, určitě ho - typicky ješitného chlapa - těší, že má o něj někdo zájem. Věřím mu, zatím mi nikdy nevěrný nebyl a nevěru odsuzuje. Nevím ale, co se může stát později. Rozhodně netrvám na tom, aby se přestali vídat, tím bych stejně ničemu nepomohla a navíc je to v současné situaci úplně bezdůvodné. Ale co dál, mám to hodit za hlavu nebo být v pozoru? Jak byste to řešili vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.7.10 11:05

Aspoň navenek to hod za hlavu a nedávej manželovi ani důvod, aby ho něco takového napadlo (prostě se o něj hezky starej a hlavně mu ji často nepředhazuj). Pokud mu věříš, neboj on si s tím brzo poradí sám. Jasně, že ho to teší chlapy nepředěláš. Ostatně kterou ženskou nepotěší když se cítí žádaná (a nemusí to být její partner)

• Citovat
  • Upravit
890
10.7.10 11:43

Ono mu možná dělá dobře,že tak trošku žárlíš.Proto Ti i vypráví,o čem se spolu bavili.Protože to normálně chlap nedělá.Každopádně si myslím,že kdyby si s ní chtěl něco začít a nebo už začal,rozhodně by Ti o tom nevyprávěl.
Neuděláš s tím nic,prostě musíš čekat a hlavně nedělat scény…
Jsou to ale některý ženský potvory!!!
Tak hlavu vzhuru,snad to v nic hlubšího nepřeroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.10 12:30

…já mám doma to samé,akorád ten můj vozí do práce mladou /26lel/,bezdětnou,nezadanou,kočku.Klidně by mohla jezit busem,ale chápu,že když máme služební auto,a ona bydlí v našem městě,tak ji ráno vozí.Asi by ji vozil i kdyby jsme služební auto nevyužívali,ze slušnosti.Neřeším to.Žárlila jsem tiše,sem tam jsem něco podotkla o tom,jesli autobusy nejezdí atd.Ale nemělo to smysl.Samozřjmě si taky ráno povykládají,a velice si ze začátku rozuměli.Vyčkala jsem,a po nějaké době můj došel,že dotyčná je naprostá kráva - měli pracovní konflikt,ona si po něm dala něco přeložit s aj,a bylo tam něco špatně,jenže ona si to neskontrolovala,a tímto má žárlivost skončila.Pokud si o ní myslí,že je blbá,může být pěkná jak chce,nic by ní neměl.Akorád mě naštvalo,když můj podotkl,že snad měla nějaké mini bílé šatičky - zrovna pršelo,o ona neměla děštník,že na sobě nemusela mít nic,proč se tak asi oblékala,že,potvora…tuším,že neměla podprsenku - takže po něm určitou dobu taky jela.To přede,až se okouká.

• Citovat
  • Upravit
12978
10.7.10 14:57

Hlavně bych utnula to převypravování jejich konverzace.. Manžel by neměl nabýt dojmu, že je to vůbec důležité. Přece tobě je to úúúúplně šumák..
přehlížela bych tuto situaci jak krajinu - alespon na venek.
Sice je možná štabajzna a je upravená, ale zase né každý chlap chce starší.. To ono spíš skočí naivně po mladším masíčku..tohle by musela být velmi rafinovaná hra kouzel a třeba by vám to doma nesmělo klapat a další aspekty.
Pokud jste ale jinak jako manželé v pohodě a žádné konflikty vztahu neřešíte, myslím, že to hrozba není.
Jen mu nedávat šanci se kochat před tebou jejím zájmem. Kdo se má na to koukat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí