Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechci bejt jako nějaká puritánka Anonymko, ale proč sakra ujíždíš s bývalým, když se s přítelem snažíte o dítě?
Dřív než na nějaké testy vůbec pomyslíš, si alespoň ujasni, co bys dělala kdyby to bylo bývalého. Chtěla bys přítele opustit a jít za otcem dítěte? Nemyslíš,že by ho třeba přítel mohl přijmout za vlastní? Zázraky se stávají a lidi dělají chyby, ale proč to hned takle utínat testem. Ten ti stejně neodpoví na to jak slepit střípky důvěry u podvedeného přítele ![]()
Ahoj myslím že týden po menses ještě by neměla být ovulka ta je tak právě až ten druhý ,tak to bude asi přítelovo ,ikdyž nikdy nevíš
.Testy otcostvý jdou udělat až po porodu .Dak se i koupit na internetu poslat a čekat na výsledky někde jsem četla ,že stojí kolem 10000 kč ale nevím to přesně ,dej si to do vyhlédavače určitě to dohledáš. Hlavně se snaž v mezích možností být v klidu ,at neškodíš miminku hádkama a stresem .Vím ,že to je asi dost těžké. Někdy si život s náma pohraje dlouho to nejde pak zahřešíš a je prušvich ,ale miminko je dar a zkus se aspon malinko z něho radovat .Přeji ti moc sil to zvládnout ![]()
Je mě toho děcka trošku líto, bude připomínat dosti nemilou událost.. ať už bude mít jakéhokoliv tátu (jestli vůbec) ![]()
To záleží na tom, jestli víš, kdy máš přesně menstruaci, pokud v polovičce cyklu, tak bych se přikláněla k příteli. ![]()
Já bych se přikláněla taky k příteli. Byla jsem v podobné situaci a zůstali jsme spolu s tím s kým jsme se o prcka snažili. Tátou mu je výborným, ale to neznamená že takoví budou všichni, že… Můj test otcovství nechtěl. Držím pěsti.
Jo a taky jsme se o prcka snažili přes půl roku a pak najendou bum ![]()
tak pro mě není úplně pochopitelný, když píšeš týden po menstruaci jestli to je týden od skončení menstruace a nebo týden od prvního dne menstruace, omluvám se, ale z toho jak to píšeš se to dá brá dát jakkoliv
Ja si taky myslim, ze to bude pritelovo.. A ze to pul roku neslo? Mohla tomu napomoct psychika,to uvolneni po sexu s byvalym.. Jen nechapu, jak se to pritel dozvedel, tos mu to rekla? Jestli jo,tak to je podle me hned po nevere ta nejvetsi blbost, co se muze udelat.. ![]()
ahoj anonymko,no bohužel tyto věci se stávají,mám 1 známou a ta se dokonce tzv.vyspala se 3 muži po rozchodu s přítelem a z toho má syna,no otec neznámý,myslím,že testy e dají udělat až,když se dítě narodí,pravděpodobnější je,že dítě je přítelovo,ale to ti teď nikdo stoprocentně nepotvrdí,bohužel jsem ti neporadila,snad jen to: zkus přesvědčit přítele,že to dítě je jeho,přeji hodně štěstí,ať to dopadne dobře ![]()
Obrovskou náhodou se to provalilo a přítel na ty testy chcejít ikdyby to stálo cokoliv…jsem ztoho neštastná mám špatné svědomí… Moc si přeju aby to bylo přítele,pokud by se však ukazalo že je to bývalýho nejspíš bych to neustála,taky má svuj život a přitel by semnou samozřejmě nebyl což uplně chápu. Jednou člověk ujede a je ztoho neštěstí
Děkuji za názory… ![]()
jinak jestliže je to těch 14 dní od prvního dne cyklu pak bych se taky přikláněla k příteli, ale zase na druhou stranu každá z náx má ovulaci jindy a třeba já ikdyž mám cyklus 28 dní, tak ovulaci nemám v půlce, ale podstatně dřív
Náhoda je blbec..seděla jsem s kamaradkou v kavárně,právě jsem se jí svěřovala,když nam čišnik přinesl pití a naklonil se knam …no nakonec to byl pan neznámý - dobrý známý meho přitele
Ty ceny najdeš na netu, dělá se to z vlasů nebo slin a ještě z něčeho myslím a cena je kolem 8 tisíc (to jsem četla v Mamince), každopádně situace svízelná, ale pokud to přítel ví, tak je jeho právo že chce vědět, čí je dítko, i když určitě je to škoda.. ![]()
Dej si do vyhledávače „zjišťování otcovství“ a vyjede ti toho spousta, přeji pevné nervy ![]()
Poradte mi prosim:-( Nebrala jsem prášky pul roku,a otěhotněla jsem:-( bohužel jsem se asi týden před (podle mě) osudným dnem vyspala také s bývalým přítelem. S bývalým jsem spala asi týden po menstraci,a s přítelem cca 2 týdny po menstruaci-to znamená v ovulačním období pokud dobře počítám. Můj přítel do mě ejakuloval…a s bývalým jsem soulož ani nedokončila,bohužel však má silne kapičky lásky při vzrušení. Ted se to provalilo a přítel chce jít na testy jestli je miminko jeho..co bych mohla udělat a kolik testy stojí? Myslíte že je větší pravděpodobnost že je to přítelovo? Připadá mi divný že celej ten pulrok jsem neotěhotněla..pak se vyspim a s jinym a bum.