Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda to je fakt svízelná situace, ale stejně bych počkala, až se malý narodí. Třeba testy ani nebudou potřeba, někdy ta podoba opravdu bije do očí.
Co se týče výpočtů, tak si myslím, že to nemusí být až tak přesné. Záleží na moc faktorech. Když jsem vynechala antikoncepce, tak se mi tak rozházela menstruace, že bych nevypočítala ani ň. Prostě to vyšlo. ![]()
Myslím,že to může být i jeho,ale určitě je tam menší pravděbodobnost než u přítele. Ale asi žádná z nás nejsme odbornice,takže ti to přesně neřekneme. Ale o miminko bych bojovala. Nešla bych na potrat.
Stalo se mi totéž. Dojela jsem na miniinterrupci a zase odtud pěkně odkráčela. Nemohla jsem to udělat, byť jsem ještě o několik let mladší, v mém věku mi nepřišla má blbost jako adekvátní důvod k tomuto rozhodnutí. Otec je ten, kdo se rád postará. Jsem v polovině těhu a začínám se těšit. Věřím, že to takto mělo být a vím, že až bude dítě, řeknu si, ještěže jsem to tenkrát neudělala..... ![]()
K té délce cyklu a ovulaci - já jsem při svém asi osmačtyřicetidenním cyklu otěhotněla přibližně 27. den … sázím tedy na manžela ![]()
LaPanda píše:
Ahoj tazatelko, tu situaci ti skutečně nezávidím. Ale to slyšet nepotřebuješ. Jak už napsaly dámy předemnou, ovu bývá kolem toho 14. dne od prvního dne poslední ms. Ale každý to má jinak, a pokud sis nikdy předtím nedělala ovu testy či měřila bazální teplotu, vzhledem k tomu, že mezi oběma stykama byl jen týden, nikdy to přesně nevypočítáš. Jako směrodatnější informaci bych brala to, že přítel do tebe na rozdíl od bejvalýho ejakuloval. „Kapičky lásky“, ač jsou sebesilnější, žádné spermie neobsahují (ano, vím že spousta různých zdrojů uvádí opak, ale opravdu tomu tak není)-slouží pouze k neutralizaci moč.trubice od zbytků moči, jako ochrana spermií. Takže si troufám tvrdit, že to dítko je opravdu přítelovo.
Ještě mě napadá, že testy otcovství by se daly udělat už během těhu např. amniocentézou, ale záleží jak dlouho jsi těhotná.
Každopádně GL
Ahoj,děkuji za radu,jsem v 6 měsíci , zkusim se zeptat na amniocentézu-jak píšeš u svého doktora…Děkuji
Tak pokud to někomu zvás pomůže..: s přítelem to bylo 21. -23. ledna … 4.února jsem měla dostat menstruaci,ale nedostala proto jsem hned druhý den-tedy 5.února šla k doktorovi. Ten mi ovšem řekl že těhotensví to NEJSPÍŠ bude,ale že tam jěště neni nic vidět že je moc brzy,at přijdu za tyden nebo za dva-ted si přesně nepamatuju… Myslíte že když to byl takový začátek teprve,že to mohlo být bývalýho když jsem snim byla okolo 15.ledna?? Děkuji
Ženská jedna, ty neznáš zlaté pravidlo zatloukat, zatloukat, zatloukat… Když se něco takového stane, že podvedeš, nemůžeš se přeci o tom bavit u kafe s kamarádkou na veřejnosti, (lepši je se tu anonymně vyspovídat, než na veřejnosti, kde nevíš, kdo Tě poslouchá)… ale to už asi víš teď sama… další věc je ta, že pokud tvůj bývalý se do tebe neudělal, tak to přeci nemusíš řešit, ty „kapky lásky“ podle mě neobsahují semeno… upřímně máš veliké štěstí, že ten tvůj přítel má vůbec o Tebe a o to dítě zájem… Pokud s Tebou zůstane, tak to je ten nejlepší chlap, jakého jsi mohla potkat
Anonymka20 píše:
Tak pokud to někomu zvás pomůže..: s přítelem to bylo 21. -23. ledna … 4.února jsem měla dostat menstruaci,ale nedostala proto jsem hned druhý den-tedy 5.února šla k doktorovi. Ten mi ovšem řekl že těhotensví to NEJSPÍŠ bude,ale že tam jěště neni nic vidět že je moc brzy,at přijdu za tyden nebo za dva-ted si přesně nepamatuju… Myslíte že když to byl takový začátek teprve,že to mohlo být bývalýho když jsem snim byla okolo 15.ledna?? Děkuji
Jako typla bych přítele,ale opravdu 100 % se to ais nedá říct,někdo otěhotní i v průběhu menstruace,je to opravdu 50:50.
Ahojky tak by mne zajimalo jak vse pokracuje a jestli uz je neco noveho
Doufam jen ze je vse oki ![]()
Mě hrozně baví, jak se ženské diví, že chlapi svoje ženské věčně podvádí a na druhou stranu existuje dospělý člověk, který má (navíc nechráněný) sex s jiným mužem a v diskuzi se najde desítka žen co přiznají, že udělaly to samé… ![]()
@Anonymní píše:
pokud tvůj bývalý se do tebe neudělal, tak to přeci nemusíš řešit, ty „kapky lásky“ podle mě neobsahují semeno…
Obsahují
Taky s tím moc nesouhlasím, ale kvůli tomu kamarádku nezavrhnu..stát se to může.Spíš mi jí je ted líto a mimča taky, pokud se rozhodne jít na potrat.
Spíš by mě zajímalo, jak velká je pravděpodobnost aby mimčo bylo toho známého, když do ní neejakuloval narozdíl od manžela.??