Co se může dít? Bolesti v kříži, poslíčci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
627
21.6.12 15:46

co se muze dit ???

Ahoj holky jsem tady zase :oops: ale uz vazne nevim. tohle tema je tu milionkrat tydne ale ne tak jak ume tak nevim no… :oops: jsem dneska presne 39+0.tt hl. zatka jeste neodesla - teda nic jsem nezaznamenala pl. voda taky ok ale uz od rana mam sileny bolesti zad jakoby na krizi a jde mi to do prave strany bylo to ok byli jsme nakoupit a vsehno ale ted tak posledni 1-2 to zacalo byt nesnesitelne nemuz se hybat nebuzu poradne chodit jakmile doslapnu na pravou nohu bolest mi vystreli do zad a ja jdu skoro k zemi je to bolest takova az bodajici (noze, nevim jak to popsat) kontrakce nemam jen mi obcas z tech zad vystreli bolest do bricha ale to ne nijak casto :nevim: dala jsem si vanu a nic i kdyz sedim zacne to bolet. meli ste to nikdo?? ma to s porodem neco spolecnyho?? uz mam poslicky (posli jako kra. a) uz asi tak 4 dny vzdy vecer se to rozjede dneska me to az vzbudilo v sest rano tak ja nevim… :? sorry za roman ale… vykulena prvorodicka noo co dodat :D za chyby se taky omlouvam ale uz neziju v CR dlouho tak mi to zacina nak vypadavat :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.6.12 15:51

Křížové bolesti? :nevim: I to můžou být kontrakce, pak tam záleží, jak je dítě natočené a podle toho může jít bolest klasicky do břicha nebo právě do zad.
A nepochopila jsem, zda to v té vaně povolilo či ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.12 16:01

@Gladys prave ze nepolevilo je to porad to same :zed: nepolevuje nic co krok to silena krec(bolest) uz nevim pritel plasi ze to zacina ale ja nemmam ten,,pocit´´ nevim ale to jak to boli to mam poprve v zivote, jinak do porodnice moc nechci byla jsem tam pred 3tydny kvuli miminku moc se nehybalo tak me to vydesilo :oops: a pred 10 dny na monitorech, vse ok, kdyz tam zavolam reknou at prijedu a ja tam budu zase za tu,,vyplasenou prvorodici cesku´´ :mrgreen: :mrgreen: :( :zed: personal je tam porad stejnej a nevim no :? jinak mam v utery jeste kontrolu v porodnici ( monitory ) a ve ctvrtek termin. :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
21.6.12 16:02

Já si myslím, že je na místě volat doktorovi :hug: popíšeš mu, to co nám, on bude jistě vědět :kytka: přeji hladký porod, když tak i s epidurálem, když to bude těžké vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.6.12 16:02
Já měla kontrakce právě do jedné nohy!!! Není to tak obvyklé, např. PA z toho byla překvapená, nedokázala jsem totiž ani stát ve sprše, natož chodit, ale Dr. říkal, že to zas tak neobvyklé…prostě někdo to tak má…
@michi13 píše:
Ahoj holky jsem tady zase :oops: ale uz vazne nevim. tohle tema je tu milionkrat tydne ale ne tak jak ume tak nevim no… :oops: jsem dneska presne 39+0.tt hl. zatka jeste neodesla - teda nic jsem nezaznamenala pl. voda taky ok ale uz od rana mam sileny bolesti zad jakoby na krizi a jde mi to do prave strany bylo to ok byli jsme nakoupit a vsehno ale ted tak posledni 1-2 to zacalo byt nesnesitelne nemuz se hybat nebuzu poradne chodit jakmile doslapnu na pravou nohu bolest mi vystreli do zad a ja jdu skoro k zemi je to bolest takova az bodajici (noze, nevim jak to popsat) kontrakce nemam jen mi obcas z tech zad vystreli bolest do bricha ale to ne nijak casto :nevim: dala jsem si vanu a nic i kdyz sedim zacne to bolet. meli ste to nikdo?? ma to s porodem neco spolecnyho?? uz mam poslicky (posli jako kra. a) uz asi tak 4 dny vzdy vecer se to rozjede dneska me to az vzbudilo v sest rano tak ja nevim… :? sorry za roman ale… vykulena prvorodicka noo co dodat :D za chyby se taky omlouvam ale uz neziju v CR dlouho tak mi to zacina nak vypadavat :zed: :mavam:

Příspěvek upraven 21.06.12 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.6.12 16:03
podle mne začínáš rodit…ale klid, může to trvat hodiny a hodiny…zavolej do porodky, ale být tebou, tak tam spíš jedu, ať tě prohlédnou…
@michi13 píše:
@Gladys prave ze nepolevilo je to porad to same :zed: nepolevuje nic co krok to silena krec(bolest) uz nevim pritel plasi ze to zacina ale ja nemmam ten,,pocit´´ nevim ale to jak to boli to mam poprve v zivote, jinak do porodnice moc nechci byla jsem tam pred 3tydny kvuli miminku moc se nehybalo tak me to vydesilo :oops: a pred 10 dny na monitorech, vse ok, kdyz tam zavolam reknou at prijedu a ja tam budu zase za tu,,vyplasenou prvorodici cesku´´ :mrgreen: :mrgreen: :( :zed: personal je tam porad stejnej a nevim no :? jinak mam v utery jeste kontrolu v porodnici ( monitory ) a ve ctvrtek termin. :nevim: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.6.12 16:03

Tak potom dej vědět jestli to už byl porod nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.6.12 16:09

Na personál kašli.. je pošli k šípku, tady jde o tebe a miminko!!! Lepší ject stokrát, než něco zanedbat.
(já měla křížové bolesti celých 18 hodin :-((((((), a střílelo mi to snad všude. To je snad největší bolest co může být..
Utíkej do porodnice, nebo tam aspoň zavolej - ale já za sebe bych jela - ať tě dají na monitor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.6.12 16:11
@vodolejka píše:
podle mne začínáš rodit…ale klid, může to trvat hodiny a hodiny…zavolej do porodky, ale být tebou, tak tam spíš jedu, ať tě prohlédnou…

taky si myslím, že zakladatelka začíná rodit, ale opravdu to může trvat ještě dlouho :nevim:

Jinak jsem si vzpomněla, jak mi před porodem chytali bolesti do kyčlí při poslících, ty jo, člověk tak rychle zapomíná :jazyk: A říkala jsem si, že jestli to budu mít u porodu, tak se zvencnu :mrgreen:

@michi13 co klek a opřít se třeba o židli, podnožku či něco, ten ti nepomáhá? Často to bývá způsobené natočením miminka, jak tam v průběhu porodu začíná rotovat do pánve, klek by mu mohl poskytnout trochu víc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.12 16:17

Dekujuuuu vsem tak ja jeste tak hodku pockam zkusim se projit nebo neco zkusik to stou zidli jak rikala gladys a pak kdyztak zavolame a pojedem… juuuu kez by to uz bylo ono :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
21.6.12 16:29

Ještě mě napadají ledviny..piješ dost..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.12 16:35

Pijunepiju ja lemtam jak. velbloud :) ledvinY boli. jinak. uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
21.6.12 16:38

Mě teda kříž bolesti začli po prasknutí vody a to jsem nemohla chodit, sedět ležet nic..jen jsem se modlila aby už bylo po..pomohl až epidurál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.6.12 16:40

Děvče, to budou křížové bolesti. Cinkni do porodky a přeji hladký porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
21.6.12 16:42

@michi13
To co popisuješ může být počátek porodu..ale to se nedá určit tady od PC…hele raději 5× zbytečně než 1 pozdě.. klidně bych to s Dr konzultovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí