Co se může dít? Bolesti v kříži, poslíčci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
21.6.12 16:47

U první dcery jsem měl bolesti jen do ledvin, celý porod, začlo mi něco podobného co popisuješ a během 12h byl, a malá na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.6.12 17:44

Tak takovéto křížové bolesti jsem měla 12hod. než jsem porodila, resp. byla jsem „porozena“ (akutní císař).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
21.6.12 18:19

Ja vam holky bevim bolesti mam porad ale kdyz sedim nebo lezim je to ok jen obcas zaboli bricho, ale jakmile vstanu tak je to vazne peklo "! :( tak fakt nevim co si mam myslet, kazdopadne dam jeste vanu a umyju si hlavu at tam kdyztak nejedu jak mastnacek a uvidime diky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
21.6.12 21:15

Tak zakladatelka asi vyrazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.6.12 10:46

No nsice vyrazila ALE zase dorazila :,( byla jsem na monitoru vs :,( ok kontrakce jsou krasne v :,( idet v :,( v :,( echno, vysetreni ok mala je pry pripravena jenze ja se neotviram pry to muze trvat 4hod. nebo 5dni kdyz se do utery neotevru popozenou to vyvolavackou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.6.12 16:21

Tak držím palce, ať se to zařídí samo bez vyvolávání :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.6.12 16:27

@vodolejka dekujuuu :kytka: doufam no ale nevim porad mam to same, bolesti ale jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.6.12 16:34
Jestli už to nepřejde, tak jakmile se to bude stupňovat a objeví se pravidelné kontrakce, tak to poznáš, neboj :)
@michi13 píše:
@vodolejka dekujuuu :kytka: doufam no ale nevim porad mam to same, bolesti ale jinak nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikisss
5.11.12 15:20

Ahojky… Tak včera jsem zažila uplně to samé co ty.. Neuvěřitelné křeče do zad, spíše do pravé strany… Jsem 39+4tt. Jak jsem ležela tak jsem si nějaké dobré místo našla, aby bolest trochu polevila. Bolesti do břicha no takové co se dají vydržet, ale ty záda, prostě něco neuvěřitelně zničujícího… No ale přítel a mamka plašani takže do porodnice, tam mě zkotrolovali, miminko v pořádku… Paní doktorka mi dala čípek a poradila dlouhou horkou vanu, aby zádové svaly polevily. No žádnej zázrak… A řikala že můžu ještě dojet a můžem už rodit… plodová voda mi taky neodtekla a poslíčky jsem nikdy neměla… Bolesti jsem měla zhruba od 16:00 do 3 do rána… Tak a nakonec dobrý, bolesti jsem ustála a malej ven nešel :-) Ale těšila jsem se, že by to už mohlo být… Ten konec těhotenství je opravdu náročný :-) Tak snad to do týdne přijde :-) a doufám že už bez bolesti zad… Tak se drž :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky