Co se se mnou děje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co se semnou deje??
Materstvi si neuzivam tak jak bych mela.. asi 2 mesice po porodu me zacaly kolapsove stavy.. nevim jaky je spoustec.. zacne to tim, ze se mi zrychli tep potom mam navaly horka a je mi na omdleni.. vždycky to samo odezni a jsem v pohode.. odezni to vždy az se to vysplha do toho uplne nejhoršího kdy mam pocit, ze uz to nevydrzim.. uz 2 krat jsem skončila v noci na pohotovosti s busenim srdce.. nikdy nevi proc se me to deje tak me vydy poslou domu.. byla jsem u sve prakticke lékařky a tohle ji rekla a ta me odeslala na kardiologii.. ted se zjistuje jestli je moje srdce v poradku.. ja si teda myslim, ze to srdce nebude.. protože vždy to samo odezni.. nemohla by to byt spis nejaka poporodni psychóza..?? nezazila nektera z vas něco podobného..?? svagrova mi poradila bylinky tak je zkousim.. za kazdou radu moc dekuji.. uz chci byt zase konecne normalni a užívat materstvi..
Příspěvek upraven 25.05.15 v 13:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám arytmii a ty stavy jsou hodně podobné… Stává se mi to párkrát za měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco podobného se mi stává občas při sportu (velmi silné rychlé bušení srdce, hučení v hlavě, tlak v hlavě a zátylku a pocit na omdlení), kdy jsem ve vysokém vypějí a pak se náhle zastavím, ovšem odeznívá to potom relativně rychle v řádu minut. Přisuzuju to kombinaci náhlé vysoké hladiny adrenalinu a nízké hladině cukru. Měla jsem to teda i před porodem ![]()
Příspěvek upraven 20.05.15 v 13:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminac měla jsem to samé. 3,krát sebou jebla v autobusu tep 130 i více. Vše ok a víš co je to s nervů. Může to být štítná žlaza, ta se u mě vyvratila, takže nervy.
Takže doporučuju psycholožku a léky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me to prave zacalo az po porodu.. a stane se mi to dokonce ikdyz jsem uplne v klidu a. lezim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stitnou zlazu mam taky v pohode a aji všechny krevni testy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminac Tohle mi opravdu dělá arytmie. Je jedno co dělám. Přijde to z ničeho nic, poleje mě horko, srdce màm až v krku, je mi na omdlení, mám pocit, že nemůžu dýchat a že to jsou moje poslední vteřiny… Většinou do pěti minut to přejde. Když jsem byla teď v těhotenství na kardiologii, řekl mi doktor, že to může porodem uplně zmizet a nebo naopak se to může zhoršit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminac tak to budou nervy… já brala neurol, ktetej už pak nezabíral a tet několik let beru citalon 20
u mě to bylo stresem, unavou, celkově vyčerpaná
Zažila jsem si moc škaredého a nedala to no.
Takže mě pomohla psycholožka a léky medunkovej čaj, třezalkovej skus. Kapky s mučenky od grešíka.
To příjde klidně i vklidu, to já znám moc dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto stejne stavy jsem mela po porodu prvniho syna. Slo o panickou poruchu, dostala jsem na rok antidepresiva Cipralex a dobry!
Na kardio Ti asi daji Holtera-pristroj, co meri srdce 24hodin.
Pokud se nic neukaze pak jeste interna-krevni testy atd a uvidis. U me bylo se ok jen zvyseny kortizol a snizeny serotonin.
Drz se!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moni25
holtera jsem uz mela.. ted ještě cekam na rentgen srdce.. a diky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Magnezium jsem brala ještě dslouho po porodu a i presto mi to zacalo, ale dekuji za radu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevedela jsem co je to panicka ataka tak jsem si o tom něco precetla a příznaky jsou uplne stejny co se mi deje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit