Co se se mnou děje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@verulicek dej pokoj, už mám nakročíno, akorát mám doma bordel, teda v mých očích…a jsem pořád unavená jak pes. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak huraaaa.. když uz jsem založila tuhle diskuzi tak bych mela napsat jak to dopadlo..:-) dopadlo to tak, ze jsem se konecne dostala do faze vysazovani antidepresiv.. mam strasnou radost, ze jsem to překonala.. hodne mi teda pomohla dcera, ktera je dost akcni a hodne me zamestnava takze nemam cas na to, aby jsem mela ty sileny uzkostny stavy.. jen teda doufam, ze uz se mi to nevrati.. pokud tady někdo takovej je tak by mi mohl napsat jak dlouho trvalo nez uplne vysadil AD a jestli se mu to vratilo.. diky a hezky den..:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžně uvažuji docela racionálně, ale myšlenky a zprávy ze včera nedokáži rozdýchat.
Prosím o vynechání komentů o tom, že jsem cvok.
Věc se má tak. Nejdříve jsem měla puštěný rozhovor s odborníkem na požár v Tajze, který tam popisoval, co se děje s naší planetou, klimatické změny atd. Lepší nevědět, jsem člověk, co třídí, je ohleduplný k přírodě, ale spousta lidí nad tím mávne rukou. Bylo mi úzko už z toho.
Pak ale přišlo to hlavní. Manžel četl zprávy a říkal, že v Indii znásilnili a popravili tříletou holčičku. No. Máme stejně staré dítě. Od té doby nemyslím na nic jiného. Je mi špatně, do breku, pořád na ni koukám, přemýšlím, jak si tu hraje, vybírá šatičky a pak někoho stejně starého potká tahle příšernost. Už jsem se asi vyjadřovala velmi ostře vůči těm, co to udělali, i manžel byl ze mě takový překvapený.
Ale ono to pokračovalo. Ve zprávách dávali informaci o soudu s člověkem, který u nás utýral tříleté dítě. Strašně ho trápil. No a od té doby tu chodím s kapesníkem, koukám na dceru a jsem úplně vyřízená. Asi bych potřebovala jít třeba chvilku sportovat, zapomenout, ale dnes nemám možnost. Nevím, co s tím. Sedlo to na mě a nejsem schopná se s tím vyrovnat.
![]()
Děkuji za anonym, osobní informace
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Běžně uvažuji docela racionálně, ale myšlenky a zprávy ze včera nedokáži rozdýchat.
Věc se má tak. Nejdříve jsem měla puštěný rozhovor s odborníkem na požár v Tajze, který tam popisoval, co se děje s naší planetou, klimatické změny atd. Lepší nevědět, jsem člověk, co třídí, je ohleduplný k přírodě, ale spousta lidí nad tím mávne rukou. Bylo mi úzko už z toho.
Pak ale přišlo to hlavní. Manžel četl zprávy a říkal, že v Indii znásilnili a popravili tříletou holčičku. No. Máme stejně staré dítě. Od té doby nemyslím na nic jiného. Je mi špatně, do breku, pořád na ni koukám, přemýšlím, jak si tu hraje, vybírá šatičky a pak někoho stejně starého potká tahle příšernost. Už jsem se asi vyjadřovala velmi ostře vůči těm, co to udělali, i manžel byl ze mě takový překvapený.
Ale ono to pokračovalo. Ve zprávách dávali informaci o soudu s člověkem, který u nás utýral tříleté dítě. Strašně ho trápil. No a od té doby tu chodím s kapesníkem, koukám na dceru a jsem úplně vyřízená. Asi bych potřebovala jít třeba chvilku sportovat, zapomenout, ale dnes nemám možnost. Nevím, co s tím. Sedlo to na mě a nejsem schopná se s tím vyrovnat.![]()
![]()
![]()
Taky je mi tehle deticek silene lito..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale ono to pokračovalo. Ve zprávách dávali informaci o soudu s člověkem, který u nás utýral tříleté dítě. Strašně ho trápil. No a od té doby tu chodím s kapesníkem, koukám na dceru a jsem úplně vyřízená. Asi bych potřebovala jít třeba chvilku sportovat, zapomenout, ale dnes nemám možnost. Nevím, co s tím. Sedlo to na mě a nejsem schopná se s tím vyrovnat.![]()
![]()
![]()
Já se na takové věci preventivně nedívám, protože to taky vůbec nedávám. Vůbec se ti nedivím, že ti z toho bylo špatně. Protože, to co se jim stalo je nemyslitelné a kruté.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi cvok. Jestli by jsme se takhle chovaly a takhle hrotily každou zprávu z tv, tak se už nikdo nemůžeme pohnout z baráku. Je to hrozný, ale i tací netvoři jsou mezi námi. Ale to tim brekem nezměníš, chápu tě, ale přijdeš mi nějaká moc citlivka..zanadávej si jaký to jsou hovada ale dělat takovýhle hroty
zbytečný
- Citovat
- Upravit
Taky to tak mám, ta tříletá holčička, to jsem ani radsi necetla článek, jen titulek. Osmiletý chlapeček strceny pod vlak s námi hodně zamával, máme stejně starého syna. Nejvíc mně na tom děsí, že tomu člověk nezabrání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav moc to prožívá? Vždyť je to strašné. Při představě co to dítě muselo před smrtí vytrpět. A proč? Protože nějaké zrůdy si potrebujou ulevit a nevinné děťátko sprovodí podřezáním ze světa? A pak ho ještě rozřežou na kusy??? Mě se to taky dotklo a myslím na to. Hrůza čeho jsou některá individua schopná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrav píše:
Moc to všechno prožíváš.Nejsi náhodou těhotná?
O tom chlapeckovi jsem nahodou vcera cetla take… take mam triletou… take mi bylo na nic… byla jsem vcera sportovat mela jsem hodne podnětu a zazitku ale na toho maleho chudacka se mi zapomenout nepodařilo… naopak…na hristi jsou koukala na jine deti a rikala si ze doufam ze jsou šťastné a je o ne dobre postaráno…tomu tyranovi nemuzu prijit na jmeno… chapu Te ale radu nemam…
Tehotna nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, těhotná nejsem. Zakl.
Já si to totiž nejsem schopná racionálně zdůvodnit. Ano, jiná rasa, jiný přístup k životu, hodnota lidského života tam a tady…všechno to vím. Ale stejně to nejsem schopná schroupat. Už info, že spala někde na nádraží…no prostě dnes vypínám zprávy, protože jsem zralá na Chocholouška. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsi cvok. Jestli by jsme se takhle chovaly a takhle hrotily každou zprávu z tv, tak se už nikdo nemůžeme pohnout z baráku. Je to hrozný, ale i tací netvoři jsou mezi námi. Ale to tim brekem nezměníš, chápu tě, ale přijdeš mi nějaká moc citlivka..zanadávej si jaký to jsou hovada ale dělat takovýhle hroty![]()
zbytečný
Páni, to je empatie! A pro jistotu anonymní..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ti rozumim… nebrecim, ale je mi z toho zle od zaludku. A cetla jsem vcera taky oba ty pripady a taky jsem na oba vecer myslela pred spanim. Je to sileny, sileny, ale neudelame s tim nic. Lepsi necist. Ale zase nezavirat pred tim oci a sledovat okoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 nikdy neívš