Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám to se sestrou podobně.
Jsme teda o dost starší, okolo 50. Po rozvodu hodně zhubla, začala věřit na anděly a ženskou energii, prý nepotřebuje peníze, skoro nejí…
Bydlí u mých rodičů, myslela jsem, že jim bude teď aspoň nakupovat a nic. Prý skoro vůbec nevychází, když už vyleze a na něco se jí zeptají, tak jim odpoví, že by tomu stejně nerozuměli. Jen se našich ptala, jestli se tak moc bojí smrti, když dodržují různá omezení, nosí roušky a tak.
Odstěhovaly se od ní postupně všechny děti, má tři.
Co s ní, nevím ![]()
Asi nic, pokud ona sama nechce.. Ale je to blbé takhle žít společně..
Další sourozence nemam. Prave je to hrozny takhle žít. Divím se ze ji to nevadí.
Zdravím, chtěla bych se poradit co dělat s moji mladší sestrou.
Začalo to před několika lety, sestra se přestala bavit s rodiči se kterými pořad žijeme. Když se ji na něco zeptají odpoví slovem. Konverzace konci. Sestra mimochodem pracuje na HP, já ještě studují.
Mě si na ne neustále stěžovala ze se ji nelíbí tohle a zase tamhleto na nich a proč například nemáme auto když to každý má atd. Rodičům to sice vadi ze s nimi nekomunikuje ale nic s tim nedělají. Snaží se ji i zeptat jak se má ale ona řekne jen ze dobře a konec. Tento rok ovšem nastala změna sestra dostala (dědičnou) nemoc a už se nebaví ani semnou. Nejdříve jsem se snažila ji podporovat ale je to těžké když s vámi moc veci nesdílí. Celkove se změnila, sbírá andelicky, kameny a dost zhubla.
Po mé dovolené v únoru mě začala ignorovat. Jelikož jsem už docela podrazdena ze se vše točí kolem ni tak se s ni taky nebavím, ale je mi to nepříjemné. Už se doma ignorujeme asi 3 týdny - ani se nepozdravime.
Co jsem pochopila tak se baví s lidmi v práci tam je asi spokojena, ani nikoho neznam, ze bych se poptala co se segrou je.
Chtěla bych poradit co mám dělat, pokud Vás něco napadne ???????? já už nevim????♀️.
Také to možná moc řeším, ale doteď jsme měli celkem dobré vztahy. Dekuji