Syn má neskutečné návalaly vzteku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.8.14 10:30

@Fima Děkuju, za kvalitní radu ;)

• Citovat
  • Upravit
1826

Já bych mu dávalapřes zadek, tohle si prostě nemůže dovolit, jsou nějaké hranice! Co když pak udělaá něco i miminku, také bych zašlak lékaři, třeba má nějakou poruchu, nebo něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
@Anonymní píše:
Proto se ptám, co s tím, co dělat. Jste se na mě seypaly jak kdybych ho mlátila od rána do večera. Tady chtít radu, to je fakt za trest :roll:

a jakou jinou radu čekáš??? Rady tady jsou a to, že musíš v první řadě začít u sebe. Tvůj kluk nedělá nic špatného a vyjímečného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 10:32
@Mišela1 píše:
no v této situaci je lupnutí na zadek opravdu to nejhorší řešení. Protože proč přemýšlet, proč chtít vědět jak se dítě cítí, proč měnit sebe - když stačí dát na zadek :think:

Kdybych to nechtěla vědět, tak se tady neptám :roll:

• Citovat
  • Upravit
6.8.14 10:33

Hele, já Ti neporadím, jenom Tě chci uklidnit, že jsi normální :)
Nepřijde mi, že by ses vyžívala v bití dítětě, jsi očividně normální, inteligentní žena (např. na rozdíl od velké části super-matek používáš interpunkci), prostě Ti ujely nervy a nevíš co s tím a slušně žádáš o radu… Řekla bych, že dámy mají pravdu, bitím se asi nic nevyřeší, ale mohly to říct trochu víc „citlivěji“.
Hodně štěstí :kytka:

@Anonymní píše:
Proto se ptám, co s tím, co dělat. Jste se na mě seypaly jak kdybych ho mlátila od rána do večera. Tady chtít radu, to je fakt za trest :roll:

Příspěvek upraven 06.08.14 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
@Anonymní píše:

ale rad jsi dostala mnoho - obejmout, vysvětlit, nechat vyvztekat, prostě zvládnout jeho emoce jinak než bitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka

@verulicek moje deti taky dostanou na zadek, ale je potreba si uvedomit, proc. Pokud zlobi a udelaji neco naschval, tak trikrat upozornim, pak zvysim hlas, pak placnu. Ale za to, ze se dite neumi poprat se svymi pocity? Proc ho rodice biji? Protoze nezvladaji vlastni emoce, o nicem jinem to neni. Dite to neusmerni a jedine si ulevi rodic.

A o ledove sprse no comment, z praxe vim o pripadech, kdy to diteti narusilo psychiku a zacalo se podelavat, koktat…

• Citovat
  • Upravit
29436
@MambaJ píše:
Já bych mu dávalapřes zadek, tohle si prostě nemůže dovolit, jsou nějaké hranice! Co když pak udělaá něco i miminku, také bych zašlak lékaři, třeba má nějakou poruchu, nebo něco..

No tys tu chyběla. :roll: Ale jo, k lékaři zakladatelka klidně může. K psychologovi. On jí totiž neřekne nic jiného, než my tady. ;) Třeba jí to pomůže, on jí řekne, jak na synka, jak se k němu chovat. Veř, že radit sprchu a bití jí rozhodně nebude. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.8.14 10:34
@Anonymní píše:
Kdybych to nechtěla vědět, tak se tady neptám :roll:

ale já jsem neodpovídala tobě, ale @verulicek . Je v tom příspěvku citována. Proto vždy cituji aby nedocházelo k omylům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 10:34
@silvik.sk píše:
a jakou jinou radu čekáš??? Rady tady jsou a to, že musíš v první řadě začít u sebe. Tvůj kluk nedělá nic špatného a vyjímečného.

Vždyť to říkám, já chci radu co se dějě, co mám dělat, umíte číst? Zatím tu poradilo a vysvětlilo jen pár ženských.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.14 10:36

@panikralickova Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
1826

@Fima Zase to zveličuješ, já napsala „přes zadek“ a ne sprchu. Nauč se číst. Pokud zajde k lékaři, kterýmu to není jedno a dělá svoji práci poctivě, může se klidn dozvědět něco, co se tu nedozví.

PS: Jsem ráda, že jsem Vám chybela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@Fima uznávám, taky jsem se nevyjádřila, jestli s tím postupem souhlasím nebo ne…jen jsem upozornila, že fyzické tresty jsou tu často omýlané téma a sama jsem se mockrát nestačila divit :lol:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
6.8.14 10:38
@panikralickova píše:
Hele, já Ti neporadím, jenom Tě chci uklidnit, že jsi normální :)
Nepřijde mi, že by ses vyžívala v bití dítětě, jsi očividně normální, inteligentní žena (např. od velké části super-matek používáš interpunkci), prostě Ti ujely nervy a nevíš co s tím a slušně žádáš o radu… Řekla bych, že dámy mají pravdu, bitím se asi nic nevyřeší, ale mohly to říct trochu víc „citlivěji“.
Hodně štěstí :kytka:

zatím nejlépe napsaný příspěvek, podepisuju se! ;)

• Citovat
  • Upravit
29436
6.8.14 10:40
@Anonymní píše:
@Fima Děkuju, za kvalitní radu ;)

Nemáš zač. Já tě na jednu stranu chápu. Každá jsme nějaká, určitě všechny, co mají a měly malé děti v tomto věku ví, jaké dokážou být. :mrgreen: Kór pokud je člověk cholerik, do toho těhotenské hormony… prostě se hůř ovládá, vždycky to člověk nezvládne. Já kolikrát taky vybuchla, plácla jsem mu a jen proto, že já jsem to nezvládla. Byla to moje vina, né jeho. Přiznám se, že jsem párkrát i seděla pak v koupelně a řvala jak tur. Že on zlobí, že já jsem mu naplácala a nezvládla jsem to jinak… Ono se opravdu bitím nevyřeší vůbec nic. Zkuste to jinak, chlapovi sprchu zakaž. Je to těžké, ale to přinese to opravdu svoje ovoce. A ty zobej hořčík. Je super na nervy a různé stresové situace. Já ho beru ve velkém. :mrgreen: A je mi lépe. :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.06.16 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect