Co s sebou do práce k obědu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
12.9.11 11:27

já se přifařím, co byste mi doporučili za oběd, když budu celou sobotu od rána do večera ve škole, bez možnosti jiného jídla jinde.. ohřívat si nebudu moct..a jsem momentálně dost blicí těhule, takže jídelníček také omezený :roll:

zakkladatelko: tobě doporučuju třeba navařit na 2-3 dny do předu a pak ohřívat..a nebo občas nějaké studené jídlo.. s dětmi jíst nemůžeš? jakože bys vařila až tam..pro děti i sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.9.11 11:48

No tak jeden klučina obědvá ve školce a druhý má jídlo navařený od maminky,ale je to pro mě bez chuti,nesolený…Kdybych musela dětem v práci vařit,tak tím strávím celý dopol.a já s malým chodím ven :think:
Jo a ty polotovary a hotovky z potravin mi teda nějak nechutnaj,už od pohledu se mi chce :poblion: :-D
Mi teda asi nezbyde nic jinýho,než to praktikovat jako doposud - uvařit si na víc dní a koncem týdne si udělám třeba lečo,těstovinový salát apod.nějakou rychlovku.
Těhulko a co třeba si vzít do školy nějaký ovoce,zeleninu,jogurt,něco lehkýho,co ti dělá dobře.Těhotná jsem ještě nebyla,tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.9.11 16:28

tehulko janino, taky jezdím do školy v sobotu(vš), ale máme hodinovou pauzu na oběd, to máte snad taky ne? pak ještě 2 desetiminutové pauzy.Na oběd chodíme s holkama do asijského bistra, mají levné a dobré jídla nebo do okna na hambáč a s sebou máme ještě obložené chleby nebo něco takového :palec: v okolí Tvé školy nic takového není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.9.11 15:51

theo:no když bude pauza, tak buď pojedu domu na oběd..nebo někam skočím..ale ne vždy ta pauza je a ve škole jsem žádné automaty neviděla..a od školy je to z ruky…asi to vyřeším obloženýma houskama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
14.9.11 17:26

já teda musím pochválit Pedag. fakultu v Ově-máme bezva automaty na obložené bagety se vším možným, taky na pití-plno druhů za dobrý peníz a kafe mají taky výborné :-D vedle je to bistro, takže paráda.
Taky to jídlo je jediné, na co se tam těším, jinak je to krušné :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 17:41

My to v praci jednu dobu resili dost kuriozne, kazdy den donesla jedna kolegyne obed pro vsechny, hlavni jidlo vcetne polevky, stridali jsme se takze to bylo spravedlive a kazdy den jsme jedli teple jidlo. Bylo nas tam 6 takze jednou za 6 dni jsem navarila pro 6 lidi. Pak uz byla blba parta tak jsme si objednavali. Kdyz jsem kdysi brigadovala v obchode tak jsem si nosila jidlo s sebou, vetsinou salaty, testovinove apod, anebo klasika sendvice, vajecne chleby a jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.11.11 19:32

před MD jsem na obědy chodila byl to relax taková siesta, každý den jsem se na oběd těšila, za to teď skoro nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 08:09

Obnova diskuze - člének na Novinkách 13.8.2013

Dnes je na novinkách článek o tom, že si stále více lidí nosí obědy z domova do práce - viz http://www.novinky.cz/…-domova.html

Jak jste na tom vy a jaké máte podmínky si v práci oběd ohřát, naservírovat atd.

Já si donesu, ohřeju, naservíruju, sednu, v klidu sním v jídelně a uklidím po sobě…žádné studené z krabičky na klíně v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.4.19 09:20

Holky, co si kupujete zdravého na odpo svačinu do práce, když si ji doma nestihnete udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.4.19 09:21

@Salorka Já teda řeším spíš dopo svačinu, protože dělám obvykle jen do 14-15. A když nestihnu nějaký obložený sendvič doma, tak si většinou koupím rajčata, lučinu a v práci mívám vždy nějaké knekebroty nebo rýžové chlebíky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.4.19 09:25

@unuděná Já mám dnes ÚD do 17hod a zapomněla jsem si včera udělat svačinu, tak přemýšlím co zdravějšího kde koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.4.19 09:28

@Salorka Tak já bych to brala podle toho, jaký budeš mít oběd. Pokud někde se někde v restauraci pořádně najíš, tak mě osobně by stačilo jablko, banán nebo nějaká musli tyčinka, oříšky. Pokud potřebuješ víc nasytit, tak asi nezbyde než nějaké to pečivo s něčím. Věčný boj pro mě - sytící svačinky bez pečiva. Úkol téměř nadlidský ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
1.4.19 09:28

@Salorka Raw tyčinky (hutné, výživné, zdravé), smoothie, cherry rajčata nebo míchané ovoce v misce, sušené ovoce, oříšky. Nemám moc ráda pečivo k svačině a potřebuji věci, co se dají přikusovat k práci, tak proto takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
1.4.19 09:30

Tak záleží co máš na oběd, v kolik obedvas a v kolik v práci končíš. Já když se napraskla na oběd (kolem poledne) a měla směnu do 6 večer tak už sem si odpol zakousla max mysli tyčku nebo kousek ovoce a doma si pak dala večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
1.4.19 09:43

V Kauflandu mají takové ty hotové saláty, se semínky, masem, bulgurem,…zatím jsem měla vždycky štěstí a den před koncem data spotřeby byly se 70% slevou :palec: Jen nedoporučuju jejich caesar, po tom jsem se potento, i když byl za plnou cenu :cert: Ale u mě stejně vede kaiserka s topinkovou pomazánkou, moc zdravé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat